Pojištění lékařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85538
20.4.16 08:07
@lauraka píše:
Tak zkusit to samozrejme muzes, mas na to pravo, lze si stezovat i na Ceske stomatologicke komore, ale sance na uspech je podle me naprosto nulova. Takovych pripadu jsou stovky a jeste jsem neslysela, ze by zubarka dobrovolne neco zaplatila. Navic ja ani nevidim zadne pochybeni, ze se zalomi nastroj v kanalku je celkem bezna vec a obecne spatne osetrene kanalky ma kdejaky pacient, aniz by o tom vedel. To by ani pojistovna nestacila vyplacet prachy.Příspěvek upraven 19.04.16 v 23:57

Moji kamaradce zaplatila.

@slavuska1 píše:
Tak určitě bych to zkusila, to je síla :?to je jako normální, že dr něco zalomí, a už to tam nechá? 8o jako nevím, ale zní mi to dost šíleně, na to, aby se to dělo běžně, a bylo to pochopitelný :nevim:

Bohuzel je to velice caste. Ta kamaradka to zjistila nahodou u jineho zubare na pohotovosti, kdyz ji ten zub bolel. Nakonec o neho prisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.4.16 13:13
@blumen píše:
Bohuzel je to velice caste. Ta kamaradka to zjistila nahodou u jineho zubare na pohotovosti, kdyz ji ten zub bolel. Nakonec o neho prisla.

tyjo, že jsem blbec nešla na zubařinu. když něco podělá pokladní, tak to všechno zaplatí, a když něco podělá zubař, tak je to naprosto normální, děje se to běžně, a pacient to musí očekávat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85538
20.4.16 13:46
@slavuska1 píše:
tyjo, že jsem blbec nešla na zubařinu. když něco podělá pokladní, tak to všechno zaplatí, a když něco podělá zubař, tak je to naprosto normální, děje se to běžně, a pacient to musí očekávat :zed:

To jsem nepsala, te kamaradce to proplatil, musis se umet branit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
20.4.16 21:03

Zubarka urcite nic nezaplati ze sveho a pokud by to bylo na pojistku, tak by se to urcite museloo nejak slozite dokladat, podle me by pojistovne ani nestacilo, kdyby zubarka sama uznala svou chybu, coz se nejspis taky nestane. Dost mozna by musel probehnout soud, ktery by rozhodl, ze ti musi zubarka takovou castku zaplatiti, ona by to pak az mohla narokovat na pojistovne. Pojistovna taky nechce platit jen tak, to by se dalo hezky zneuzivat.

Takze hadam ze penez se domuzes, ale priprav si nervy a hoooooodne casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
20.4.16 22:22

@Pudloslava No to urcite nestaci rict, ze zavinila jsem chybu zaplatte pacientce implantat, to ani omylem. Navic je to uz myslim cca pet let stara vec, podle me teda nedostane ani korunu. Takovych pripadu je strasne moc, cetla jsem rozhovor s mudr Stuchlikem, ktery rika, ze ve velke vetsine predelava spatnou praci predchozich zubaru. Ja si teda ani nedokazu predstavit situaci v realu, zubarka ke ktere jsem chodila nekolik let, jak k ni ted pujdu zadat o dokumentaci a nahradu skody. Bych za ni nedokazala vubec zajit. Takze podle meho odhadu zakladatelka akorat bude mit spoustu neprijemnosti a ve vysledku si to stejne bude muset uhradit vse sama. Kazdopadne docela by me zajimalo, jak to dopadlo :-) Kdyby se ti to zakladatelko podarilo, dej kdyztak vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
20.4.16 22:35

Děkuji všem za odpovědi, jsem zvědavá. Samozřejmě, že by pojišťovně nestačilo dobré slovo. Jsou k tomu rentgeny, fotky, dle pojišťovny lze dohledat, kdy jsem byla u koho ošetřena, záznamy apod. Teď řeším s mým zubařem, zda mi toto poskytne.

Mně jde opravdu o to, že prostě na to nemáme peníze, řešíme bydlení, chtěla jsem odejít z práce kvůli věcem, co se staly za poslední půlrok, protože to psychicky nedávám. Ale to teď udělat nemůžu. Nejde mi o žádnou psychickou újmu ani o pomlouvání lékařky.

S řešením by mi pomohl taťka, chodil k ní déle než já a je v tomto trochu zběhlejší. Ale napřed pořádně zjišťujeme, jaké jsou možnosti a zda nám pomůže aktuální zubař.

Už teď je mi z toho smutno, že si rok budu nasazovat zub jak důchodce. Prostě pro ženskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty