Pojištění autosedačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojištění autosedačky
Nevíte, prosím, zda je možné pojistit autosedačku v autě?
Dnes nám z auta ukradli půl roku starou sedačku, na pojišťovně mi řekli, že ne. Možná to ale dělá nějaká jiná pojišťovna.
Nerada bych príští měsíc kupovala další - parkovat jinde nemůžu a tahat ji domů pro mě nepřipadá v úvahu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hele, ja se na to zeptam, jestli nezapomenu. Svagrova se tim zivi, ale mam dojem ze ne, protoze by jsme to v tom pripade asi meli
.I kdyyyyz
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala jsem ji sms jestli jdou pojistit, nebo pripojistit, ale mozna odepise az zitra, nebo jak to pozjistuje.No sama jsem zvedava, protoze mame 4 sedacky(oba mame sve auto a 2deti) a z toho basave protismerna 2× a 2× romerka s bocnimi chranici, takze bych to brala. Protoze staci maly naraz ze zadu a sedacky jsou odepsany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
Davame autosedacku do kufru, aby nebyla na ocich!
be save vazi 15kg, sama bych ji ani nenainstalovala do auta a z auta a celkove sedacky s isofixem jsou narocnejsi, proto treba mame sedacky 2×, at nemusime tahat z auta do auta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry Děkuju!
Dávat ji denně do kufru je stejná utopie, jako ji nosit domů. Tak doufám, že to nějaká pojišťovna dělá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkavilma píše:
@wildcherry Děkuju!
Dávat ji denně do kufru je stejná utopie, jako ji nosit domů. Tak doufám, že to nějaká pojišťovna dělá
napisu ti, jak budu neco vedet.Ted mi muz rikal, ze segra odjela uz do Itosky na hory, ale ona urcite co nejdrive odepise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry hele pří nehodě to pojišťovna hradí z povinného ručení nebo havarijního pojisteni. Záleží kdo nehodu způsobil. Jiné to bude u tech krádeží…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude záležet na konkrétní pojišťovně a na definici pojistných podmínek. V rámci havarijního pojištění je i připojištění cestovních věcí v autě proti krádeži, takže z toho by se to mělo plnit, pokud je pojistka dobře nastavena a sjednána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PoradcezPrahy tak to předpokládám:) Proto hledám něco konkrétnějšího. No už jsem psala do několika pojišťoven, tak pokud mi odpoví, dám sem pak jejich vyjádření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit