Podvod na přítele od jeho matky - internet O2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
10.9.11 14:15
janca.markova1984 píše:
monikalysa píše:
Ale jestli to chápu dobře, podvod vlastně spáchla matka tvého muže :think: . Tak nevím, zda by jste se neměli doma všichni nějak domluvit a dluh vyřešit…
ona tady nebydli a nestykaj se uz asi dest let byli jsme tam ale rekla ze to platit nebude :nevim:

já myslela že u tchýně bydlíš :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.9.11 15:00
Kamča.dalmatinka píše:
janca.markova1984 píše:
ahojky potrebovala bych poradit jak byste postupovali.Pred pul rokem jsme se rozhodli ze si udelame net od O2.Chteli jsme to dat na pritele ale nemohli jsme rekli nam ze tam ma uz dluh 5tis.ale on si nic nebral,tak jsme se ptali jak je to mozny a bylo nam receno ze si vzala net jeho mama se kterou neni v kontaktu a vubec o tom nevedel.Jednou ji z O2 zavolali jestli nechce net a ona rekla ze jo,vedela ze si ho na sebe nemuze dat ze ma dluhy tak rekla pritelovo jmeno a rodne cislo!!! adresu a tel dala na sebe,logicke musela dat adresu aby ji ho prisli zapojit.Jeli jsme k ni ale rekla ze nema na zaplaceni a ted uz je tam 7tis! Podali jsme stiznost na reklamacni oddeleni ale volali nam ze je to zamitnute!!!!! ale jak je to mozny on si ho nebral a ted nevime co delat dal ale my nic platit nebudem.Holky jak je mozny ze vam nekdo zavola jestli chcete net vy reknete ze jo a nadiktujete udaje nekoho jineho a dostanete ho?Muzete mi poradit co ted? mame podat trestni oznameni na policii? ale na koho na matku nebo O2? ale to se zase potahne hrozne dlouho…vubec nevime co delat a tak vam dekuju za jakoukoli radu :kytka:

Jani sory,ale nejspíš s tebe dělaj někde blbce :wink: .Mám o2 internet i všichni sousedi v okolí.
O 2 tv také a věř mi že při předevání setoboxu a dalších věcí k tomu se musí překládat občanský průkaz,není možné zřřídit si to na vomáčku když znám jeho rd. a rč :wink: .
Musela sem předložit doklady,podepsat smlouvu a ještě převzat další balík na mojí občanku na poště

Příspěvek upraven 10.09.11 v 14:19

no mi ho mame taky a taky jsem musela ukazovat obcanku jdu se schvalne podivat kde mam od toho nake papiry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.9.11 15:01
Kamča.dalmatinka píše:
janca.markova1984 píše:
monikalysa píše:
Ale jestli to chápu dobře, podvod vlastně spáchla matka tvého muže :think: . Tak nevím, zda by jste se neměli doma všichni nějak domluvit a dluh vyřešit…
ona tady nebydli a nestykaj se uz asi dest let byli jsme tam ale rekla ze to platit nebude :nevim:

jo je to jeho macecha zije s nima asi 12let tak ji povazuju za tchyni jako kdyz tady je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.9.11 15:17
janca.markova1984 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
janca.markova1984 píše:
monikalysa píše:
jo je to jeho macecha zije s nima asi 12let tak ji povazuju za tchyni jako kdyz tady je…

a jeho prava mati je ta podvodnice co tady nebydli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.11 16:28
janca.markova1984 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
janca.markova1984 píše:
ahojky potrebovala bych poradit jak byste postupovali.Pred pul rokem jsme se rozhodli ze si udelame net od O2.Chteli jsme to dat na pritele ale nemohli jsme rekli nam ze tam ma uz dluh 5tis.ale on si nic nebral,tak jsme se ptali jak je to mozny a bylo nam receno ze si vzala net jeho mama se kterou neni v kontaktu a vubec o tom nevedel.Jednou ji z O2 zavolali jestli nechce net a ona rekla ze jo,vedela ze si ho na sebe nemuze dat ze ma dluhy tak rekla pritelovo jmeno a rodne cislo!!! adresu a tel dala na sebe,logicke musela dat adresu aby ji ho prisli zapojit.Jeli jsme k ni ale rekla ze nema na zaplaceni a ted uz je tam 7tis! Podali jsme stiznost na reklamacni oddeleni ale volali nam ze je to zamitnute!!!!! ale jak je to mozny on si ho nebral a ted nevime co delat dal ale my nic platit nebudem.Holky jak je mozny ze vam nekdo zavola jestli chcete net vy reknete ze jo a nadiktujete udaje nekoho jineho a dostanete ho?Muzete mi poradit co ted? mame podat trestni oznameni na policii? ale na koho na matku nebo O2? ale to se zase potahne hrozne dlouho…vubec nevime co delat a tak vam dekuju za jakoukoli radu :kytka:

