Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, potřebovala bych poradit
je mi 20 a příteli 21 máme pěkný vztah, ale bohužel spolu skoro vůbec nespíme
Je to z jeho strany..několikrát jsem se s nim o tom snažila mluvit, jenže on je takový, ze s nim se o tomhle mluvit nedá…mi nepřijde normální v tomhle věku mít sex jednou za týden někdy ani to ne…nemáte s tím některá zkušenost? Nevěrný mi není teda aspoň doufám..
Ahoj,
No tady ty těžko kdo poradí neznámé vás. vasi situaci.Nic jiného ti nezbude než si o tom prostě s přítelem promluvit, i když se nedá. Ja z tím mám zkušenost až tedy po narození malé a dlouhodobým vztahu už tolik spolu nespime. někdy třeba jen jednou za 14 dní. Ale důvody, nebo problémy nejsou. Jaký máte jinak vztah nehadate se?
@blabla123 Neopustím milovanou osobu kvůli věci, která se da snad nějak vyřešit..jen jsem zatím nepřišla nám to jak proto doufám ze mi tady někdo snad poradí ![]()
Příspěvek upraven 03.11.17 v 18:14
@Paola21 Ne to ne..od te doby co jsme spolu začali bydlet což je cca 7 měsíců
@Tereza0828 nepočítej se změnou, pokud mu to stačí bud se s tím smiř že se to časem bude zhoršovat nebo pak je jen jediné řešení ![]()
Kazdy jsme nejaky, idealni kdyz se sejdou dva kterym to vyhovuje tak nejak stejne. Kolikrat tydne bys chtela ty? Zkuste najit nejaky kompromis hlavne o tom mluvte jinak to bude horsi… ![]()
Tak s ním o tom promluv. Jesti mu to tak vyhovuje, nebo má třeba nějký blok, problém, zábranu.
@jaelisa já bych o on mluvit chtěla jenže s nim to nejde jakmile o tom začnu tak den naštve a odejde..mi by to stačilo 1-2 do týdnem jenže někdy není ani to jednou do týdne..
@Tereza0828 jste spolu chvilku, co Tě na to řekne? Tohle se nemění. Asi máš větší potřebu než on. 1 týdně by pro mě bylo málo a to jsme spolu 18 let
. Otázka je jak často chtěl na začátku, zeptej se ho co se změnilo, proč nehce, ale jestli nemá potřebu neuděláš vůbec nic ![]()
@Markéta80 jsme spolu 2 roky všechno bylo v pohodě on chtěl pořad spali jsme spolu skoro každý den změnilo den to od te doby co spolu bydlíme…přijde mi, ze on nemám potřebu nikdy..když už spolu meč máme tak to ještě začnu já a přijde mi ze on souhlasí jen proto aby měl na další dobu ode me klid.. ![]()