Jak skrýt album fotek v galerii - SAMSUNG Galaxy S5

1087
7.10.17 13:04

Jak skryt album fotek v galerii- SAMSUNG Galaxy S5

Cus bus

Ma tu nekdo Samsunga galaxy S5 neo?

Driv sem mela Samsung galaxy s3 a v galerii fotek bylo mozne udelat album a skryt ho…jinak receno kdyz jsem ho skryla tak vubec by nikdo nepoznal, ze je tam nejake takove album. Pak se kliklo vedle dlouze mimo alba a objevila se moznost neco jako " zobrazit zkryta alba".

Jenze tedka ma Samsung s 5 a ten to neumi a to je mi divny takze spis myslim ze nevim jak na to. Poradi nekdo?

Jsem v hubnoucim procesu a davala jsem si tam prave fota nahata abych pak mohla porovnat jak hubnu. A byt mi fo telefonu nikfo neleze tak je to takovy blby. Bo treba kdyz jste treba v buse a chci dat neco na facebook uplne jine foto tak vlastne to navrhuje posledni udelany fotky nebo ulozeny obrazky. Takze pan co na demnou stal videl kus moji holy pipiny bo jsem si vcera fotila vnitrni stehna abych videla jak mi pri hubnuti mizi nebo nemizi celulitida… :mrgreen:

Nevi nekdo jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1157
7.10.17 13:42
@V anda píše:
Cus bus

Ma tu nekdo Samsunga galaxy S5 neo?

Driv sem mela Samsung galaxy s3 a v galerii fotek bylo mozne udelat album a skryt ho…jinak receno kdyz jsem ho skryla tak vubec by nikdo nepoznal, ze je tam nejake takove album. Pak se kliklo vedle dlouze mimo alba a objevila se moznost neco jako " zobrazit zkryta alba".

Jenze tedka ma Samsung s 5 a ten to neumi a to je mi divny takze spis myslim ze nevim jak na to. Poradi nekdo?

Jsem v hubnoucim procesu a davala jsem si tam prave fota nahata abych pak mohla porovnat jak hubnu. A byt mi fo telefonu nikfo neleze tak je to takovy blby. Bo treba kdyz jste treba v buse a chci dat neco na facebook uplne jine foto tak vlastne to navrhuje posledni udelany fotky nebo ulozeny obrazky. Takze pan co na demnou stal videl kus moji holy pipiny bo jsem si vcera fotila vnitrni stehna abych videla jak mi pri hubnuti mizi nebo nemizi celulitida… :mrgreen:

Nevi nekdo jak na to?

Otevři složku moje soubory, vytvoř novou, a název té složky musí začínat tečkou, třeba „.Alena“. Do té složky přesuň ty tvoje fotky, a složka se po skrytí skrytých souborů zneviditelní i v galerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
7.10.17 13:48
@Johnny7 píše:
Otevři složku moje soubory, vytvoř novou, a název té složky musí začínat tečkou, třeba „.Alena“. Do té složky přesuň ty tvoje fotky, a složka se po skrytí skrytých souborů zneviditelní i v galerii.

Ale ja prave nemam moznost skryvat soubory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
7.10.17 13:56
@V anda píše:
Ale ja prave nemam moznost skryvat soubory…

Pošlu ti jednoduchý postup s fotkama displeje, jak to funguje. Dej mi chvilku strpení. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
7.10.17 14:03

Tady to je, zkopíruj si do Google tyhle odkazy - http://publish. samsungsimulator. com/simulator/00e17cfa-a19c-458c-80cb-a6410d3af666/#!topic/soukromý_režim/jak_nastavit_soukromý_režim

http://publish. samsungsimulator. com/simulator/00e17cfa-a19c-458c-80cb-a6410d3af666/#!topic/soukromý_režim/jak_používat_soukromý_režim

Pak prosím písni, jestli ti to funguje. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
7.10.17 14:46

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:28

• Citovat
  • Upravit
1087
7.10.17 16:11
@Včelička992 píše:
Ja mela z google play, stahnutou aplikaci, kde bylo potreba heslo.

A co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
7.10.17 17:47

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:27

• Citovat
  • Upravit
1087
7.10.17 18:27