Podvod na vinted

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14627
9.2.23 07:28

@Breberka123 nemáš mbank? Ta neumí rozeznávat platby, přivezli nám z Alzy lednici, manžel ji chtěl u řidiče uhradit kartou a platba se neprovedla, banka kartu zablokovala jakoze jde o podezřelou platbu 8o :zed: :zed: a to z důvodu, ze týden predtim tou kartou něco zaplatil a prý s ni nikdy tak často nenakupoval :P toť slova báby ze zákaznické linky, kam pak volal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě ze máme i další ucty u normálních bank :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
9.2.23 08:39

No poučila ses?
Když na Vinted koupíš zboží, které je padělek, vrací podpora peníze a prodejce má smůlu. Tobě nebylo divné, že trvá na prodeji bez ochrany kupujícího? Prodávat přes tlačítko není nevýhodné ani pro jednu stranu… Je to nevýhodné jen pro ty, kteří chtějí podvádět :roll:.. Tento způsob prodeje a nákupu, kde na zprostředkovatel peníze na své straně, dokud není obchod potvrzen z obou stran, je ve světě velmi populární. Jen těm podvodníkům se to nelíbí :dance:..

• Citovat
  • Upravit
1087
9.2.23 09:47

@Semtex ne, byla to Airbank…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
9.2.23 10:51
@Breberka123 píše:
@Semtex ne, byla to Airbank…

Ti jsou taky takoví matláci, dělají, jakoze vše je u nich v pohodě, ale nic moc vlastně neumí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
9.2.23 10:55
@Veru333 píše:
No poučila ses?
Když na Vinted koupíš zboží, které je padělek, vrací podpora peníze a prodejce má smůlu. Tobě nebylo divné, že trvá na prodeji bez ochrany kupujícího? Prodávat přes tlačítko není nevýhodné ani pro jednu stranu… Je to nevýhodné jen pro ty, kteří chtějí podvádět :roll:.. Tento způsob prodeje a nákupu, kde na zprostředkovatel peníze na své straně, dokud není obchod potvrzen z obou stran, je ve světě velmi populární. Jen těm podvodníkům se to nelíbí :dance:..

Asi tak, jako ve finále jento nejbezpečnější a usnadňuje to práci :lol: akorát teda jako prodávající ten poplatek defakto zohledňuji v ceně nebo dělám občas sety i z dámského oblečení, ať nemusí ženský platit dvakrát. Celkem se mi to osvědčuje, potřebuji se těch věci pozbavovat rychle než zacneme rekonstruovat, tak je dávám fakt zalevno a ty poplatky mi do toho kapku hazou vidle, tak jsem na to takhle vyzrála, no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.23 08:46
@Nenitamduch píše:
Dobře ti tak. Muzes jit na policii ale pravděpodobně jen ztratis cas.

Jo, tím Tvým Dobře ti tak jsi ji právě skvěle pomohla!! Vinted se hemží samými podvody a najdete tu dokonce fake. Jinak psát tu, že má hluboko do kapse a jak si měla koupit boty v Lidlu, může jedině nějaká zakomplexovaná chudinka. Tak si chtela udělat radost. Každopádně Ti to napisu takto! Napiš jí hodnocení na Vinted, kde upozorníš na padělek. Pokud znáš Michael Kors, mají jasne znaky, kvalitní rovné šití, štítek, kód atd. A Vinted Ti musí pomoct, protože je to koupeno přes jejich portál, mělo by to byt někde i v pravidlech, jasne, neposlou ti zpět peníze a nebude to tak lehké, ale měli by alespoň zablokovat takové prodávající. Jako já osobně ale s tou jejich podporou mám špatné zkušenosti. Hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
4.7.23 08:59

@JaninkaŠtef ano to s tím Lidlem jsem psala ja a stojím si za tím :lol: můžeš mi to třeba zkusit vysvětlit, jaký je racionální důvod koupit si obnošenou obuv (ne zrovna “chutná” záležitost) za 2000 :lol: bejt to nějaký footfetisista, tak to bych ještě pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 11:24

