Pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
8.5.14 17:17

@cajkp urcite si klidne rekni driv, myslim, ze pro to doktori maji pochopeni, ja se ujistovala asi ctyrikrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.5.14 18:10

@cajkp : klidně se zeptej na dalším utz, hodně záleží jak bude miminko. My to vědět nechtěli a když jsem byla na utz u svého dr, tak se ptal: pohlaví urcite víte :-), tak mu říkám, ze nevíme, ze chceme prekvapko :-). Někdo chce vědět a mimco je tajemné a my to vědět nechtěli a malej asi spulil kulky primo na monitor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
8.5.14 18:29

Mě ale gyndařka ult nedělá. Posílá mě na něj do „místnosti“ na ult určené i když ho má i v ordinaci (jestli to neumí? nebo co?) Tak si asi budu muset říct. Jen nevím jestli mi ho udělají bez „důvodu“, jen protože chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
8.5.14 18:31
@cajkp píše:
Mě ale gyndařka ult nedělá. Posílá mě na něj do „místnosti“ na ult určené i když ho má i v ordinaci (jestli to neumí? nebo co?) Tak si asi budu muset říct. Jen nevím jestli mi ho udělají bez „důvodu“, jen protože chci.

Můj dr taky dělá až 5UZ(první aby se ujistil, druhý zve datace a pak ty velký) navíc asi odborník v určování ani není:D takže jedem zítra k jinému dr za příplatek 200 nám udělá UZ a řekne že zas čekáme kluka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
8.5.14 18:34

@Crystal87 Jako, že bych mohla na gyndu jinam a tam se domluvit, že když si to zaplatím, tak se mrknou?? Nebo je to nějaký známí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
8.5.14 18:37
@cajkp píše:
@Crystal87 Jako, že bych mohla na gyndu jinam a tam se domluvit, že když si to zaplatím, tak se mrknou?? Nebo je to nějaký známí??

Jj jeden jinam, jedem k někomu, kdo mým známým a jejich známým řekl pohlaví brzo a nespletl se:)byla jsem u něj už u třetího těhotenství, kde mi miminko určil a nespetl se, zatím co později můj lékař nebyl schopný určit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.6.14 09:28

Zdravím maminky, myslíte, že tohle bude holčička? Já čekám první, tak nemám vůbec zkušenosti…4 doktoři mi to již potvrdili, ale teď naposled ve 30tt si dr nebyl jistý :nevim:, tak se chci jen zeptat na názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.7.18 19:34

Pohlavi

Ahoj holky, chtěla bych se poradit. V 19+1podle utz dr dělala 2.screening. Pohlavím jsme si byly obě jiste, ale znáte to.. Tak moc bych chtěla chlapecka, že se bojím, že je to omyl. :oops: Mám 2 podobné fotky..
Jaké vidíte pohlaví? Pohled ze spodu na zadeček.. Děkuji!

Příspěvek upraven 06.07.18 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
6.7.18 19:36

100% chlapeček.mám podobnou fotku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.7.18 19:38
@karkarka píše:
100% chlapeček.mám podobnou fotku :palec:

Opravdu? Já to samozřejmě taky vidím, jen jsem úplně jak malá holka, až se za sebe stydim :D samozřejmě, že hlavní je zdraví, jsem fakt tupka :oops: každopádně děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
6.7.18 19:52

To holka nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.18 20:03
@keksikova1 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se poradit. V 19+1podle utz dr dělala 2.screening. Pohlavím jsme si byly obě jiste, ale znáte to.. Tak moc bych chtěla chlapecka, že se bojím, že je to omyl. :oops: Mám 2 podobné fotky..
Jaké vidíte pohlaví? Pohled ze spodu na zadeček.. Děkuji!Příspěvek upraven 06.07.18 v 19:42

Já bych věřila gynekoložce. Má víc nakoukáno než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.7.18 22:29

@Martina84 děkuju :oops: :*
@Russet gyn říká totéž, to já jsem tydyt a potřebuju to „potvrdit“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.2.25 10:26