Odhalení pohlaví miminka - dort, dýmovnice, konfety a úklid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149638
19.11.25 13:17
@Maggdallena píše: Více

A, takže se dobereme k tomu že se zapíjí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
19.11.25 13:22
@apargia píše: Více

My jsme druhé dítě oznamoval v úzké rodině (16 lidi). Oznamovali jsme zároven těhotenství i pohlaví miminka. Měli jsme dort s barevnou náplní, překvapení to bylo i pro nás (obálku s pohlavím miminka dostala cukrárna). Nicméně jsem netrvala na originalite, chtěla jsem, aby to byl hezký zážitek pro nás. A taky byl.

• Citovat
  • Upravit
13998
19.11.25 13:26
@Bytsamsebou píše: Více

Reagovala jsem na třídenní oziracku za spoušť peněz. Ne na nějaké běžné zapití miminka. I tak mi to přijde trochu nefer, zenska porodí, rozbité tělo, hormony šílený, a oslaví to taťka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149638
19.11.25 13:27

Max dva :mrgreen: :mrgreen:
Zajímavé jak se lidi tak rádi rozčílí podle toho jak se jim to hodí. Mám doma chlapa co nepije vůbec. Kdybys teď k nám dorazila, nenabídnu ti ani pivo, víno, prostě nic. Nemáme, nekupujeme. Do hospody nechodí, nechápe ani proč tam vůbec chlapi vydsedávají. Pivo si da tak leda ke kachně, pokud ho ovšem nezapomene koupit. :mrgreen:
Když jsem to tady na emiminu napsala jednou, tak jsem dostala čočku, že prý chudák chlap, určitě je to kvůli mě protože ho do hospody chudáka nepustím a pivo mu nedovolí koupit. Protože přece každý chlap si to pivo rád dá a každý chlap si do hospody rád zajde. :mrgreen: :mrgreen: takže mi to přijde vtipný no. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.11.25 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149638
19.11.25 13:30
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já priste napíšu dva dny jo :mrgreen:
Proč tolik potřebujete vysvetlit zakladatelce ať něco nedělá? Na to se neptala. Ptala se jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.11.25 13:30
@Anna766 píše: Více

Váš problém :nevim:. Takže narozená děcka s přáteli taky nezapíjel, ani ho nikdy nikdo na zapíječku nepozval 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149638
19.11.25 13:32

Nezapíjel. Měli jsme jiné starosti. Jestli ho někdo pozval nevím. On na chlastačky nechodí. Vážu ho k topení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
19.11.25 13:34

A on někdo psal, že se narození dítěte vůbec nezapíjí?!

Hele, ten tvůj první komentář byl jasně rýpavý a schválně přestřelený (tři dny chlastat a rozházet balík). A teď z toho najednou děláš normální zapití, na kterém nikdo nic špatného nevidí. To jsou dvě úplně jiné věci. Jsi chytrá ženská, určitě to vidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.11.25 13:37

Drama Queen ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
19.11.25 13:37

@apargia Úklid bych konfet bych zas tak neřešila, dítě ti jednou bude dělat mnohem větší brajgl, než je pár konfet, který jednoduše vyluxuješ :D Me dcera pohlaví miminka oznámila po telefonu, když šla z ultrazvuku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21251
19.11.25 13:38
@apargia píše: Více

A co takhle kanón? Bez pudele, jsou lidi co z kanónu vystřelí kanistr s barvou, modrou nebo růžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149638
19.11.25 13:42

Rýpavé komentáře k zakladatelce tady máte vy, ne já. Zakladatelka se ptala na návrhy odhalení pohlaví a sesypaly jste se na ni. Zbytečně. Tak jsem se podivila nad tim že někomu přijde divné proč by to dělala.. Že jste se chytly na můj příklad s pitím je docela vtipný. :mrgreen: tři dny ne, ale jinak jo :mrgreen: přitom o to vlastně ani nejde, jde o ten pohled, jak něco ke v pohodě protože se to dělá běžně, jinou věc shodíme. Ale jsi chytrá ženská, určitě to vidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149638
19.11.25 13:43

To je, celá diskuze. Většina úplně zbytečných komentářů. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.11.25 13:47

Ty jsi ta Drama Queen 8)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.11.25 13:57

Nebo si taky můžete stoupnout kolem záchoda a spláchnout a buď poteče voda růžová nebo modrá…to už jsem taky někde na videu viděla a bordel z toho nebude žádný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí