Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janca.markova1984 píše:
holky a tak mne napadlo ze kdyz si vezmem pravnika a treba to vyhrajem tak ona to bude msuet zaplatit ale mi stejne budem platit toho pravnika coz vyjde treba uplne stejne
Co já vím tak pokud to vyhrajete tak musí zaplatiti soudní výlohy,ne?
Ahoj,hlavně z O2 přijde smlouva a jak ji podepíše je to hotové.Zrušit se vše dá jen do 14ti dnů.
arcanobacterium píše:
Holky, kdo máte špatné zkušenosti s O2 mám dotaz. jak jsem tu psala, manžel rušil firemní telefon (před rokem pracoval jako OSVČ) v dubnu. Minulý měsíc mu dorazili upomínky, že dluží částky, kterým sme vůbec nerozuměli. Vše s ním vyřizovali pouze po telefonu a nakonec to musel stejně zaplatit. Tak a ten dotaz - také s vámi vše řešili pouze po telefonu, nebo máte i něco písemně???
Já se totiž obávám, že když nemá nic písemně (že tarif i mobil zrušil), tak nám klidně za nějaký čas přijde zase, že něco dlužíme.![]()
![]()
Sorry, za podbočení od diskuse, budu vděčná klidně i za SZ.
Barča
hovory nahrávají ne?tka jedině podle toho ale já když s nima něco řešila tka manžel i jeho kamarád se s nima nesrali takže nakonec jedna ěvc je z krku mám to i písemně a dokonce mi vrátili peníze a druhou věc stále řešíme jsou to prostě debilové ![]()
Dadulina píše:janca.markova1984 píše:Co já vím tak pokud to vyhrajete tak musí zaplatiti soudní výlohy,ne?
holky a tak mne napadlo ze kdyz si vezmem pravnika a treba to vyhrajem tak ona to bude msuet zaplatit ale mi stejne budem platit toho pravnika coz vyjde treba uplne stejne
janca.markova1984 píše:Dadulina píše:janca.markova1984 píše:Co já vím tak pokud to vyhrajete tak musí zaplatiti soudní výlohy,ne?
holky a tak mne napadlo ze kdyz si vezmem pravnika a treba to vyhrajem tak ona to bude msuet zaplatit ale mi stejne budem platit toho pravnika coz vyjde treba uplne stejneto jako ze kdyz to ona prohraje tak bude musit platit nase pravnika? a z ceho kdyz nic nema?
No právě že to nevím jistě.. ale myslím že strana která prohraje platí soudní výlohy za obě strany… Ale vážně si tím nejsem jistá…A i když nic nemá… stejně by to po ní měli vymáhat… Ale myslím si že když tvůj muž nic nepodepsal, tak by neměl být problém. a pokud to za něj podepsala jeho matka, tak je to falšování a podvod…
to jsou blbci.Jako pardon.Ale jak si toto muzou dovolit.Nechapu.
kattkka píše:
to jsou blbci.Jako pardon.Ale jak si toto muzou dovolit.Nechapu.
Vždyť nevíš, jak to bylo
Třeba to máma podepsala za něj. Já bych spíš nadávala na mámu než na O2. Co si kdo nechá líbit, to se pak děje, no ![]()
Dadulina píše:janca.markova1984 píše:No právě že to nevím jistě.. ale myslím že strana která prohraje platí soudní výlohy za obě strany… Ale vážně si tím nejsem jistá…A i když nic nemá… stejně by to po ní měli vymáhat… Ale myslím si že když tvůj muž nic nepodepsal, tak by neměl být problém. a pokud to za něj podepsala jeho matka, tak je to falšování a podvod…Dadulina píše:janca.markova1984 píše:Co já vím tak pokud to vyhrajete tak musí zaplatiti soudní výlohy,ne?
holky a tak mne napadlo ze kdyz si vezmem pravnika a treba to vyhrajem tak ona to bude msuet zaplatit ale mi stejne budem platit toho pravnika coz vyjde treba uplne stejneto jako ze kdyz to ona prohraje tak bude musit platit nase pravnika? a z ceho kdyz nic nema?