Jani sory,ale nejspíš s tebe dělaj někde blbce :wink: .Mám o2 internet i všichni sousedi v okolí.
O 2 tv také a věř mi že při předevání setoboxu a dalších věcí k tomu se musí překládat občanský průkaz,není možné zřřídit si to na vomáčku když znám jeho rd. a rč :wink: .
Musela sem předložit doklady,podepsat smlouvu a ještě převzat další balík na mojí občanku na poště

Příspěvek upraven 10.09.11 v 14:19
no mi ho mame taky a taky jsem musela ukazovat obcanku jdu se schvalne podivat kde mam od toho nake papiry…

Podle mě ti lžou doma. :oops:
Já dokonce při zavedení přípojky nebyla doma,jwen muj chlap a musela sem zrychleně letět domu abych podepsala já papíry + si opsali vše s op
Jinak to fakt nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
10.9.11 17:21

kamco i u mne to vse probihalo jako u tebe ale fakt.mam na prodejne kamaradku tak jsem hned jela za ni a ta mi to potvrdila ze to opravdu tak nekdy delaj ze nepotrebujou nic…ja fakt nevim hlava mi to nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.11 17:45
janca.markova1984 píše:
kamco i u mne to vse probihalo jako u tebe ale fakt.mam na prodejne kamaradku tak jsem hned jela za ni a ta mi to potvrdila ze to opravdu tak nekdy delaj ze nepotrebujou nic…ja fakt nevim hlava mi to nebere.

to se mi nezdá,ale v tom případě oni nejsou nijak krytý když nemá smlouvu ani oni čísla dokladu,tak jakym právem by to mohli vymáhat?Žádnym :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.9.11 17:47
janca.markova1984 píše:

mne se to nezda - v O2 po mne chteli i obcanku kvuli internetu v mobilu za 150,– a na veskere zmeny tarifu take…

• Citovat
  • Upravit
84mila11
10.9.11 21:30

Hlavně nic neplatit,neni to vaše chyba.To by se jim totiž libilo,kdyby měli dluh zaplacenej a vy byste pak dluh vymáhali z matky!Protože jich už se to pak netýká.Znám to v praxi,pomohl ombudsman.

• Citovat
  • Upravit
16291
10.9.11 23:59

My žádnou občanku na setopbox ukazovat nemuseli, ani nic podepisovat, prostě přišel poštou. Platili jsme ho celý. Pak „účet“ převedl na muže a chtěli ho po něm vrátit. Ono se dá toto vše zřídit i telefonicky, ne jen v prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.9.11 08:46

já to taky vyřizovala jen po telefonu,na žádsné prodejně sem nikdy nebyla :nevim:
Hanule takže ty si nemusela podepisovat žádnou smlouvu?Bez smlouvy sebtobox nepošlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
11.9.11 12:50

tak sjem napsala dotaz na pravnickou stranku tak sjem zvedava co mi odpovedi…dam vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.9.11 13:32
Kamča.dalmatinka píše:
já to taky vyřizovala jen po telefonu,na žádsné prodejně sem nikdy nebyla :nevim:
Hanule takže ty si nemusela podepisovat žádnou smlouvu?Bez smlouvy sebtobox nepošlou

Nemuseli jsme podepisovat nic osobně. Poslali papíry poštou. A když to někdo podepíše cizím jménem, jak to poznají… Nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.9.11 13:35
Hanule píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Nemuseli jsme podepisovat nic osobně. Poslali papíry poštou. A když to někdo podepíše cizím jménem, jak to poznají… Nijak.

tak snad vám někdo musel zřídit přípojku né :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.9.11 20:20
Kamča.dalmatinka píše:
Hanule píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Nemuseli jsme podepisovat nic osobně. Poslali papíry poštou. A když to někdo podepíše cizím jménem, jak to poznají… Nijak.
tak snad vám někdo musel zřídit přípojku né :think:

Přijde technik, připojí kabel a jede dál :nevim: Na setopbox stačí přípojka od pevný a modem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová