Pojištění pro mě a dcerku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojištění pro me a dcerku
Ahoj, chtěla bych pro sebe a dvouletou dcerku nějaké úrazové (pro mě možná i životní)? Nevim, co by mělo takové základní pojištění obsahovat, nebo spíš co tam mám chtít (co je pro vás důležité)? Asi úraz, trvalé následky, pobyt v nemocnici? Jelikož jsem stále na rodicaku, chtěla bych se za obě vlest do 1200 (max). U které pojišťovny jste spokojene? Doufam, ze toho nebudu muset nikdy využít ale clovek nikdy neví.. dekuji ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My to máme nastaveno tak že pokud se me nebo manželovi něco stane druhý dostane 5mil 4,2 na doplacení hypotéky zbytek na vlastní potřebu… pak nějaké trvalé následky a invalidita pobyt v nemocnici tam nemáme a kluk má úraz a závažná onecneni asi na 3mil ja platím (za sebe i dítě) nějakých 1300 měsíčně a jsme u Uniqa jestli jsme spokojeni nevim protoze nebyla žádná pojistná událost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych ze sve zkusenosti doporucila, aby v pojistnych podkach nebylo, ze pokud pri urazu dojde k vice telesnym poskozenim, tak se vyplaci pouze za to s nejdelsi dobou leceni. Tak se stalo, ze dcera, ktera utrpela otres mozku s bezvedomim, pohmozdeni plice s respiracnim selhanim, zlomeninu nosu a stydke kosti, byla na ARO na umele plicni ventilaci, mesic musela jet lezet a pak se ucila chodit, dostala vyplaceno mene nez starsi dcera, ktera si zlomila ruku s nutnosti chururgickeho zakroku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se za úraz platí podle počtu dní, tak (i když to zní na první dobrou divně) pokud ležím s „velkým poraněním“ a mám současně pořád i nějaké jiné poranění, tak jsem pořád stejně nemohoucí a moc není důvod dostávat něco dalšího jako odškodnění. Pak může být úraz pojištěn podle % poškození a opět se dá nastavit- pouze nejvyšší %, nebo max. 100%, nebo i součet %. A pokud je nastavena progrese, pak to mohou být třeba i desetinásobky %. Ale každý tento princip stojí jinak a čím „lepší“ krytí", tím je to dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam máme invaliditu, trvalé následky a kdyby se nám něco stalo, tak aby dcera dostala peníze na doplacení hypo.
My si vše zařídili přes klik a načetli si všechno v klidu, bez nátlaku v hovoru od operátora a jsme spokojení. Záleží, co vše chcete mít v pojištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisabeth.648 tak ti nevím, všude zmiňuješ ten klykk.zc To je asi jen tak z radosti, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ Určitě ne, jen doporučuji svou osobní zkušenost.
Nemám dobrou zkušenost s poradci a ani přes pojišťovny takhle mi to vyjde nejvýhodněji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem příznivec sjednávání přes srovnávače, ale není pravda, že se přes ně dostanu sotva na polovinu krytí (pojistných částek) a že tam spousta věcí nebude.
Ale- primárně bych použil srovnávač pro vytipování přijatelných „produktů“ a získání přehledu. Např. u autopojištění bych se tolik nebál, u majetku opatrně a životní si takhle teda představit nedokážu.
Nicméně- dohodím vám poradce, je skvělý a… od člověka, který si kvůli takovému hodnocení založí dneska účet na mimi- to je jistě směroplatná informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabídka pomoci
@Babadook Dobrý den, pokud je Váš příspěvek stále aktuální, tak bych Vám mohla nabídnout nezávaznou kalkulaci pojištění pro Vás i dcerku. Jmenuji se Veronika Klapilová a pracuji jako finanční analytik. Větší část mé klientely jsou rodiny s dětmi a myslím si, že dokážu získat poměrně velmi výhodné nabídky co se týče celkově rodinných financí. V případě zájmu se mi klidně ozvěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit