Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ya-ya píše:
asi jo, psali to tamnektere mene inteligentni veri, ze vyhraji zajezd
zájezd?
bože, nechápu že se takový dokážou vůbec zaregistrovat, vždyť ty musejí mít v hlavě nas. kadíno ne?
@Malaga píše:
tam už je cenzura hned na začátku bez admina…taky dobrý..
tam jsi na hodně tenkým ledě, běž si to vyzkoušet a pak dej vědět ![]()
@Blackova.K píše:
jako jediný co beru je třeba ten nejčtenější deníček… to jo, proč ne? Ale shopaholička, fotografka, prodejkyně… to je fakt trapasko vtip
Njn, inovace bez legrace… ![]()
@Blackova.K píše:
zájezd?bože, nechápu že se takový dokážou vůbec zaregistrovat, vždyť ty musejí mít v hlavě nas. kadíno ne?
mají a hodně ![]()
@vyrovnaná žena píše: čteš hodně pomalu, než se dostaneš na stranu 20, tak to bude smazané,
Nj, jsem vysla ze cviku ![]()
@vyrovnaná žena píše:
tam jsi na hodně tenkým ledě, běž si to vyzkoušet a pak dej vědět
Rozlučme se s elagantní veverkou, která letošní podzim vsadila na červenou…byla uklována v diskuzi, kam omylem zabloudila, aby se poučila…nekompromisním hejnem…nejspíš je dráždila ta červená…
Sem si to ale hezky napsala… ![]()
@Blackova.K
když jsem viděla nápis shopaholička, tak jsem ho četla několikrát, to je nějaký běžný označení? ![]()
Zdravým dámy, tak co jaký jste dnes měly den co jste dělaly? ![]()
@Malaga píše:
Rozlučme se s elagantní veverkou, která letošní podzim vsadila na červenou…byla uklována v diskuzi, kam omylem zabloudila, aby se poučila…nekompromisním hejnem…nejspíš je dráždila ta červená…Sem si to ale hezky napsala…
he, to si maluješ, žádný loučení, budeš se divit, když se ti podaří příště přihlásit
@vyrovnaná žena píše:
@Blackova.K
když jsem viděla nápis shopaholička, tak jsem ho četla několikrát, to je nějaký běžný označení?
jj to se používá běžně, zaregistrovala jsem to cca před rokem na FB. Teda nepoužívá to každý, já chodím na nákupy ne shopovat.
@vyrovnaná žena to měla být závěrečná řeč při posledním rozloučení ![]()
@onajeblond píše:
Zdravým dámy, tak co jaký jste dnes měly den co jste dělaly?
ano, tak se hlásí do diskuze ![]()
jo dobrý ![]()
@Malaga píše:
@vyrovnaná žena to měla být závěrečná řeč při posledním rozloučení
to nestihneš ![]()
@vyrovnaná žena píše:
ano, tak se hlásí do diskuze
jo dobrý
jasný ![]()
@Malaga píše:
@vyrovnaná žena to měla být závěrečná řeč při posledním rozloučení
a máš ji moc pěknou ![]()