Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já se taky nedivím, O2 jsou poslední dobou živí asi jen z podvodů, taky s nima nemám dobrou zkušenost, jen tahaj z lidí love… ![]()
monikalysa píše:
Ale jestli to chápu dobře, podvod vlastně spáchla matka tvého muže. Tak nevím, zda by jste se neměli doma všichni nějak domluvit a dluh vyřešit…
ona tady nebydli a nestykaj se uz asi dest let byli jsme tam ale rekla ze to platit nebude ![]()
Manžel takhle z veřejné telefonní budky aktivoval služby kamarádovi (chtěli vyzkoušet, zda to udělají). Aktivovali mu vše a na deaktivaci musel čekat a co tak vím, tak ještě po čtvrt roce to s nimi řeší.
Prostě nic ve zlém, ale O2 je banda debilů, co zapojí vše bez ptaní, ale na odpojení a reklamace aby jste šli pomalu k soudu, protože jinak jsou poté problémy jak ***… Aktivují bez dotazů, ale na zrušení pošlou PÍSEMNOU dohodu
A ještě chtějí vracet věci na které nemají nárok (settopbox - žádný jsme od nich neměli, telefon - ten samý případ)
O2 jsou s prominutím sviňe. Taky snimi nemáme dobré zkušenosti. přítel od nich přecházel k T- mobilu a nejenom nás ze začatku otravovali ruznýmy akcemi a podobně aby neodcházel ale potom když už to enchal přespat tak mu přišly dvě jakoby upomínky, do teďka ani nevíme za co, které samozřejmě musel zaplatit…O2 je na hovno a k tomu drahé ![]()
Holky, kdo máte špatné zkušenosti s O2 mám dotaz. jak jsem tu psala, manžel rušil firemní telefon (před rokem pracoval jako OSVČ) v dubnu. Minulý měsíc mu dorazili upomínky, že dluží částky, kterým sme vůbec nerozuměli. Vše s ním vyřizovali pouze po telefonu a nakonec to musel stejně zaplatit. Tak a ten dotaz - také s vámi vše řešili pouze po telefonu, nebo máte i něco písemně???
Já se totiž obávám, že když nemá nic písemně (že tarif i mobil zrušil), tak nám klidně za nějaký čas přijde zase, že něco dlužíme.
![]()
Sorry, za podbočení od diskuse, budu vděčná klidně i za SZ.
Barča
no prave nam taky rekli jen tel nebo meil ale zadnej meil na ne nemame…a ze kdyz pujdem na prodejnu tak tam s tim stejne nikdo nic neudela ![]()
janca.markova1984 píše:
no prave nam taky rekli jen tel nebo meil ale zadnej meil na ne nemame…a ze kdyz pujdem na prodejnu tak tam s tim stejne nikdo nic neudela
Přesně a manželovi taky nedokázali říct, za co tedy platí, když telefon nepoužil cca 3/4 roku. Ale zaplatiti sme museli (oháněli se tím, že je to poplatek za takové a makové zrušení). Já se mu do toho nechci montovat, ale vzhledem k penězům na MD a RD nechci mít pak problém za co koupit jídlo.
Barča ![]()
Barčo, určitě jste měli chtít něco písemně, ale i tak. Zavolejte do O2 a ať manžel chce od nich dopis, že má vše ukončené a nic jim již nedluží. Měli by mu ho poslat. No, já bych jim bez písemného vyúčtování nezaplatila nic… Ale když už se stalo, tak bych chtěla doklad o to, že k nim již nemám žádné závazky.
Barčo,
přesně tak, proč jste nic nevyžadovali? Já u O2 už nejsem (mimochodem se současným operátorem jsou problémy větší) a neměla jsem problém s ničím - na všechno mám smlouvu a potvrzení od ukončení. Kdyby mi přišly nějaké nedoplatky, šla bych na pobočku a tam chtěla vědět za co. A samozřejmě písemně potvrzení, že jsem to ukončila.
arcanobacterium píše:
Holky, kdo máte špatné zkušenosti s O2 mám dotaz. jak jsem tu psala, manžel rušil firemní telefon (před rokem pracoval jako OSVČ) v dubnu. Minulý měsíc mu dorazili upomínky, že dluží částky, kterým sme vůbec nerozuměli. Vše s ním vyřizovali pouze po telefonu a nakonec to musel stejně zaplatit. Tak a ten dotaz - také s vámi vše řešili pouze po telefonu, nebo máte i něco písemně???
Já se totiž obávám, že když nemá nic písemně (že tarif i mobil zrušil), tak nám klidně za nějaký čas přijde zase, že něco dlužíme.![]()
![]()
Sorry, za podbočení od diskuse, budu vděčná klidně i za SZ.
Barča
Nám jenom posílali upomínky o tom že to máme zaplatit… jinak taky všechno přes tel.. a když přišel manžel na pobočku tak mu tam neřekli viceméně nic jenom to že to musí zaplatit jinak to postoupí někam dál, asi do vymahací kancelaře nevím.., tak sme to tem vyžírkám zaplatili a naštěstí už máme klid ![]()
Jasně takys nima mám problémy kdyby tu bylo něoc jiného jdu pryč hned hele nesmíte se dát fak si to nenechat líbiz nemohli bez jeho podpsisu na něj uzavřít smlouvu pohrozit čímkoliv ale neplatit to na smlouvě nebude jeho podpis takže to bdue napadnutelné!A brátila byhc se na právníka ![]()
holky a tak mne napadlo ze kdyz si vezmem pravnika a treba to vyhrajem tak ona to bude msuet zaplatit ale mi stejne budem platit toho pravnika coz vyjde treba uplne stejne ![]()