Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem ted měla tři dny taky hrozny pocity… vůbec me nekopala.. ale dneska se opět rozjela ![]()
Taky to tak máme. Třeba týden se vrtí jak divy a pak má dva dny klidu kdy se jen lehce prevali. Má to tak víc maminek co vím. Takže bych byla v klidu, ale samozřejmě se můžeš uklidnit návštěvou doktora ![]()
Já jsem 27 týden a některé dny je divoch, to když kope do břicha, jiné zase lenoch, ale cítím ho jakoby uvnitř u páteře a zadku a to ho cítím míň. Nevím jak to popsat. Zatím jsem to neřešila. Jestli máš pochybnosti, radši bych jela, ať tě někdo zkoukne.
@Anys29 taky mi přijde ze me ted kope hodně na konecnik a na spodek… fakt to cítím hodně u toho konecniku… teda g tři dny… dneska uz kope zase normálně do bricha ![]()
Teda, to mě ani nenapadlo řešit - některé dny je tam mejdan a pak je miminko schopné dva „prospat“, jen sem-tam nějaký malý náznak pohybu. 26tt. Asi bude po manželovi, který po akci také spí dva dny ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem teď 28tt. Doteď jsem měla pohyby, o kterých sem veděla. Malej se vrtěl o sto šest, nebyl skoro vůbec v klidu. Než jsem šla spát, měl diskošku. Ale včera večer nic, až co jsem do něj dloubala, začal se trochu převalovat. Doteď taky moc neprojevil bůh ví jakou aktivitu na kterou jsem zvyklá. Mám plašit?
Vůbec se tím nestresuj. Já jednu dobu necítila pohyby vůbec i několik dní a kdybych měla vždy takhle vyšilovat, byla bych v nemocnici asi nonstop
miminko může spát, nebo může být jinak otočené apod. ![]()