Pohlaví dítěte na profi utz, spletli se někdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6698
4.5.24 10:59
@Barevné klubíčko píše: Více

Já jsem popsala jak na to šla pracoviště ;) v Praze to řekli aniž bychom se ptali, v Brně jsem se na konec jen optala na potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.24 12:27
@Temnástranasíly píše: Více

Jj tak to nebyla přímo odpověď na tebe… Mě je jasné, že bys byla ráda za jakékoli pohlaví ;) spíš celkově na tuhle diskuzi a hlavně na zakladatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
4.5.24 13:33
@Barevné klubíčko píše: Více

Jj u případného druhého si říkám, že by možná bylo stejné pohlaví i lepší, aby děcka měla lepší vztah? My máme s bráchou skvělý vztah v dospělosti, byť nějak extra nekomunikujeme, ale uděláme pro sebe vzájemně cokoliv. Jako děcka jsme se mydlili hlava nehlava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.5.24 13:41

stejné/rozdílné pohlaví vůbec nic neznamená co se dobrého vztahu týče, sestra je skoro stejně stará (skoro přesně na den o rok a půl mladší) a prakticky žádný vztah jsme nikdy neměly a teď to ona svým jednáním dohnala k tomu, že jsem se rozhodla ji žalovat, když se s ní nedá domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.24 13:54

Jj my to máme s bráchou stejně… Hlavně až teď v dospělosti si rozumíme. Ale to je i tím, že máme velký věkový rozdíl… Jinak my druhé zatím neplánujeme, pokud vůbec někdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí