Pokažené sluchátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
8.10.17 17:50

Pokažené sluchátka

Ahoj holky.
Mám problém se sluchátky. Koupila jsem si sluchátka od SONY. Problém je v tom že asi po měsíci přestalo jedno hrát. Teď už mi ani to druhé nefunguje. Nemyslím si že by byly špatné, protože před tím jsem měla dvoje sluchátka a stejný problém. Lidi mi říkají že buď s nimi špatně zachazim nebo je chyba v mobilu. Já si ale nemyslím že bych s něma špatně zachazela. Myslíte že je to mobilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.10.17 17:55

Můžeš nechat reklamovat případně je vyzkoušet v jiném mobilním zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.10.17 17:56

Mam podobny problem, v poslednich dvou letech mi odesly snad troje sluchatka, dvoje pecky, jedny spunty. A to je mam vetsinu casu na nocnim stolku. Ted mam spunty Koss, zase nejak hapruji a jsem rozhodnuta jit priste do sluchatek pres hlavu.

Predpokladam, ze to souvisi i s tim, ze si kupuju levna, do 400. Priste uz si priplatim, za ty ctvery uz bych mela jedny kvalitni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.10.17 18:03
@Helileli píše:
Mam podobny problem, v poslednich dvou letech mi odesly snad troje sluchatka, dvoje pecky, jedny spunty. A to je mam vetsinu casu na nocnim stolku. Ted mam spunty Koss, zase nejak hapruji a jsem rozhodnuta jit priste do sluchatek pres hlavu.Predpokladam, ze to souvisi i s tim, ze si kupuju levna, do 400. Priste uz si priplatim, za ty ctvery uz bych mela jedny kvalitni :cert:

Přítel říká, že je vyrábí na dva roky záruky, jemu taky chcíplo sluchátko po dvou letech. Přitom bratranec má sluchátka, které používá od roku 1986, a normálka hrají jako nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
8.10.17 18:06

@Neli114 A zkoušela si sluchátka i jinde, než v tom mobilu? Fungují jinde nebo už nejdou vůbec? Je možné, že v tom mobilu je špatná ta zdířka na sluchátka. Buď špatně funguje nebo sluchátka ničí. Já mám jedny sluchátka už roky a podle toho jak s nimi zacházím se divím, že vůbec fungují. Věčně někde zmuchlaná, na něco namotaná a pořád jdou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.17 18:36
@iziwolvie píše:
@Neli114 A zkoušela si sluchátka i jinde, než v tom mobilu? Fungují jinde nebo už nejdou vůbec? Je možné, že v tom mobilu je špatná ta zdířka na sluchátka. Buď špatně funguje nebo sluchátka ničí. Já mám jedny sluchátka už roky a podle toho jak s nimi zacházím se divím, že vůbec fungují. Věčně někde zmuchlaná, na něco namotaná a pořád jdou. :mrgreen:

Zkoušela jsem je v tabletu. Taky nefungovaly. Myslím si, jak si psala že telefon sluchátka ničí. Dá se to nějak opravit? Mam mobil ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.10.17 19:30

To nemyslíš vážně? 8o prostě jsou špatný nefungují tak je snad jdu vrátit ne? Nebo je prostě vyhodím a koupím nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.10.17 19:35

Pravděpodobnější je, že se poškodil kabel. Jestli jsou ta sluchátka v záruce, reklamovat- nic neriskujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.17 20:13
@Petruna21 píše:
To nemyslíš vážně? 8o prostě jsou špatný nefungují tak je snad jdu vrátit ne? Nebo je prostě vyhodím a koupím nové ;)

Myslím to vážně, prostě se jen ptám. Tohle jsou už třetí sluchátka za 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
8.10.17 20:45

Jo, to nejsi zdaleka jediná, mě se to stává furt, kupujeme jen klávesnice, sluchátka a nabiječky :mrgreen: tohle je snad největší průšvih všech sluchátek, že přestane jedno hrát, pokud to nejsou nějak drahá sluchátka koupila bych si nové a popřípadě schovala paragon pro případnou reklamaci, ted mám taky už nějaký čas od Sony konktrétně špunty, jiný typ sluchátek nepoužívám a zatím pořád jedou taky čekám na ten okamžik kdy nepojedou zas, jsou skvělé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.10.17 12:21

Ono na sluchátkách se,,lámou,, vodiče kolem jack konektoru. Stačí aby výrobce šetřil pokud je na konektor tlačené třeba v kapse, je jenom otázka času kdy,,dráty,, zdechnou.
Buď bych šel do bezdrátu, nebo investoval třeba do jiné značky. Třeba Sennheiser má solidně hrající pecky kolem 500,– a špunty pod 1000,–
Sony dááávno neni to co byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.10.17 13:06
@Tom-One píše:
Ono na sluchátkách se,,lámou,, vodiče kolem jack konektoru. Stačí aby výrobce šetřil pokud je na konektor tlačené třeba v kapse, je jenom otázka času kdy,,dráty,, zdechnou.
Buď bych šel do bezdrátu, nebo investoval třeba do jiné značky. Třeba Sennheiser má solidně hrající pecky kolem 500,– a špunty pod 1000,–
Sony dááávno neni to co byla…

Sony se úplně zkazili, šidí výrobu, protože mají kunkurenci, která prý dříve nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.10.17 18:06

PokaženÁ sluchátka. Tady se toho pokazilo asi víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
9.10.17 18:07
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.10.17 09:35
@Burj Chalifa píše:

Gramatiku bych řešil třeba v tématu o gramatice, OK?

Snad jenom doplnění že značka dnes skoro nic negarantuje. Prostě je potřeba dívat se na konkrétní model.
Tazatelka neuvedla jaký typ sluchátek měla. Ale obecně. Sluchátka za 300,– nebudou žádný zázrak ani v provedení ani zvuku. Člověk se musí v (nejen)v levnější kategorii hromadou odpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák