Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neposkvrněné početí, to bych opravdu ráda viděla. Já jsem se měsíce stavěla na hlavu a dělala kdo ví co, abych otěhotněla a pochybuju že stačí, když se dva o sebe otřou ![]()
@Cuarentena ano vím to, dneska mi to ukázaly dva testy. Na KO jsem objednaná po vánocích, kldně vám sem hodím fotku z utz…
@Deniska2000 to mě mrzí, opravdu bych to z celého srdce ráda přenechala někomu kdo po mimi touží
já mám dcerku, jsem sama, peněz minimum… potrat se mi hnusí, nevím co dělat…
@sunnyho.motylek myslíš, že mě se tomu chtělo věřit? POřád nějak doufám, že je to nějaká mejlka, ale vynechaná MS, dvojnásobný prsa a dva pozitivní testy mi to lehce vyvracej
Asi ano, nechám… na potrat nemám ani peníze, ani žaludek… o dcerku jsem se taky starala sama
@sunnyho.motylek píše:
Teda tak tomu moc nevěřím, a co nehcáš si dítě??
Chca, nechca, asi si ho nechá, ne? ![]()
Holky, a teď vážně - tohle se občas udávalo za časů našich prababi - v předminulém století a začátkem minulého.. Víte, jak to bylo s tím předsvatebním panenstvím, že?..
Tak babky byly celkem vyčůraný - sice se občas vdávaly jako těhotný, ale panny fakt byly - dělali totiž krom samotnýho zásunu všechno možný - a občas to fakticky nevyšlo - to nemám z vlastní hlavy, o tom jsem četla zajímavý článek jedné pamětnice v nějakým časáku ![]()
@Anonymní píše:
@sunnyho.motylek myslíš, že mě se tomu chtělo věřit? POřád nějak doufám, že je to nějaká mejlka, ale vynechaná MS, dvojnásobný prsa a dva pozitivní testy mi to lehce vyvracejAsi ano, nechám… na potrat nemám ani peníze, ani žaludek… o dcerku jsem se taky starala sama
Teda tak t je fakt zajímavý, ale tak věřím ti, ale jsi porvní případ o kterým slyším, každpodáně ti držím palce at vše dobře zvládneš ![]()
@sunnyho.motylek děkuju
jsem z toho taky pěkně mimo… ale přesně jak říká @elizabeta92
asi to tak bude… naštěstí dnes jsem se už tak nějak uklidnila a říkám si že to zvládnu. 2.1. jdu na kontrolu, tak dyťak pak dám foto nebu budu informovat
(omlouvám se za anonymitu, zatím je mi hrozně trapně…)
Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky
@kristulenkaaaa píše:
Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky
@kristulenkaaaa píše:
Staci kapka, a jsi matka
@kristulenkaaaa píše:
no ja myslim, ze to mozne je, udelej si test a uvidis
Jéjdanenku co je to tu za diskuze poslední dobou… holky nechcete psát do Brava??? Nebo co tak antikoncepce?? Nic? Maminka doma nepoučila, jak se těhotní?
Tak naposledy takhle dopadla před dvěma tisíci let nějaká Marie, takže možné to je