@Semtex Ale za takovou cenu nemohly být nošené. Teda snad, pokud ano, tak jasně, to bych zvolila raději Lidl, Deichman… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22915
18.8.23 14:51

Asi paní nevyhovovaly, tak je poslala dál. Já teda bych to neriskovala vůbec, obuv jen tak objednat pro sebe. To je radši vyzkouším osobně a buď koupím nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
18.8.23 15:04
@JaninkaŠtef píše:
@Semtex Ale za takovou cenu nemohly být nošené. Teda snad, pokud ano, tak jasně, to bych zvolila raději Lidl, Deichman… :D

No jako když se člověk koukne, co a za kolik se tam lidi snaží prodávat, tak bych tomu snad i věřila… protože přece Michael Kors a byly jen parkrat vzate :P :P :P tak nekup to za 2000 :P :P :P někdo prodává ty obnosene boty dokonce i za 6000, protože staly predtim 16000 a měla je jen 4× na sobě, takže jsou vlastně úplně jako nove, jsem našla :lol: a to se vyplatí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.8.23 11:16

Podvod

Ahojky, ráda bych se zeptala, prodávala jsem na vinted bundičku za 200 paní u mě nakoupila přes tlačítko, já odeslala, paní přijala, řekla, že potvrdila, ale za tři dny mi přišla zpráva, že stornovali, protože jsem neodeslala, poslali mi špatně hodnocení a peníze z očekávaných plateb zmizely. Čert ve dvě stovky, ale co kdybych posílala dražší věci. Chci se zeptat, dá se někam dovolat? Já nevím, jak tohle Resit, stalo se mi poprve :zed: paní peníze takY prý nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
25.8.23 11:26
@Andrea 85 píše:
Ahojky, ráda bych se zeptala, prodávala jsem na vinted bundičku za 200 paní u mě nakoupila přes tlačítko, já odeslala, paní přijala, řekla, že potvrdila, ale za tři dny mi přišla zpráva, že stornovali, protože jsem neodeslala, poslali mi špatně hodnocení a peníze z očekávaných plateb zmizely. Čert ve dvě stovky, ale co kdybych posílala dražší věci. Chci se zeptat, dá se někam dovolat? Já nevím, jak tohle Resit, stalo se mi poprve :zed: paní peníze takY prý nemá.

A ve zprávách v aplikaci vidíš, že zásilka byla odeslána a doručena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.8.23 12:03
@Andrea 85 píše:
Ahojky, ráda bych se zeptala, prodávala jsem na vinted bundičku za 200 paní u mě nakoupila přes tlačítko, já odeslala, paní přijala, řekla, že potvrdila, ale za tři dny mi přišla zpráva, že stornovali, protože jsem neodeslala, poslali mi špatně hodnocení a peníze z očekávaných plateb zmizely. Čert ve dvě stovky, ale co kdybych posílala dražší věci. Chci se zeptat, dá se někam dovolat? Já nevím, jak tohle Resit, stalo se mi poprve :zed: paní peníze takY prý nemá.

kdo ti psal, ze stronovali? primo vinted na svych strankach? neni nic jednodussiho nez jim poslat zpravu, ze pani bundicku obdrzela vc. printscreenu vasi konverzace. vygenerovany kod zasilkovnou mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
25.8.23 12:18

@Andrea 85 teď se mi stalo to samé. Balíček odeslán, paní převzala a peníze nikde s tím ze balíček nebyl odeslán a tím pádem byl stornován. Už 4 dny jim píšu a žádná odpověď. Už jsem opravdu nas..ná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
25.8.23 12:24

No on ten vinted bude teď asi celej nějakej rozbitej, protože mě se už několikátý den snaží někdo napadnout účet a změnit mi heslo 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová