Podvod na sociálku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
20.3.22 08:38
@Královna Kosmíru píše:
Je to chyba vychovy, společnosti jako takove a politiky

Prosím, odpověz, kdy se do té politiky pustíš? Nemůžu se dočkat. Občan, který změní systém sociálních dávek, aby na ně dosáhli všichni potřební a ti šikovní ne, je už opravdu potřeba. Jsem ráda, že někdo takový systém má v hlavě a nenechá si ho pro sebe?
Je možné, že bydlíme v podobné oblasti (bydlím také blízko Německa). Bylo by to super, mohla bych tě podoprovat hned od tvých politických začátků.

Půjdeš do politiky za SPD, Volný blok, Trikoloru, nebo za jiné politické hnutí či stranu? Budu sledovat kandidátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 08:43
@AnnieTRoj píše:
Díky za rady! Snad nás nenabonzuješ, když se na to dnes vykváknem. Protože bonzáctví je špatné!

Edit. Přeji dobré pořízení na finančním úřadě, budu na tebe myslet. Snad tam máte stejně milé úřednice, jako u ná v okrese (jsou to úžasné).

Příspěvek upraven 20.03.22 v 08:32

Nevim nikdy jsem s financakem neměla problemy.. mame tam docela mile úředníky. Chodim i na německy a je to srovnatelné nudna instituce. Němci jsou jeste větší byrokrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 08:45
@AnnieTRoj píše:
Prosím, odpověz, kdy se do té politiky pustíš? Nemůžu se dočkat. Občan, který změní systém sociálních dávek, aby na ně dosáhli všichni potřební a ti šikovní ne, je už opravdu potřeba. Jsem ráda, že někdo takový systém má v hlavě a nenechá si ho pro sebe?
Je možné, že bydlíme v podobné oblasti (bydlím také blízko Německa). Bylo by to super, mohla bych tě podoprovat hned od tvých politických začátků.Půjdeš do politiky za SPD, Volný blok, Trikoloru, nebo za jiné politické hnutí či stranu? Budu sledovat kandidátku.

No tak tebou zmíněné strany.. z tech fakt bleju.. a mimochodem bonzactvi je prave zrovna jejich domena, ( ale nektere z vas by se tam hodily) takže pokud bych si směla vybrat tak sleduj jine kandidátky.. a fakt to neni ostuda, takže tady posměšně reagovat je ubohost :lol:. Mimochodem zmínila jsem se již až mi odrostou děti.. pak teprve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
20.3.22 08:48
@Královna Kosmíru píše:
Nevim nikdy jsem s financakem neměla problemy.. mame tam docela mile úředníky. Chodim i na německy a je to srovnatelné nudna instituce. Němci jsou jeste větší byrokrati.

Já taky ne, máme tu opravdu milé úřednice, proto jsem se ptala, jestli je to u vás stejné. Jsem ráda, že i u vás jsou úředníci v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
20.3.22 08:53
@Královna Kosmíru píše:
No tak tebou zmíněné strany.. z tech fakt bleju.. a mimochodem bonzactvi je prave zrovna jejich domena, ( ale nektere z vas by se tam hodily) takže pokud bych si směla vybrat tak sleduj jine kandidátky.. a fakt to neni ostuda, takže tady posměšně reagovat je ubohost :lol:. Mimochodem zmínila jsem se již až mi odrostou děti.. pak teprve..

Omlouvám se, myslela jsem, že když chodíš na jejich schůze, budeš kandidovat za ně. To je blbý, kandidátek je moc :(. Rozhodně není ostuda jít do politiky. Já tě za tvoje odhodlání celou dobu chválím. Jo, to jsi psala, ale myslela jsem, že napíšeš více konkrétní časový údaj. Třeba za 5-7 let, za 10-15 let, v roce 2033 apod. Věřím, že tě na politické scéně nepřehlídnu.
Myslela jsem, že se tu všichni dobře bavíme :(. Po ránu tolik omylů :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 08:55
@AnnieTRoj píše:
Omlouvám se, myslela jsem, že když chodíš na jejich schůze, budeš kandidovat za ně. To je blbý, kandidátek je moc :(. Rozhodně není ostuda jít do politiky. Já tě za tvoje odhodlání celou dobu chválím. Jo, to jsi psala, ale myslela jsem, že napíšeš více konkrétní časový údaj. Třeba za 5-7 let, za 10-15 let, v roce 2033 apod. Věřím, že tě na politické scéně nepřehlídnu.
Myslela jsem, že se tu všichni dobře bavíme :(. Po ránu tolik omylů :(.