Já si myslím, že právníka si zaplatí každá strana svého. Soudní výlohy a právník jsou dvě rozdílné věci. Jak by ti řekl soud, přece ti chudáček obviněnej nebude platit tvého drahého právníka. Soudní výlohy se platí podle toho jak rozhodne soud, pokud je vina opravdu jen na jedné straně tak to platí celé ta strana, pokud je vina na obou tak každý část.
A k tématu, já se divím jak si tohle dovolí. Nyní nemám už u našich problém s vyřizování telefonů představím se mamčiným jménem, ale dřív chtěli furt taťku s tím, že ženský hlas to vyřídit nesmí. Myslím, že i O2 mi dělalo takové problémy. Každopádně si myslím, že i při vyřízení přes telefon by měla existovat podepsaná smlouva, tu bych si vyžádala a tam napadla, že podpis není pravý. Zatím u všeho nám smlouva přišla, tu jsme podepsali a poslali zpátky.
Ale je to pěkný bordel, že si kdokoliv na kohokoliv může něco zřídit.
Je to bordel, ale pořád to nemění nic na tom, že podvod spáchala matka. A právníka zakladatelce nikdo nezaplatí…
monikalysa píše:
Je to bordel, ale pořád to nemění nic na tom, že podvod spáchala matka. A právníka zakladatelce nikdo nezaplatí…
Ahojky,
vyžádej si smlouvu o zřízení internetu. I když byl net aktivovaný přes telefon, vždy se zasílá smlouva, kterou druhá strana musí podepsat a zaslat zpět.Pokud není O2 schopno doložit podepsanou aktivační žádost, nic neplaťte, ale je možné, že to mamka podespala za přítele
To už je potom spor pouze s mamkou.
arcanobacterium- pokud manžel rušil mobilní číslo, vždy výpověď musí jít písemně.
to sem právě nevěděla jestli právní zástupce patří do těch soudních výloh… Tak sem zas o něco chytřejší ![]()
janca.markova1984 píše:
ahojky potrebovala bych poradit jak byste postupovali.Pred pul rokem jsme se rozhodli ze si udelame net od O2.Chteli jsme to dat na pritele ale nemohli jsme rekli nam ze tam ma uz dluh 5tis.ale on si nic nebral,tak jsme se ptali jak je to mozny a bylo nam receno ze si vzala net jeho mama se kterou neni v kontaktu a vubec o tom nevedel.Jednou ji z O2 zavolali jestli nechce net a ona rekla ze jo,vedela ze si ho na sebe nemuze dat ze ma dluhy tak rekla pritelovo jmeno a rodne cislo!!! adresu a tel dala na sebe,logicke musela dat adresu aby ji ho prisli zapojit.Jeli jsme k ni ale rekla ze nema na zaplaceni a ted uz je tam 7tis! Podali jsme stiznost na reklamacni oddeleni ale volali nam ze je to zamitnute!!!!! ale jak je to mozny on si ho nebral a ted nevime co delat dal ale my nic platit nebudem.Holky jak je mozny ze vam nekdo zavola jestli chcete net vy reknete ze jo a nadiktujete udaje nekoho jineho a dostanete ho?Muzete mi poradit co ted? mame podat trestni oznameni na policii? ale na koho na matku nebo O2? ale to se zase potahne hrozne dlouho…vubec nevime co delat a tak vam dekuju za jakoukoli radu
Jani sory,ale nejspíš s tebe dělaj někde blbce
.Mám o2 internet i všichni sousedi v okolí.
O 2 tv také a věř mi že při předevání setoboxu a dalších věcí k tomu se musí překládat občanský průkaz,není možné zřřídit si to na vomáčku když znám jeho rd. a rč
.
Musela sem předložit doklady,podepsat smlouvu a ještě převzat další balík na mojí občanku na poště
Příspěvek upraven 10.09.11 v 14:19