Podvod na vinted

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
25.8.23 19:17
@Andrea 85 píše:
@ivašot. Bohužel mám tam storno, ani jsem to nemohla sledovat prostě, já to viděla pořád jako nedorucene, že se čeká na doručení a paní už to dávno měla.
Psala jsem jim a nikdo se mi neozval. Ani já ani paní nemáme ty peníze v očekávaných platbach :roll:

Vinted prostě stoplo vracení peněz, protože ví, že mají problém. Komunikuj s adminem a až na tebe dojde řada, tak ti peníze pošlou. Mají toho teď mraky. Je to nepříjemný, ale stává se. Už ti tu několik lidí psalo, že ten problém měli taky a vyřešilo se to. Fakt nemá smysl to tady pořád dokola rozebírat. Nejedná se o podvod, ale o technický problém, co se řeší.

• Citovat
  • Upravit
3506
26.8.23 07:00

Kupuj boty ve značkovém obchodě, boty Michael kors určitě neseženeš, za 2 tisíce, dělám v anglii ve fabrice kde tyto boty prodáváme, a často slýchám od polek, že ty boty kradou a prodávají na vintedu, takže se orientuji i v cenách.

P. S: KOLIKRÁT, prodávají i fejky, takže bych si na vintedu dal pozor, je tam mnoho holek které tam prodávají věci z Anglie, za lepší ceny, ale jedná se o Fake tedy padělky, nedávno sem jednu nahlásil, prodávala naše věci z naší fabriky, podle fotek, ale zboží byli fake, jelikož dělám na oddělení, kde se těmito věci zabýváme, musel jsem ji nahlásit, předložit důkazy, vše trvalo hrozně dlouho, dotyčná už, ale neprodává, alespoň na Vintedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
26.8.23 07:06

Nic nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
26.8.23 07:09
@Jazmine píše:
Nebudu číst vše, ale rozhodně to není předemprohraný boj, jak tady věsltšina píše. Zákon hovoří jasně a vztahuje se i na prodej přes bazary od běžných fyzických osob. Vinted to tlačítko ma právě proto, aby se tím pokrytecky vyhnuli sporům a nemuseli nic dokládat jako první na policii jako v minulosti. Pokud je ovšem Policie sama vyzve, poskytnout údaje o uživatelce musí. Obratila bych se na Policii a nahlásila podvod.

Ujišťuji tě v tom, že policie nic nevyřeší. Nebuď naivní, většina podvodníků, a prodejců žije v zahraničí, a zboží prodává ze zahraničí, nějaké magické tlačítko na vintedu je kravina, mají to pouze jako ochranu, ne pro uživatele. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
26.8.23 10:51
@Rotha píše:
Ujišťuji tě v tom, že policie nic nevyřeší. Nebuď naivní, většina podvodníků, a prodejců žije v zahraničí, a zboží prodává ze zahraničí, nějaké magické tlačítko na vintedu je kravina, mají to pouze jako ochranu, ne pro uživatele. ;)

Hele není to tak. Kamarádka takhle na Vintedu naletěla, šla na Policii a dohledali tu holku. Taky boty. Peníze byly vráceny. Vím na co narážíš, ale tady (Vinted) to většinou nejsou oragnizovaný skupiny s adresou třeba s UK, jako u prodeje elektroniky apod. Většinou to jsou menší podvodnice, který to prostě zkoušej..Neříkám že vždy sr to povede, ale přece nebudu blbá a posílat prachy na zahraniční účet, nebo nakupovat na dobírku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65260
26.8.23 10:53
@Jazmine píše:
Hele není to tak. Kamarádka takhle na Vintedu naletěla, šla na Policii a dohledali tu holku. Taky boty. Peníze byly vráceny. Vím na co narážíš, ale tady (Vinted) to většinou nejsou oragnizovaný skupiny s adresou třeba s UK, jako u prodeje elektroniky apod. Většinou to jsou menší podvodnice, který to prostě zkoušej..Neříkám že vždy sr to povede, ale přece nebudu blbá a posílat prachy na zahraniční účet, nebo nakupovat na dobírku

hodně těch běžných podvodů je z Česka, každou chvíli tu čtu, jak ji dohledali. Hodně se dávají společná trestní oznámení. Vždyt rotha o tom ví houby, je takhle "chytrý " ve všech diskusích, kam se zapojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.8.23 15:13

@Janli a můžu Teda vědět, jak postupovat v případě, že mi stornovali prodej, přitom paní ode mě bundu obdržela? Tím pádem mi nepřišly peníze paní je taky nemá, jako co mám dělat? Podepsali mi Anglicky ať předmět znovu vystavím a paní koupi, ale ona to neudělá, když už bundu má a jednou platila. 🤯 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.23 15:21
@Andrea 85 píše:
@Janli a můžu Teda vědět, jak postupovat v případě, že mi stornovali prodej, přitom paní ode mě bundu obdržela? Tím pádem mi nepřišly peníze paní je taky nemá, jako co mám dělat? Podepsali mi Anglicky ať předmět znovu vystavím a paní koupi, ale ona to neudělá, když už bundu má a jednou platila. 🤯 🙏

Odepiš, že nic vystavovat nebudeš a trváš na zaslání platby, protože obchod proběhl. Byla jsi na té zásilkovně?

• Citovat
  • Upravit
76
28.8.23 16:43

@Janli proč na zasilkovne, já mám u důkaz paní ve zprávě, napsala mi, že je spokojená, že má bundu u sebe.
Já si lístek že zásilkovny nikdy neberu blbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.8.23 18:10
@Andrea 85 píše:
@Janli proč na zasilkovne, já mám u důkaz paní ve zprávě, napsala mi, že je spokojená, že má bundu u sebe.
Já si lístek že zásilkovny nikdy neberu blbec :zed:

Zásilkovna to dohledá. Napiš jim na podporu, kdy a kde a v jakém čase jsi to podávala, pošlou ti to na email-. Několikrát jsem toho využila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.8.23 18:11
@Andrea 85 píše:
Já si lístek že zásilkovny nikdy neberu blbec :zed:

ALe teda ber si to příště, to je pěkná blbost, vždyť je to doklad 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.23 19:04
@Jazmine píše:
ALe teda ber si to příště, to je pěkná blbost, vždyť je to doklad 8)

K tomu se doklady nevydávají, ale stačí vyfotit štítek.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
28.8.23 19:18

@Janli Nemá to smysl. Vysvětlení dostala. Buď mu nerozumí nebo rozumět nechce. Místo vypisování sem, měla vypisovat na Vinted. Mně přijde totálně marná, sorry :nevim:
Konkrétně my dvě jsme jí rad poskytly dostatek. Máš můj obdiv, že na máš ještě trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
29.8.23 14:38

Adminky i případné adminy prosím, aby zde odkaz nechali. Je o problému, který řeší obnovitelka diskuse.
@Andrea 85 https://www.antiyoutuber.cz/…clanky_ablha

• Citovat
  • Upravit
76
29.8.23 16:28

@krecik.dzungarsky dík moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie