Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vyrovnaná žena píše:
tak musíme očkovat
a je tu další populární téma: kdo je pro očkování a kdo je zapřísáhlý neočkovač? ![]()
@Malaga Já se hlásím mezi očkovance (s rozumem), tj. očkuju, ale ne víc najednou a ne bezhlavě plně všechno.
@j.a.n.i1 očkuju i to, na co ještě nevymysleli vakcínu…nadsázka, ale jsem jednoznačně pro… ![]()
@j.a.n.i1 Ok, tak kdyz o vsem moznem, uz dlouho mam na tebe jako na znalkyni vsech predpisu otazku. Je nemocenska ci materska dovolena (nemyslim rodicovskou, ale materskou, kdy zena nesmi na puvodni smlouvu pracovat) prekazkou pro vyplaceni rocnich premii? Rekla bych, ze ne, ale nejsem si jista.
Tož když už se tu kecá o vosku na skle, já bych zase potřebovala dostat lepidlo z oblečení ![]()
Holky, já bych se chtěla zeptat jak to děláte s oblečením do školky? jestli máte vyhrazeno pouze oblečení do školky, nebo to neřešíte? A taky přemýšlím, jestli mám na zimu pořídit dvě bundy na střídačku??Děkuji za odpovědi ![]()
Muzete prosim poradit co koupit na bolest pri rustu zoubku? Prvni 4 zuby vylezli bez revu uplne v pohode a ted to zacina zlobit. Dikyy
@Clementia píše:
@vyrovnaná žena nene z okna
tak to nevím, ale někdo poradí ![]()
@Terdul píše:
A k tomu ti trollové nováčci. Ten slinťák Slynta alias x nicků fakt pil krev.
Slyntu jsem napráskala a Aslyntha taky
sra.li mě včera celej den
Já jsem tu nová a vůbec nestíhám všechno číst, nebo dokonce stíhat odepisovat. Máte teda pěkně rychlé prstíky ![]()