Pohlaví dítěte na profi utz, spletli se někdy?

Anonymní
3.5.24 11:14

Pohlaví dítěte na profi utz, spletli se někdy?

Holky moc jsem si přála chlapečka a nejspíš ho mít nebudu. Dr má profi utz a není si jistá ve 12t, ale asi holka.. jak jste to měli vy? Stalo se někomu že nebyl vidět na 1.screeningu a pak se náhodou ještě objevil? Jak jste se smířili že nebudete mít kluka? Dvakrát naušnice absolvovat, znovu vidět tu bolest, jenže nedát jí je a sestřička má a pak se bude trápit jako starší :think:. A pak kluci jsou nositelé příjímení, nemusí se o ně člověk bát tolik jako o ty holky..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11089
3.5.24 11:26

:roll: Řešíš pí. čoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4938
3.5.24 11:29

Jako vážně? Ty se dozvíš, že čekáš druhou, nejspíš zdravou, holčičku a tebe nejvíc trápí problém náušnic? Ne fakt se holka nebude trápit, protože jí rodiče nenechali nastřelit náušnice jako miminu. Pokud o ně bude stát nechá si je ve 4-5-6 nebo později nastřelit z vlastního rozhodnutí, neboj :)
Jinak pokud ti ve 12tt doktorka sama řekla, že si není jistá, může to klidně ještě ten kluk být :nevim: ale neupínala bych se k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 11:32

Já byla šťastná, když se nám po dlouhým trápení povedlo druhé miminko a bonusem nám byla druhá holčička…za mě super, můžou mít obě vše růžové a nemusím to řešit…když vidím, co je někdo schopný použít na kluky po holkách, tak je mi smutno…ale jinak základ je zdraví, na 1.screeningu nam u obou dcer řekli holčičku a bylo to tak :srdce: jo a náušnice byly u obou úplně na pohodu, pár slziček a prso to spravilo a starší dcerka s nabráním rozumu a nástupem do školky v necelých 3letech mi hned nahlásila, kdo má a nemá naušničky a že je ráda, že je má :D

• Citovat
  • Upravit
5661
3.5.24 11:35

Čekáme druhého kluka.
Nenapadlo by mě truchlit nad tím, že to není holka. Hlavně, že je mimino zdravé.
Náušnice dávat nemusíš, může si je dát pak sama v dospělosti. Nebo jí je nechej nastřelit. Můžeš tam poslat třeba manžela, pokud tak moc chceš, aby v uších ty okrasy měla.
Bože, to je zase názor toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
3.5.24 11:37

A jinak jsi normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
3.5.24 12:00
@Anonymní píše: Více

U mě si doktor ve 12tt nebyl jistý, ze spis kluk, v 16tt už to byla jasná holcicka. Moje druhá dcera a my jsme si to naopak moc prali, takže radost z holcicky byla největší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.5.24 12:16

Bolest? 8o Dej si z každé strany facku.
Jsi nevděčná, buď ráda, že můžeš mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.5.24 12:27

Vždy si říkám, čím jsou asi ty rodiny prahnoucí po chlapečcích tak jedinečné, že potřebují zachovat nositele příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.5.24 12:35

V roce 2019 jsem pohlaví ve 13 tt věděla na 60:40 ve prospěch kluka. Musím říct, že se trefili. tehdy mi říkali, že to pohlaví je ještě nejisté. Já si přála holku, čekala jsem dalšího kluka a měla jsem taky špatný pocity. Z toho si nic nedělej, je to normální.
Ve 12 tt je opravdu ještě brzy, změnit se to ještě může.
A objektivně jsou holky výhodnější, svět je čím dál víc emancipovanější, maj rovné příležitosti. Plus nejsou tak divoké, dobře se učí a největší vzor je pro ně máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.5.24 12:41

Moje máma si myslela, že čeká pátou holčičku, až na porodním sále jí oznámili, že je to třetí kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
3.5.24 12:42

tvoje starosti bych fakt chtěla, opravdu chtěla mít
náušnice a shluk písmen co nic neznamená, nezasekla jsi se mentálně někdy před sto lety?
Prober se, hlavní je, aby dítě bylo zdravé. Náušnice si rozhodne, až o tom bude mít rozum, nenechávej je dát automaticky, jen proto, že má chromozomy XX a ne XY. Příjmení si ženy dnes běžně nechávají a navíc to fakt není důležité, nejste nějaká královská rodina, kde se hraje na rodové linie. Normálním lidem je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 12:47
@saddreamer tehdy nebyly utz tak dokonalé :D
@Dollorres píše: Více

No mám pocit že naopak víc starostí.. menstruace, česání, líčení, citlivost, kluci jsou víc rošťáci, ale za to ne žádné medoviny..

S tím zachováním rodu tak promiň, někdo má rád tyto tradice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.24 12:49

@annlady když už je má sestřička tak by bylo blbé jí je nedat.. a i když jsme nastřelovali bála se plakala že ji drželi a vlastně mám doteď hrůzu z toho jestli jí to moc nebolelo :(

• Citovat
  • Upravit
6920
3.5.24 12:50

Plácáš strašné nesmysly, snad jsou to jen hormony  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie