Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Všeobecně se tvrdí, že doktoři se pletou spíše u děvčátek, protože pindík nemusí být dobře vidět. My jsme chtěli vědět, kdo v tom bříšku přebývá…i když je nám to jedno, těšíme se tak jako tak. Tak při vyšetření srdíčka ve 20. tt nám pan doktor vzal mimíška pěkně ze spodu a to co jsem viděla mě dost překvapilo. Tak velký důkaz jsem nečekala, doktor se cudně usmál, když jsem tvrdila, že tam pořád nic nevidím a potvrdil, že je to mužský
Pověry říkají, že když je hodně špičatý pupík, že je to chlap a když žena se moc v obličeji nemění a nenatéká, tak je to chlap. Ale to jsou povídačky, i když u mě to platí. Uvidíme…každopádně fakt záleží na lékaři, jeho zkušenosti, UTZ a jak se chce mimíškovi. Přeji hodně štěstíčka!
Tak holky,
u nas to bylo tak, ze ve 20. tt melo ditko pupecni snuru mezi nozkama, takze nebylo nic videt. O tyden pozdeji nam rikal kardiolog na UTZ, ze mezi nozkama nic nevidi, takze se priklani spise k holcicce. No a ve 23. tt mi muj gynekolog na UTZ ukazoval tzv. kavove zrno, takove tri carky a ze by to teda mela byt ta holcicka. Bylo to videt opravdu zretelne, takhle pindik urcite nevypada..
Holcicku mi rikala i ma intuice asi od 4. mesice tehotenstvi.
Tak uvidime, snad se to tam jeste nejak jinak nevyvine!! ![]()
Nám ve 20tt doktor celkem přesvěčivě tvrdil, že je to holčička a včera na UZ už jsme to poznali sami. Takhle pindík určitě nevypadá
A že bych nějak otýkala nebo přibírala do šířky se taky říct nedá (do teď mám 10kg navíc). A taky se říká, že holky prý berou krásu. No já nevím, ale tak hezkou pleť jsem nikdy neměla ![]()
Ahoj holky,
já stále ještě jistě nevgim, co budeme mít. Samozřejmě, že mi je to jedno, protože se moc těšíme. Kdybych dala na svou intuici, tak od začátku cítím, že to bude kluk, ale kdybych to měla brát podle vzhledu, tak bych čekala jasně holku. Natýkam a v obličeji a vypadam opravdu dost strašně. Tak za měsíc se to dozvim. Karolina
No já nevim, podle vzhledu maminky se to asi nedá poznat. Já jsem furt stejná, ať při klukovi, tak při holčičce
. Na ty aztécké a čínské apod. kalendáře nevěřím. Já si myslím, že už bych si to z UZV říct nedala, ty nervy před porodem, že jsem celou dobu říkala Alenko klukovi za to nestojej
. Ale teda zvědavost se mnou vždycky lomcuje. Petra
Ahoj holky,
tak já se dnes dozvěděla, že čekáme chlapečka. Bylo to dost zřetelné, i když si toho pindíka zpočátku usilovně držel a ne a ne pustit ![]()
Můj dr. mi říkal, že se lékaři pletou spíš u holčiček, protože kolem 20. týdne těhotenství jsou stydké pysky dost naběhlé a vypadají jako varlátky. U chlapečků prý se tolik nepletou.
Každopádně, je přece jedno, co to bude!!! Hlavně, že je miminko zdravé!!! To je snad přání všech maminek ![]()
Nám doktor řekl, že čekáme kluka na kardiu ve 21.týdnu, potom nám to potvrdil doktor ve 24.týdnu, pak ve 32.týdnu na 2D a na 3D.Tak snad to bude opravdu kluk.Když to bude holčička bude v modrém.Máme všechno nakoupeno do modra.
![]()
Ahoj holky,
tak to je výhoda toho, když vám to doktoři neřeknou. Oblečení nakupuju neutrální. Jasné je, že je nejdůležitější aby mimi bylo zdravé. Ahojky Karolína
Nooo, tak nám v pátek v nemocnici na „velkém“ UTZ řekli, že budeme mít chlapečka:-) a dnes mi můj gynekolog řekl, že to vypadá spíš na holčičku.
Jj, takže pořád nevíme
, hlavně, že bude mimi zdravé.
Známé říkali celých 9 měsíců, že to bude holka, pak týden přenášela a v té době zjistili, že je to kluk. Tak spoleh na to moc není.
No nám podle UTZ řekli v 21tt. holčičku jinak všude vychází kluk, tak jsem zvědavá, co to bude. ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, byla jsem na ult ve 22tt a pohlaví miminka nebylo vidět. Mohu si říct třeba na další kontrole jestli by se znovu nepodívali, nedo musím čekat do 3Ott na další ult?? Děkuji
@cajkp ja myslim ze si muzes rict kdykoliv, zalezi jak se prckovi bude chtit ![]()
@cajkp kamarádka to nevěděla až do porodu, malá se prostě odmítala otočit… já to zjistila až ve 33tt. Prostě záleží na miminku
ale zeptej se kdykoli, doktorovi je to jedno
teda pokud je svolnej. Mě dělal za celý těhotenství jen 4 UTZ a víc ani prd, protože pojišťovna proplácí jen 3 UTZ, tak jedině jestli bude ochotnej to udělat zadarmo nebo si připlatit.
Příspěvek upraven 08.05.14 v 17:19