Odhalení pohlaví miminka - dort, dýmovnice, konfety a úklid

2557
19.11.25 11:26

Odhalení pohlaví miminka - dort, dýmovnice, konfety a uklid

Zdravím, chci odhalit pohlaví miminka originálním způsobem. Přemýšlím o konfetách, ale děsím se úklidu pak. Jinak se mi ten nápad líbí. Máte někdo dobrou zkušenost?

Další možnost je dort s barevným vnitřkem, ale já bych radši asi ty konfety. Ještě se dělají dýmovnice, ale toho se trochu bojím z důvodu bezpečnosti.

Jako poslední možnost jsem narazila na dortové fontány. To mi taky přijde dobrý a nebude z toho nepořádek.

Oznamili jste to nějak originálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8699
19.11.25 11:35

Já nejsem fanoušek takových věcí, hlavně pokud to lidi dělají kvůli videím třeba na sociálních sítích.
Kamarádka to takhle “ohlašovala” u tchyně prostřednictvím těch konfet v obýváku. Řekněme, že z toho rodina úplně paf nebyla a ještě to pak tchyně musela uklízet (měla to i pod gaučem). Dýmovnice mi přijde úplně mimo - chudáci sousedi a celkově ten smrad pak čichat :lol:

Mě se třeba líbí klasicky obalka. Nebo se dá udělat originální krabička, kde jsou další menší krabičky a v každé by byla nějaká mála nápověda…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
19.11.25 11:36

Oznamili jste to nějak originálně?

No a komu to chceš oznamovat? Vám, příbuzným, kamarádům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.11.25 11:38

Neoznamovala, popravdě je to podstatné asi jen pro mne a manžela. Prarodiče budou mít radost tak jako tak, proc z toho dělat show.

Kdyz uz, tak bych volila neco, co nedela bordel - klidne klasické barevne balonky v krabici. Nebo ten dort, ten se da pak rovnou nakrájet ke kafi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
19.11.25 11:38
@apargia píše: Více

No oznámila sem to po telefonu :lol: tohle mě přijde směšný jak všichni se snaží vsechny kopírovat :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11089
19.11.25 11:39

Strašná pí. čovina a vyhozené peníze :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
19.11.25 11:41
@izabe píše: Více

Díky za relevantní komentář. Ano, nepořádku se bojím, to za ten okamžik radosti asi nestojí pak to půl hodiny uklízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
19.11.25 11:43
@Bytsamsebou píše: Více

Chtěla jsem napsat to samé. :mrgreen:

My jsme to oznámili naprosto neoriginálně. :mrgreen:
Budeš babička/dědeček. Nebo prostě a jenom : čekáme dítě. Až jsme věděli co to bude a někdo se zeptal, normálně jsme odpověděli. Žádný trapárny počkejte si po porodu, střílení barevných nesmyslů, krájení dortů atd … 8)

Příspěvek upraven 19.11.25 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
19.11.25 11:43

@Bytsamsebou já se neptam, jestli je to dobrý nápad, ale na možné způsoby. Díky za pochopení. Nechápu, proč má někdo potřebu soudit a hejtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
19.11.25 11:44

@Maggdallena bude to překvapení i pro nás, dál kdo bude mít z rodiny zájem přijít, nikoho nutit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
19.11.25 11:47

Tak jestli to pro vas nekdo nachysta a ma to byt nekde doma, tak bych asi sla cestou nejmensiho odporu a bordelu a treba ty balonky v krabici. Kdyz uz to tedy musi byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11089
19.11.25 11:53

Je to názor, jsi v diskuzním fóru, kde se diskutuje 8) :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.11.25 12:12

Pockej jak prekvapeni i pro vas, vy to nebudete vedet? Bude to zarizovat nekdo, kdo narozdil od rodicu miminka bude mit info, jestli kluk, nebo holka?

• Citovat
  • Upravit
21311
19.11.25 12:13

@Silverine247 tak se to vážně děla, pošleš obálku s výsledky třeba cukrářce a ona vyrobí dort, aniž bys ty věděla. Úlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
19.11.25 12:14
@Silverine247 píše: Více

Tak ono stačí, když lékař to napíše na papír, dá do obálky a budoucí rodiče to dají kamarádce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí