Pojištění kooperativa, uplatnění při odebrání vejcovodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pojištění kooperativa
Prosím, jsem pojištěna u kooperativy. Stala se věc, že byl odebrán vejcovod. Dá se tohle zařadit k pojistnému plnění? nebo to je věc, na kterou není nárok? vyzná se v tom někdo prosím? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak záleží, jakou přesně máš pojistku a jak přesně se ti to stalo. Pokud máš úrazovku a vzali ti ho kvůli mimoděložnímu těhotenství, tak asi dost těžko. Řešila bych to přímo s pojišťovnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíše záleží co přesně tam máš pojištěno! Zda tělesné poškození, denní odškodné, hospitalizaci apod. Jaký je to typ pojištění atd. Nelze se ptát takhle paušálně, když nevíme, jak je pojistka postavena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně nevím, na co vše to mám pojištěné. musím mrknout, ale kdyby náhodou to šlo, chtěla jsem se na to zeptat. Taky si myslím, že z toho nic nebude, ale ještě se poptám. Aspoň tedy pobyt v nemocnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že odebrání vejcovodu není postižení, bych zas tak netvrdila… jako člověku to za prvé není příjemné a za druhé je to složitější. Ale asi jste to myslela z pohledu pojišťovny, že to postižení není jako takové (pro ně), ale každý zásah a odebrání čehokoliv je pro člověka těžké.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikkita No tak to se potom informuj na kanceláři nebo jejich infolince, kde si dohledají Tvoji smlouvu. Pokud ji máš postavenou dobře, nevidím důvod, proč by Ti pojistné plnění nenáleželo, minimálně z té hospitalizace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam na trvalé postižeí, i na hospitalizaci a na další věci.. Chtěla jsem se zeptat všeobecně, zda se odebrání vejcovodu dá řešit s pojišťovnou (když to jde),neptám se na svou pojistku, nic jsem zde neuvedla a ani z hlavy si nepamatuji, na co vše to mám. Jen ze široka, zda (když se to připojistit dá a je pojištěno),se odebrání vejcovodu dá pojistně plnit.. děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to ve smlouvě, nechce se mi ji teď hledat. v nemocnici jsem párkrát byla, i při porodu malé, mi hospitalizaci proplatili. proto jsem psala, že alespoň teda ten pobyt v nemocnici, když na tamto nárok není.. díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampeliska2014 a toto je co za blbost? Pokud má zakladatelka ve smlouvě např. 1000Kč/den při hospitalizaci, tak se samozřejmě hradí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lachtánku, když už jsi na to narazila, můžu se zeptat? Mám ve smlouvě denní plnění za hospitalizaci následkem úrazu 100 Kč. To mi taky pojišťovna proplatí, když už se ten poplatek nevybírá?
Smlouva byla sepsaná, když se ten poplatek ještě vybíral.
Předem děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je pravda, že teď se pobyt v nemocnici nehradí. ale jak se zmiňuje pampeliska, taktéž mám smlouvu už dlouho, a hospitalizaci 500kč/den..myslím, že to by stále mělo platit, že to musí pojišťovna vyplatit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampeliska2014 To,co máš nastaveno ve smlouvě, tedy pobyt v nemocnici následkem úrazu se Ti hradit bude BEZ OHLEDU na to, co se v současné době v nemocnici platí nebo neplatí. To na to nemá vliv. Pojistné plnění např. na tělesné poškození, trvalé následky taky dostaneš a nikdo nepátrá, jestli s tím máš nějaké náklady, někde něco platíš..prostě na to máš nárok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plnění bych viděl na pobyt v nemocnici a pracovní neschopnost, pokud je tedy pojištěno. A nesmí to být uzavřeno pouze pro úraz, to by tady nepomohlo.
Take záleži, jak dlouho obojí trvalo. Nemocnice až od 3. dne a PN zhruba od 15. dne.
Trvalé následky tady nepomohou, to je jen pro úraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit