Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vyrovnaná žena jooo taky me to napadlo, normálka vzít cihlu a prohodit ji oknem. upsss jako nehoda a dát tam nové:-)
![]()
@vyrovnaná žena píše:
tak už sem to psala, dávej pozor a čti
Ja ctu postupne
pak jsem si vsimla ![]()
@Terdul píše:
A ještě si dovolíš vyvrátit nesmysl skalních uživatelek.
co zas já ![]()
@misi11 píše:čteš hodně pomalu, než se dostaneš na stranu 20, tak to bude smazané,
Ja ctu postupnepak jsem si vsimla
Hele, nedávno jsem zjistila že tady je ten žebříček uživatelek. Co si o tom myslíte?
@Akivasha píše:
Tož když už se tu kecá o vosku na skle, já bych zase potřebovala dostat lepidlo z oblečení
o jakou značku oblečení jde ![]()
@vyrovnaná žena píše:
ano, to je důležitá poznámkapak vznikají zbytečné tahanice
tam už je cenzura hned na začátku bez admina…taky dobrý.. ![]()
@Ya-ya píše:
delam vse pro to, abych tam nebyla.je to traparna, porad stejny nicky, akorat vsude pleveli, jen aby dostaly pastelky
jo oni se dostávají ceny. Jinak souhlas, nic blbějšího jsem poslední dobou nikde neviděla ![]()
@Ya-ya píše:
u nas ne
máte léto, závidím.
@Šarlota4 já kupovala Mundisal gel (ten by měl být s lidocainem) a když měla malá úraz a museli ji vytrhnot zub, tak jsme dásně okolo měli mazat calgelem. Říkala dr. že je lepší. Ale já používám oba dva. Podle toho co zrovna mají v lékárně. A řekla bych, že nastejno. Ještě máme doma ty masážní kartáčky a tím si to pěkně masíruje. Kousátka nechtěla ani dcera a nechce ani teď syn.
@Ya-ya píše:
jj, hlasim se do klubu mezi rypny
takže výhledově založení diskuze : Rypny všechny honem sem?
i když ty mi teda jako rypna nepřijdeš… ![]()
@Blackova.K píše:
Hele, nedávno jsem zjistila že tady je ten žebříček uživatelek. Co si o tom myslíte?
myslím si, že je to hodně smutný žebřík
@vyrovnaná žena píše:
myslím si, že je to hodně smutný žebřík
jako jediný co beru je třeba ten nejčtenější deníček… to jo, proč ne? Ale shopaholička, fotografka, prodejkyně… to je fakt trapas
ko vtip