Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
byla jsem ve 20. týdnu na velkém UZ u Apolináře a tam mi doktor řekl s jistotou, že čekám holčičku. Pak jsem byla ve 21. týdnu u mojí doktorky a ta má horší UZ a řekla, že se bohužel mimi netočí tak aby to viděla dokonale, ale že vše také spíše nasvědčuje, že je to holčička…Chtěla jsem se zeptat jestli jste měly někdo takovou zkušenost a pak se doktor nakonec opravdu zmýlil? Mám doma kluka tak jsem opravdu nadšená, že je to tentokrát holka, mám ale strach jestli se nepletou
k doktorce jdu za týden tak snad to také už dobře uvidí
díky
@AnnaP asi takhle u nás v domovské skupině se spletli 2× - řekli holka, na sále z toho byl kluk.. Naopak se to myslím ani tolik neděje..
Na jedne diskuzi jedna psala, ze ji 4 doktori rekli holku, paty kluka a narodil se kluk ![]()
No podle me, jestli ti to rekli na velkem UZ ce 20tt, tak by to tak melo byt. samozrejme stat se to muze, zalezi na UZ i doktorovi.
mi to rekli naprosto jiste v 11tt a bylo to tak, i lidem co znam.
Čau, u Apolináře se myslím nepletou. Mě řekli je to holka a mě nikdy nenapadlo, že by to mohlo být jinak.
Ahojky, tak mně řekli že budu mít chlapečka, dr. fotil i pindika, koukal přes 3D a ještě mi to ukazoval. No a mám holčičku ![]()
A u holek i v rodině takové případy taky byly. ![]()
Jistot budeš mít až na porodním sále, tak proč se nervovat předem…
mýliti se je lidské, to platí i pro lékaře a moderní techniku
Mě na 1. screeningu řekli kluka, v 17. a 21. tt my řekli holku a v 22. to je zas kluk, tak uvidíme ![]()
@kotaska91 To by mi houklo
Ještě že to nechceme vědět, mám klid ![]()
Pani z vedlejsiho porodniho boxu se narodila holcicka, byla dost prekvapena, pry to mel byt 100% kluk
![]()
@fenny taky jsem to zpočátku nechtěla vědět, ale pak jsem si to rozmyslela a tak to mám asi za to ![]()
@kotaska91 No tak v podstatě víš stejně prd, akorát to máš zajímavější ![]()
Já takovou zkušenost nemám, naše dítě na UTZ. vždycky ukazovalo roztažené nožky samo od sebe a vyloženě se předvádělo.
Takže ve 22tt. na 3/4D jsme měli kluka (máme ho celého i s fotkou pindíka), o čtyři dny později u jiného doktora na velkém UTZ. nám kluka potvrdil, do třetice na UTZ. ve 30tt. A kluk se narodil. Teď u druhého bylo pohlaví prý taky vidět, ale tentokrát si necháváme překvápko, takže tak.
Jak to tu čtu tak se mi zvedají oba koutky směrem nahoru
sem ráda že v tom nejsem konečně sama
v 16 týdnu kluk 20týden holek a ted jsem 23 týden a ve středu mě čeká další kontrola.. jako to sem fakt zvědavá ![]()