Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
Jsem tu nová ![]()
Chtěla bych se prosím zeptat jestli máte někdo zkušenosti nebo co si o tom myslíte, jsem těhotná 24+2 dnes jsem byla u doktora a ten mi řekl že to vypadá na holčičku že tam Pytlíka nevidí, řekl mi to i ve 20tt ale podle mého si nebyl úplně jistý. Myslíte že v tomto týdnu už by kluk šel vidět?
Děkuji předem za každou odpověď
Kluk tam vzdycky neco ma..holky nic.Tak nejak z vypraveni od meho gynekologa vim, ze holky jdou poznat celkem rychle…Klukum se tam vzdy neco primota.
Nemáš fotku ze spodu? Ale jestli ti řekl už dvakrát holka, tak to bude tak.
Stoprocentní není nic. Samozřejmě z toho může být ještě kluk.
Mně to řekli 3× na 2.screeningu a 3× měli pravdu. Šlo 3× o kluka a nesekli se. Ještě pak to tedy potvrdil na UTZ v průběhu, protože to šlo i pak krásně vidět prý ( i mame fotku, kde to přehlédnout nešlo ![]()
Ale ten 2. scr. se dělá tuším až 21tt …
@Snopy123
Na 2. SRC. Bylo miminko špatně otočený tak nic neviděl. Ale teď říkal že se ukázalo krásně tak nevím 😁
Kluka už by pravděpodobně poznal, nám to řekl doktor hned na prvním screeningu a to jsem byla ve 14. týdnu ![]()
Holku mi určili už ve 12.tt a kluka jsem na 2.screeningu viděla i já, to nešlo přehlédnout
, takže tady, ve 24.tt bych asi věřila odborníkům
Kamarádce se před rokem narodil kluk, u kterého tvrdili 4× že je to holka.-) nikdy není nic 100% až porod.
Ale já čekala 3× holku a 1× kluka a vždy to byla pravda.
Mně to 2× vyšlo už z prvního screeningu vec13.tydnu, nicméně i tak jsme čekali na všechny další ultrazvuku a více lékařů a až když se všichni shodli, pustili jsme informací…ale hodně lidem se mini neukázalo nebo se to změnilo…vedle v diskuzi se můžeš inspirovat, jak originální oslavu na oznámení pohlaví můžeš udělat
![]()
Nas kluk ho tam mel v cca 15 tt. Na UTZ byl dobre natoceny, takze jsem to poznala i sama. Doktor se jen zasmal, a rekl, ze uz asi teda vim, co to bude, nebo jestli mi to ma rict jeste 😂
Ano sel by uz krasne videt. Nam rikali kluka uz ve 12 tt. Asi zalezi, jak je mimco natocene.
Dobrý den
Tak nakonec nám 3krát řekli že to vypadá na holčičku a po 4 kontrole 30tt nám ji i potvrdil že je to stoprocentně holčička, ale na 3 screeningu mi řekli že je to chlapeček. Holčičku mi i pan doktor „ukazoval“ ale nakonec ve 32tt se tam záhadně objevil pindík
myslíte že to může být ještě ta holčička nebo mám počítat už s chlapečkem? Děkuji předem za odpovědi
Příspěvek upraven 14.01.26 v 13:24