Podvodnice Mata1985

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.8.15 14:14
@JayLee píše:
jasny ;) podej to oznameni jak pise Krasavica hele a třebas vas fakt bude vic ;)

Zkusím! Tak ženy dík…dám vědět, jestli se něco pohne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:14
@Krasavicaa píše:
Má inzeráty ještě někde jinde než tady?

Právě, že pod tímhle jménem jsem je našla jen tady a i nějaké staré, už smazané…Proto jsem doufala, že už jí někdo zná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:15
@JayLee píše: :pankac: :pankac: a drzim palce aby jo ;)
:potlesk: díííík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@jitulebambule píše:
Právě, že pod tímhle jménem jsem je našla jen tady a i nějaké staré, už smazané…Proto jsem doufala, že už jí někdo zná!!!

A když hodíš to její číslo do google?

• Citovat
  • Upravit
10073

Jezis Maria uz sa stalo tak ju tu nekamenujte.. trosku podpory by nezaskodilo nie? Skoc najskor do banky a povedz im co sa stalo - je fakt, ze Ta aj tak odkazu na policajtov..ale aspon budes vediet..policajti budu cajk..snad sa k tomu nepostavia laxne..

Drzim palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:16
@jitulebambule píše:
Právě, že pod tímhle jménem jsem je našla jen tady a i nějaké staré, už smazané…Proto jsem doufala, že už jí někdo zná!!!

Ještě jsem našla dost podobný na bazoši, stejné zboží, stejné město, stejné křestní jméno…ale jinak vše jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:16
@Krasavicaa píše:
A když hodíš to její číslo do google?

Mobilní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:17
@Reaskiller píše:
Jezis Maria uz sa stalo tak ju tu nekamenujte.. trosku podpory by nezaskodilo nie? Skoc najskor do banky a povedz im co sa stalo - je fakt, ze Ta aj tak odkazu na policajtov..ale aspon budes vediet..policajti budu cajk..snad sa k tomu nepostavia laxne..Drzim palce..
:kytka: :kytka: :kytka: děkujuuuu!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
  • Citovat
  • Upravit
1952
@JayLee píše:
tak taky pravda stat se to muze to ne ze ne ale porad se to deje min nez když posles peníze nekomu a uz se neozve :nevim: ale na houby je oboje dovoje o tom zadna :pocitac:

jako ale ja mam co rikat, jednou jsem takto prisla o 700…nemela jsem na antikoncepci a zenska prodavala tu moji „levne“ takze jsem ji taky penize poslala, nejen, ze jsem o penize dosla, ale navic jsem si stejne musela pujcit a koupit si v lekarne za plnou cenu novou 8o :roll: a nakonec jsem byla kvuli tomu i u vyslechu, ze na ni podalo spousta lidi trestni oznameni a uz ji soudi ted, urcite bez na policii, to je prvni krok, to, ze jsi mela opravdu tech 100km jet ted uz nema smysl resit…sama to fakt znam, lidi jsou prijemni, komunikuji na vse pristoupi, ale, jak maji penize, tak konec…ze na to ma nekdo odvahu, ja bych byla pripo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:18
@Krasavicaa píše:
@jitulebambuleJo :-D :mrgreen:

ZKUSIM!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 14:19
@MonikaN.89 píše:
jako ale ja mam co rikat, jednou jsem takto prisla o 700…nemela jsem na antikoncepci a zenska prodavala tu moji „levne“ takze jsem ji taky penize poslala, nejen, ze jsem o penize dosla, ale navic jsem si stejne musela pujcit a koupit si v lekarne za plnou cenu novou 8o :roll: a nakonec jsem byla kvuli tomu i u vyslechu, ze na ni podalo spousta lidi trestni oznameni a uz ji soudi ted, urcite bez na policii, to je prvni krok, to, ze jsi mela opravdu tech 100km jet ted uz nema smysl resit…sama to fakt znam, lidi jsou prijemni, komunikuji na vse pristoupi, ale, jak maji penize, tak konec…ze na to ma nekdo odvahu, ja bych byla pripo…

Já bych na to hlavně neměla žaludek…prachy máme rádi všichni a všichni je potřebujem, ale dopr… přece nebudu okrádat lidi a ještě k tomu když se to týká věcí klem dětí! Jsou tu fakt sv… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.8.15 14:21
@jitulebambule píše:
Já bych na to hlavně neměla žaludek…prachy máme rádi všichni a všichni je potřebujem, ale dopr… přece nebudu okrádat lidi a ještě k tomu když se to týká věcí klem dětí! Jsou tu fakt sv… :-(

Napsala jsem ti sz…

• Citovat
  • Upravit
20792
@Krasavicaa píše:
Nezlob se na mě, ale dobře ti tak!!! Poslat takovou částku dopředu někomu, koho neznáš, kdo nemá žádné hodnocení :roll: :roll: Negativní zkušenost taky zkušenost, příště už nenaletíš.
To se to zlodějíčkům podniká, když jsou lidi furt tak blbí :zed: :zed:

Opravdu je nutná taková reakce? :roll: Zvažte přidávání podobných komentářů do diskuzí.

@jitulebambule Již jsme spolu komunikovaly v diskuzi Podvod na bazaru emimino. Paní jsme kontaktovaly, ale toto už řešte přes Policii - jedná se o trestný čin. Je mi líto, že máte takovou zkušenost. :(

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@admin píše:
Opravdu je nutná taková reakce? :roll: Zvažte přidávání podobných komentářů do diskuzí.

@jitulebambule Již jsme spolu komunikovaly v diskuzi Podvod na bazaru emimino. Paní jsme kontaktovaly, ale toto už řešte přes Policii - jedná se o trestný čin.

Monika

Ano byla nutná, proto jsem ji napsala :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák