Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
vy co už vlastníte tyto novinky, jak jste spokojeni? Nemůžu se rozhodnout mezi 8 a pluskem. Je plus o hodně větší, než normální verze? Ja měla vždy normální, tak nevim, zda pokračovat nebo vyměnit za plus ![]()
Me + verze prijdou obrovske. To uz nedas ani do psanicka
ani do kapsy poradne nezavres, ale znam lidi co s tim jsou spokojeni. Bezne verze mi prijdou velke dost
je to o tom co se ti libi
Ja nakonec volím klasiku. Plus model si objednává manžel, ale na mne uz je to moc velké a špatně se drží při volání.
@Šarlota4 ja ho prave naživo neviděla, porovnávam jen z fotek
s běžnou verzi jsem byla vždycky spokojena, jen tentokrat mi to hloda, manžel zdědí můj a říkám si aby jsme si je nepletli.. ![]()
@Tichošlápek asi taky nakonec zvolim klasiku, jsem na nej už za ta léta zvykla. Takže to plusko je tedy znatelně větší, když se špatně drží?
@kaja555 ano, normální chytnu v pohodě do dlaně, plusko uz ne.
Ahoj holky, já už jsem 8+ obírala v obchodě, protože se taky nemůžu rozhodnout a prodavač mi říkal, že by se rozhodoval podle toho, jak moc fotím. 8+ má narozdíl od 8 jakýsi dvojitý cosi na focení - nejsem technik, ale ty fotky z 8+ vyšly v testech absolutně top, že se to už dá srovnat s fotkama ze zrcadlovky. Další věc je pokud máte mobil i „místo“ tabletu, tak rozhodně plusko. Velikost do ruky je podle spousty lidí jen o zvyku. Mě absolutně nadchl ten foťák, takže přestože si nejsem úplně jistá tou velikostí, tak jdu do 8+ nebo ještě počkám na X. ![]()
@Yourly je tedy fakt, ze mam i iPad, takže telefon nepoužívám místo tabletu či kompu. Tam bych možná to plusko zvažovala. Foťák pro mne není rozhodující, i to jak fotí klasicky iPhone mi stačí
@Tichošlápek no a na mě už doma ipady nezbývají, jsou neustále zabavený
tak mám mobil mimo telefon i jako tablet na brouzdání po netu a na čtení knížek, takže pro tento účel je plusko asi lepší. Pro tebe si myslím by to bylo zbytečný ![]()
Nebo počkej na X. A ne určitě fotky nebudou skoro stejný jako ze zrcadlovky. Tohle sou jen kecy ať už se jedná o jakýkoliv mobil.