Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MickyG mam 2hezke do školky a do města a pak nějaké jehn na lítačku. jak zimní, tak podzimní, tak jarní
@Šarlota4 homeo-Chamomilla vulgaris 15CH, MASÁŽNÍ OLEJ JAKOUBEK. Dávala jsem na kousání okurku z ledničky. Při velké bolesti jsem nosila v manduce. ![]()
@Malaga píše:
protože je to infekce, která se šíří emiminem…
Jestli by to nechtelo ockovani
![]()
A jak dostat vosk z brýlí, není tam cákanec jsou komplet
sluneční brýle. Zkoušela jsem do ledničky a sloupnout ale nejde to.
Očkuju, dávám povinné, mezitím mezery. Holka má i to holčičí na fifinku.
@MickyG oblečení neřeším, jako humus tepláky má jen na doma do školky má ty lepší. Bundy bude mít dvě, nesnáším stres s praním.
@Šarlota4 muž mi teď koupil Buccotherm a pomohlo, teda zoubky mi nerostou
ale na bolest dásní to pomohlo. Trošku, ale moje bolest je větší než miminová.
@Clementia píše:
@Malaga @j.a.n.i1 @Lima69 ok díky…Nejdříve se pořádne zahřeju…alkoholem a pak vezmu škrabku, poleju se horkou hodou a jdu na to:-)asi tak jako?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alkohol do sebe، tak dlouho dokud Ti to nebude jedno ![]()
@Clementia píše:
@Malaga @j.a.n.i1 @Lima69 ok díky…Nejdříve se pořádne zahřeju…alkoholem a pak vezmu škrabku, poleju se horkou hodou a jdu na to:-)asi tak jako?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no vidíš, a máš uklizený. Nebo to okno vyskli ![]()
@Ya-ya já mám jarní vyloženě jako větrovku a pak mám podzimní a to je s podšívkou… a pak máme softshellku.. ale jasně, rozdíl v to asi žádnej není
ted malá měla jarní ve školce
![]()
@Clementia diky poptam se. Na kousani davam baby mrkev. Uvidime jestli si tam vubec necha sahnout ![]()
@atominnka píše:
@Ya-ya já mám jarní vyloženě jako větrovku a pak mám podzimní a to je s podšívkou… a pak máme softshellku.. ale jasně, rozdíl v to asi žádnej neníted malá měla jarní ve školce
![]()
na podzim? ![]()
@Malaga píše:
a je tu další populární téma: kdo je pro očkování a kdo je zapřísáhlý neočkovač?
moc populární není
vlez tam a uvidíš, hned dostaneš nadaný, že tam lezeš neohlášená ![]()
@misi11 píše:
Jestli by to nechtelo ockovani![]()
tak už sem to psala, dávej pozor a čti ![]()
@Ya-ya píše:
nejlip s odkazem na prvni prispevek, aby ty, co ockuji, tam vubec nelezly
ano, to je důležitá poznámka
pak vznikají zbytečné tahanice