Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pokouším se sehnat zimní nánožník na kočárek Espiro Atlantic.Poradíte někdo??Děkuji
Aha, tak nevím, jestli ho někde seženeš
Ktrou kolekci to máš? Myslím rok?
tak to nevíme.Ale ten nejpoužívanější,zelený se šedivou barvou.
Tak to je 2008, já mám doma ten modrý
Zkus se podívat po nánožníkách na X-lender, je to stejný typ kočárku, jinak bych doporučila normálně fusak od emitexu a nahoru ještě deku
Nebo zkusit nechat ušít ![]()
Jo a nevím jestli to víš, ale ten espiro nemá nánožník jako takový, je to spíš fusak stejné barvy
Nic víc se potom na to nedávalo ![]()
Hm, já mám na Espiro City červeno černý.. pokud někdo chce, není problém - daruji:-)
eviska22 píše:
Hm, já mám na Espiro City červeno černý.. pokud někdo chce, není problém - daruji:-)
Jako červeno černý nánožník??Myslíš, že by pasoval na Zoppa Fusion? Mám ho v černé barvě, ale nánožník je nějaký divný a nemůžu se s ním domluit ![]()
Někteří šijou na mmb na zakázku. Nechci dělat reklamu, tak tady nikoho nebudu dávat. Ale já si teď nechávám šít na TFK
Ar-tep píše:eviska22 píše:Jako červeno černý nánožník??Myslíš, že by pasoval na Zoppa Fusion? Mám ho v černé barvě, ale nánožník je nějaký divný a nemůžu se s ním domluit
Je to tenhle.. na tu šedou jse tedA zapoměla ![]()
http://www.google.cz/imgres?…
Aha, tak ten by byl stejně malý ![]()
Takže šijí na zakázku jo?? Tak to musím pohledat, děkuji za info ![]()
Ahojky, u nás v Ově je opravna kočárků a šijou tam i náhradní díly. Možná by to tam šlo sehnat. Jestli chceš můžu se tam zeptat.