Ja myslim, ze spousty holek je už v terenu a davno špizlujou kámošky na sociálních dávkách aby je mohly udat :P a vážím si Tvé pochvaly!! Je to pro mne čest :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
20.3.22 09:03
@Královna Kosmíru píše:
Ja myslim, ze spousty holek je už v terenu a davno špizlujou kámošky na sociálních dávkách aby je mohly udat :P a vážím si Tvé pochvaly!! Je to pro mne čest :pankac:

Jsem ráda, že mi věříš a sděluješ mi své myšlenky, ale mysela jsem, že se teď bavíme o politice, ne o nějakém „přízemním špízlování“. Vždyť nic z toho nás přece nemusí zajímat. Ve společnosti dochází k lesčemu nekalému, ale díky tvému odhodlání už k ničemu takovému nebude docházet.
Nebo tě mrzí, že tvé kámošky někdo ze sousedství udává? Jestli ano, je mi to líto. Soucítím s tebou, ale z vlastní zkušenosti to naštěstí nemám. Nemám kamarádky, které jsou na tom špatně a musejí bohužel pobírat sociální dávky a nemám ani kamarádky, které jsou šikovné a prohlédly systém, proto pobírají sociální dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
20.3.22 09:08

Nahlášení trestného činu je bonzovani? Tak jo. Když budu vědět, kdo znásilnil sousedku, tak raději neřeknu nic, abych nebyla bonzak.
Ještě že máme bonzaka souseda, nejenže viděl, kdo nám naboril auto před domem, on ho dokonce stačil i vyfotit. A poskytl to policajtum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
20.3.22 09:10

A zvláštní je, že když tu někdo má pocit, že soused se dobře nestará o dítě, že ho týrá hladem, hned všechny rádi hlásit. To není udavačství? Jak se pozná, co je a co není? Prostě okrádat stát nic neznamená, že? To je v podstatě právo. Jenže milanci, ty peníze státu sypeme všichni. To jsou naše peníze, co tihle vycuranci kradou. A je to stejné, jako by vám ukradli peněženku nebo vybrali účet. Taky pak budete mluvit o bonzovani?

Příspěvek upraven 20.03.22 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
20.3.22 09:11
@inkakřivák píše:
Nahlášení trestného činu je bonzovani? Tak jo. Když budu vědět, kdo znásilnil sousedku, tak raději neřeknu nic, abych nebyla bonzak.
Ještě že máme bonzaka souseda, nejenže viděl, kdo nám naboril auto před domem, on ho dokonce stačil i vyfotit. A poskytl to policajtum.

Tak to si dovolil moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
20.3.22 09:13

@mamule42 Že jo, hnusnej bonzak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 09:13
@AnnieTRoj píše:
Jsem ráda, že mi věříš a sděluješ mi své myšlenky, ale mysela jsem, že se teď bavíme o politice, ne o nějakém „přízemním špízlování“. Vždyť nic z toho nás přece nemusí zajímat. Ve společnosti dochází k lesčemu nekalému, ale díky tvému odhodlání už k ničemu takovému nebude docházet.
Nebo tě mrzí, že tvé kámošky někdo ze sousedství udává? Jestli ano, je mi to líto. Soucítím s tebou, ale z vlastní zkušenosti to naštěstí nemám. Nemám kamarádky, které jsou na tom špatně a musejí bohužel pobírat sociální dávky a nemám ani kamarádky, které jsou šikovné a prohlédly systém, proto pobírají sociální dávky.

Zlato kdybys opravdu četla co píšu (asi tady tedy jen tak blekotas kraviny do větru) tak jsem psala, ze neznam nikoho na dávkách :lol:. Mně se hnusi bonzactví a udavačství, tak si to srovnej v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 09:16
@inkakřivák píše:
A zvláštní je, že když tu někdo má pocit, že soused se dobře nestará o dítě, že ho týrá hladem, hned všechny rádi hlásit. To není udavačství? Jak se pozná, co je a co není? Prostě okrádat stát nic neznamená, že? To je v podstatě právo. Jenže milanci, ty peníze státu sypeme všichni. To jsou naše peníze, co tihle vycuranci kradou. A je to stejné, jako by vám ukradli peněženku nebo vybrali účet. Taky pak budete mluvit o bonzovani?Příspěvek upraven 20.03.22 v 09:12

Pleteš hrušky s jablkama.. další květena do úřední bonzfronty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
20.3.22 09:17

@Lucie_Sx Tvoje názory v každé diskuzi opravdu stojí za to. Na bych nabonzovala a klidně. Já nebudu podporovat takové vychcánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 09:17
@inkakřivák píše:

Moc to hrotíš a ženeš schvalne do extremu ty trestnej čine 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat