Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat vyplnila jsem anketu na slosovani od tesca zadala jsem tam tel. číslo a me datum narozeni a pak jsem si přečetla že se muze jednat o podvod? a mohla jsem se prihlasit k placene sluzbe a ze po pripade mam zavolat na operatora zrusit to a operator tam nic nevidi muze se jednat o podvod???
Může, zablokuj si m-platby a premium SMS.
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat vyplnila jsem anketu na slosovani od tesca zadala jsem tam tel. číslo a me datum narozeni a pak jsem si přečetla že se muze jednat o podvod? a mohla jsem se prihlasit k placene sluzbe a ze po pripade mam zavolat na operatora zrusit to a operator tam nic nevidi muze se jednat o podvod???
Jinak operator ty transakce nikdy nevidí hned, je to služba 3.strasne, operátor s tím nemá nic společného
@Anonymní píše:
@martina.se a nemam žádný bankovní učet ani žádný paušalní služby
Máš kredit? Jinak prostě zavolat svému poskytovateli, že to chceš zablokovat.. I lidi s kreditem mají infolinku. M-platba je platba právě přes mobil, na to účet ani nic nepotřebuješ
@Anonymní píše:
Kde je to napsané?
@Uslava na netu : slevovy kupon tesco tam jsem si to precetla tak doufam ze se nic nestane
@martina.se včera jsem mu zkoušela volat a on že tomu nerozumi a že tam nic nevidí stalo by se něco kdych tu simkartu radeji zahodila?