Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Z těch přání, která se nedají pořídit jen za peníze:
1. Zdraví.
2. Partnera pro život (hodný, věrný, milující, rodinný typ).
3. Krásné, nestresující povolání.
Já bych si přála pevné nervy, ale nevim kde se to kupuje
ale jinak když to vezmu čistě skromně a prakticky, tak bych si přála aby se mi do rána skříň naplnila krásnym oblečením, co mi perfektně sedne a nikde mi nic netrčí, nepřebejvá a nechybí, pak bych chtěla pro moje zlatíčka mega maxi super balení vláčkodráhy - samozřejmě aby to obsahovalo všechny doplňky co jsou na trhu a jako poslední Master Card se zůstatkem cca 5milionu, abych si mohla pořídit ten zbytek, co se mi nevejde do třech přáních ![]()
@Tate píše:
Z těch přání, která se nedají pořídit jen za peníze:
1. Zdraví.
2. Partnera pro život (hodný, věrný, milující, rodinný typ).
3. Krásné, nestresující povolání.
Bratránek má raka…vyměnila bych všechno na světě za jeho zdraví… ![]()
A doufám že když jsem si to takhle veřejně přála, že se uzdraví!!!
Jinak taková klasika, peníze a zdraví, všechno ostatní už se dá poladit…
Konkrétně bych si chtela otevřít galerii umeni, mít třeba pět dětí a moci hodne cestovat…
1.aby mi odlehnul komplet ucpany nos vcetne zalehleho cela a usi
2.aby me prestala palit huba zevnitr i zvenku po silenem zelenem kari a wasabi, kterymi jsem se snazila „protahnout dutiny“
3.abych se nepoblila z toho, ze jsem to sileny kari zapila pivem a nasledne zajedla jogurtem, protoze to pivo to jeste zhorsilo
Ne, dobre, vazne, chtela bych dobre placenou praci na pul uvazku, abych mela cas na deti a zaroven je uzivila. Vic nechci, cvachtat se budu klidne v rybniku, jezdit mhd, moje stary dziny mi staci. ![]()
Tak pokud ted nebudu počítat to, co si přeje asi každá z nás-tedy pevné zdraví a stesti pro celou rodinu, tak bych si přála:
2)Dalsí mé přání by bylo najít už konečne pořádného chlapa, takového, který bude milovat mě, bude mit rád i mé děti a bude to zkrátka už ten PRAVÝ!!!Který si mě vezme a budeme spolu porad štastni… 3)Taktéž dovolená na Mauriciu, to je muj sen…A aby ta dovca trvala treba dva mesice, abych tam byla se svými detmi, tim pravým chlapem a celé dva mesice si to fakt užívali, žadný stres, žádná práce, vaření…Jen procházky, moře, užívání si života…Jéžiš, to by byla krása…
![]()
1. Nesmrtelnost pro celou svou rodinu, včetně zdraví. ![]()
2. Neomezené konto
3. Abychom se měli pořád rádi a jako rodina stáli při sobě. ![]()
Dum u more mam, hezke auto i milujiciho muze. Ted uz si preji jenom zdravi pro sve rodice, muze a budouci dite. Joooo a taky bych rada neomezene jedla sladke, bez kazdodeniho trapeni se ve fitku ![]()