Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím jak si stáhnout hudbu do mobilu, abych venku při běhu mohla poslouchat aniž bych musela zapínat internet? nebo jde i rádio pustit bez internetu? děkuji
Rádio bez internetu funguje, sluchátka slouží jako anténka.
Jinak si můžeš nahrat mp3 do mobilu a internet vůbec nepotřebuješ.
Můžeš si do telefonu stáhnout mp3 (nebo přetáhnout z počítače), pak k přehrávání internet nepotřebuješ. Jestli nevíš, jak na to, sežeň v okolí nějakého mlaďocha, ten ti s tím určitě pomůže, ale nic na tom není ![]()
@Litta píše:
Kolik ti je, že jsi nezažila rádio bez internetu?
Každý mobil v sobě nemá rádio, někde jde pustit pouze přes prohlížeč na internetu.
@radkka píše:
Každý mobil v sobě nemá rádio, někde jde pustit pouze přes prohlížeč na internetu.
Pak ale bez udání typu telefonu je její otázka stejně k ničemu. Odpovídám na položený dotaz.
@Litta píše:
Pak ale bez udání typu telefonu je její otázka stejně k ničemu. Odpovídám na položený dotaz.
Otázka kolik ti je, je odpověď na dotaz? Aha
Určitě jí to pomohlo, teď ví, jak na to ![]()
Nemám v mobilu internet. Mám levný tlačítkový telefon. Hudbu si stahuju na paměťovku a rádio si taky poslechnu.
@radkka píše:
Otázka kolik ti je, je odpověď na dotaz? AhaUrčitě jí to pomohlo, teď ví, jak na to
Tak ne odpověď, ale reakce.
Nebo odpověď formou otázky. Možná i řečnické, protože mě zas tak nezajímá, kolik jí je, ale jak je možné, že ji nenapadlo, že rádio bez internetu obvykle funguje…
Příspěvek upraven 29.09.17 v 14:10
@Litta píše:
Tak ne odpověď, ale reakce.Nebo odpověď formou otázky. Možná i řečnické, protože mě zas tak nezajímá, kolik jí je, ale jak je možné, že ji nenapadlo, že rádio bez internetu obvykle funguje…Příspěvek upraven 29.09.17 v 14:10
Možná jí to nenapadlo právě z toho důvodu, že si ho musí pouštět přes prohlížeč
![]()
Nepíšeš, co máš za telefon, takže odpověď není jednoduchá.
Jestli máš telefon s Androidem, tak skladby v mp3 zkopíruješ z počítače do telefonu do složky media, na kterou je také implicitně nastavený vnitřní přehrávač Hudba. Tam je také můžeš dál třídit do podsložek.
Abys mohla poslouchat rádio, musí mít telefon vestavěný přijímač. Většina telefonů ho má. Podívej se do menu nebo manuálu. Umožňuje přijímat blízké FM vysílače v pásmu VKV CCIR. Musí být připojená sluchátka, která slouží jako anténa.