Pojištění těhotenství

715
6.9.13 18:01

Pojištění těhotenství

Ahoj těhulky, podívejte se na následující odkaz - je to fajn příjem v těhotenství.

http://www.mojetehotenstvi.cz/…-pojisteni-0

více o tom nevím, ale zkuste hledat více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
6.9.13 18:08

Přijde mi to jako pěkná blbost i s tím málem co o tom vím

• Citovat
  • Upravit
11370
6.9.13 18:10

To bude zas nějaká kravina.. už z toho jak to píše, mi to přijde blbost. Za skoro prd budete pobírat 12 000 Kč měsíčně. To se mi fakt nechce věřit. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
6.9.13 18:11

Nikdy nedostanete nic zadarmo. Z čeho by žila ta pojišťovna? Je to kravina spíš…

• Citovat
  • Upravit
4465
6.9.13 18:11

Stačí si přečíst pár komentářů níž a hned zjistíte, že to tak vůbec není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
6.9.13 18:12

:zed: :zed: Přečtěte si i tu diskusi k tomu. A ty, zakladatelko @trixi.V jdi dělat reklamu jinam. Vždyť z logiky věci je to blábol nad blábol :nevim:

• Citovat
  • Upravit
monca114
6.9.13 18:16
@SussieS píše:
Stačí si přečíst pár komentářů níž a hned zjistíte, že to tak vůbec není :zed:

ani nepotřebuju nic číst, ono stačí zdravý rozum :D

• Citovat
  • Upravit
5502
6.9.13 18:19

Áá, už je to tu zas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
6.9.13 18:24

Presne, pojistovny jentak nezaplati. My sme cela rodina pojistena na hospitalizaci, pak sme chteli plneni dceru a noc sme nedostali-naopak dceru s pojisteni vyloucili, ze pry jiz po porodu byla hospitalizova (coz je skoro kazde dite, ktere nema ambu porod :nevim: ) v porodnici a byla odeslana do odbornych ambulanci. kdyby to vedeli, pojisteni na ni by pry neuzavreli. Pritom o srdecni vade jsem rikala a hospitalizace s tim nesouvisela. za odborne lekare brali ortopeda kvuli vysetreni kycli ci kontrolni sono ledvin, ktere bylo ok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.9.13 18:27
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.9.13 18:34

Tak to já mám s pojišťovnou dobrou zkušenost, jednak proplatila dceři celou hospitalizaci, jednak byla na mé pojistce připojištěna na velmi závažné onemocnění a po zjištění zhoubného nádoru jí byla ihned vyplaceno celé plnění, částka skutečně vysoká. Vím, že zdraví je přednější, ale při té smůle se po uzdravení dcerka může těšit na pěknou zotavenou u moře kdekoli si bude přát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
6.9.13 18:39
@nepr.neprihlasena píše: :zed: :zed: Přečtěte si i tu diskusi k tomu. A ty, zakladatelko @trixi.V jdi dělat reklamu jinam. Vždyť z logiky věci je to blábol nad blábol :nevim:

to není moje reklama - jsem těhulka na rizikovém a nemůžu si dovolit plítvat penězi a nemám s tímto zkušenosti - proto to sem píšu, co si o tom myslíte. taky se mi to nezdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.9.13 19:10

Mě nějaký finanční poradce tohle pojištění nabízel, ale nakonec jsme společně vydedukovali, že já ho mít nemůžu. Ostatně nikdo nikdy neví, jestli náhodou nepůjde na rizikový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.9.13 19:22

@Sarik12 co to je za pojišťovnu? Já mám hospitalizaci taky, u Kooperativy a vyplatili mi za pobyt v porodnici, úplně v pohodě, během několika dní byli peníze na účtě. Ale mají teda podmínku min. doba hospitalizace přes 3 půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.9.13 19:24

Před mateřskou jsem pár let dělala pojišťováka a proto moc dobře vím, že žádná pojišťovna v týhle republice nepojisťuje RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ :! :! :!

dají se pojistit vážné nemoci a to jen některé, pobyt v nemocnici a spousta jiných věcí, o kterých se tu nebudu rozepisovat a dá se pojistit NEMOCENSKÁ, ale v žádném případě se to nevztahuje na RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ a na spoustu dalších „nemocí“ stačí si přečíst pojistné podmínky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí