Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mooch píše:jaja84 píše:Jajo84 - psala jsem, že s tím můžu pomoct. Jen jsi mi neposlala ten mail. To je těžký potom…
no tak to je strasny!!!!!!! u nas se zatim nic nedeje je to na policiiale vam drzim palce
![]()
![]()
![]()
uprimne? ja prave vubec nepochopila tvoji posledni zpravu
tak jsem ratsi nic neposilala
nevim jakej meil
ja vim od ceho mam hubu abych se zeptala ale prislo mi to trapny
![]()
u O2 mě tohle nepřekvapuje,tam udělají smlouvu,na kde koho,chtěla jsem si tam taky udělat internet,a oni mi řekli,že ho tam už mám
no,málem mě trefilo,tak jsem na tu paní byla dost nepříjemná,jak to je jako možný,vždytˇjá jsem u nich nic nepodepisovala,a nezařizovala,pak mi bylo jasné,kdo si to na mě vzal a byl to manžel,když jsme spolu měli krizi a já bydlela u mámy a on mi o tom,jaksi zapomněl říct
a navíc tam byl taky dluh,tak my v obchodě tekly nervy,a paní mi říkala,že manžel vypadal,tak sympaticky a důvěryhodně,jako katastrofa ![]()
@marieondatra píše:držím palce ale fakt to neplatte. klidně se odvolejte na televizi to většinou zabere.
- nikdy nic neplat když s tím nesouhlasíš tím okamžitě přiznáváš chybu a oni to potom proti tobě použijí.
- chtěj vidět smlouvu podepsanou přítelem ( synem ) chtěj nadřízený a případně něco písemně
- pak na policii oni ti poradí když tam nebude uplný debil.
Naprosto souhlasím s tímto postupem. Nezdráhala bych se informovat O2, že uvažuješ o postoupení případu do televize. Tohodně zabírá. Nebudou chtít takovouto negativní reklamu. Hodně štěstí a pevné nervy TObě i přítelovi. Nejhorší je, že vlastně udává svoji vlastní matku
.
Holky tak jsme podali trestni oznameni a nakonec zaplatila. Takze se nam ulevilo ale je to pekna mrcha!
Tak hlavně že to dobře dopadlo ![]()
Není to nic neobvyklého, co se Vám stalo. O2,T-Mobile, Vodafone, půjčky u bank a. t.d. všude stačí v dnešní době vše zřídit jen po telefonu, tam se nemusíte ověřovat jak na prodejnách, stačí když znáte údaje druhého a máte vyhráno. Dělám na prodejně a za dva a půl roku co tu jsem, jsem se setkala s tak 15 případy, kdy se tohle stalo. Než čekat, že dluh bude růst, je lepší vždy podat nejprve trestní oznámení, znám případy kdy to nakonec dopadlo dobře, ale i případy, kdy to musel ten druhý za někoho zaplatit.
@jaja84 píše:
Holky tak jsme podali trestni oznameni a nakonec zaplatila. Takze se nam ulevilo ale je to pekna mrcha!
to je fakt smutné, že jste to museli takhle řešit.