Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně je zvláštní, že o tom nechce mluvit. Jste na začátku vztahu, mladí… Pokud se on nenaučí být otevřený ve všem a řešit s tebou otevřeně všechny problémy, tak se rychle odcizíte.
V tomto věku mi sex jednou týdně ze strany muže přijde fakt dost málo. V tomto věku ještě chlapi chtějí i několikrát denně. ![]()
Já spíš přemýšlím, proč se na takové otázky ptají mladé bezdětné holky na emiminu
.
@Tereza0828 píše:
@blabla123 Neopustím milovanou osobu kvůli věci, která se da snad nějak vyřešit..jen jsem zatím nepřišla nám to jak proto doufám ze mi tady někdo snad poradíPříspěvek upraven 03.11.17 v 18:14
Bude ti už napořád stačit maximálně jednou týdně?
@Mari.G píše:
Já spíš přemýšlím, proč se na takové otázky ptají mladé bezdětné holky na emiminu![]()
![]()
.
A to je důležitý?
@Tereza0828 jo a lepší to nebude, upřímně. ja měla kdysi takový vztah a ono časem ti to shodí i sebevědomí, sex je ve vztahu důležitý hodně bohužel
@Tereza0828 píše:
@Markéta80 jsme spolu 2 roky všechno bylo v pohodě on chtěl pořad spali jsme spolu skoro každý den změnilo den to od te doby co spolu bydlíme…přijde mi, ze on nemám potřebu nikdy..když už spolu meč máme tak to ještě začnu já a přijde mi ze on souhlasí jen proto aby měl na další dobu ode me klid..
Já jsem měla před lety to samé. Dokud jsme spolu nebydleli, tak chtěl pořád. A sotva jsme se sestěhovali, tak jsem pořád čekala jak čekanka. A moc často jsem se nedočkala. Nakonec jsme šli od sebe, ale z jiného důvodu.
@Tereza0828 píše:
@Paola21 Ne to ne..od te doby co jsme spolu začali bydlet což je cca 7 měsíců
Jo už to není lovení a dobývání, kořist je zcela dostupná ![]()
@bigl mam skoro 50 leteho a chce to denně skoro 4 roky co jsme spolu ![]()
@Tereza0828 píše:
jakmile o tom začnu tak den naštve a odejde..
TOHLE mi přijde jako větší problém. Jestli takhle běžně reaguje na vše, co je mu nepříjemné, nebude se s ním dlouhodobě dát žít.
Sice ty miluješ jeho, ale co on tebe..?