Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky, podívejte se na následující odkaz - je to fajn příjem v těhotenství.
http://www.mojetehotenstvi.cz/…-pojisteni-0
více o tom nevím, ale zkuste hledat více.
To bude zas nějaká kravina.. už z toho jak to píše, mi to přijde blbost. Za skoro prd budete pobírat 12 000 Kč měsíčně. To se mi fakt nechce věřit. ![]()
Nikdy nedostanete nic zadarmo. Z čeho by žila ta pojišťovna? Je to kravina spíš…
Stačí si přečíst pár komentářů níž a hned zjistíte, že to tak vůbec není ![]()
Přečtěte si i tu diskusi k tomu. A ty, zakladatelko @trixi.V jdi dělat reklamu jinam. Vždyť z logiky věci je to blábol nad blábol ![]()
@SussieS píše:
Stačí si přečíst pár komentářů níž a hned zjistíte, že to tak vůbec není
ani nepotřebuju nic číst, ono stačí zdravý rozum ![]()
Presne, pojistovny jentak nezaplati. My sme cela rodina pojistena na hospitalizaci, pak sme chteli plneni dceru a noc sme nedostali-naopak dceru s pojisteni vyloucili, ze pry jiz po porodu byla hospitalizova (coz je skoro kazde dite, ktere nema ambu porod
) v porodnici a byla odeslana do odbornych ambulanci. kdyby to vedeli, pojisteni na ni by pry neuzavreli. Pritom o srdecni vade jsem rikala a hospitalizace s tim nesouvisela. za odborne lekare brali ortopeda kvuli vysetreni kycli ci kontrolni sono ledvin, ktere bylo ok ![]()
Tak to já mám s pojišťovnou dobrou zkušenost, jednak proplatila dceři celou hospitalizaci, jednak byla na mé pojistce připojištěna na velmi závažné onemocnění a po zjištění zhoubného nádoru jí byla ihned vyplaceno celé plnění, částka skutečně vysoká. Vím, že zdraví je přednější, ale při té smůle se po uzdravení dcerka může těšit na pěknou zotavenou u moře kdekoli si bude přát.
@nepr.neprihlasena píše:![]()
Přečtěte si i tu diskusi k tomu. A ty, zakladatelko @trixi.V jdi dělat reklamu jinam. Vždyť z logiky věci je to blábol nad blábol
to není moje reklama - jsem těhulka na rizikovém a nemůžu si dovolit plítvat penězi a nemám s tímto zkušenosti - proto to sem píšu, co si o tom myslíte. taky se mi to nezdálo…
Mě nějaký finanční poradce tohle pojištění nabízel, ale nakonec jsme společně vydedukovali, že já ho mít nemůžu. Ostatně nikdo nikdy neví, jestli náhodou nepůjde na rizikový.
@Sarik12 co to je za pojišťovnu? Já mám hospitalizaci taky, u Kooperativy a vyplatili mi za pobyt v porodnici, úplně v pohodě, během několika dní byli peníze na účtě. Ale mají teda podmínku min. doba hospitalizace přes 3 půlnoci.
Před mateřskou jsem pár let dělala pojišťováka a proto moc dobře vím, že žádná pojišťovna v týhle republice nepojisťuje RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ
![]()
dají se pojistit vážné nemoci a to jen některé, pobyt v nemocnici a spousta jiných věcí, o kterých se tu nebudu rozepisovat a dá se pojistit NEMOCENSKÁ, ale v žádném případě se to nevztahuje na RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ a na spoustu dalších „nemocí“ stačí si přečíst pojistné podmínky ![]()