Pole dance - pár pitomých dotazů :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
19.10.13 14:20

Jestli chceš profesiolnální učitelky, který na nikoho netlačí tak se jukni sem http://poledance-praha.cz/, sice tam chodím na jógu, ale co znám holky z polu tak jsou nejvíce spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.8.16 20:48

Zdravím měla bych dotaz, jsem 2 měsíce po porodu a chtěla bych začít chodit na pole dance, a teď moje otázka, mám stále ještě 10kg navíc po porodu, které bych chtěla dostat dolů, a nevím, jestli jste při pole dance i zhubly nebo se spíš formuje a zpevňuje postava…váhám jestli začít hned, nebo se nejdříve vrhnout na nějaký jiný cvičení a zhubnout a pak začít pomocí pole dance jen postavu zpevňovat :nevim: a druhá věc je že teda teď mám fyzičku absolutně na bodu mrazu, tak nevím jestli bych to zvládala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.8.16 20:51

Ja bych chodila hned ale k nam do zapadakova to jeste nedorazilo :nevim: jinak neva ze mas neco nahoře, prý to muze delat každy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
2.8.16 20:56

Musíš mít silné ruce, ja proste nemohla dostat zadek nahoru :oops: ale chce to zkusit, sport je to nádherný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.8.16 21:03

@babyblue tak silný ruce bych celkem řekla že mám, poslední 2 roky je pravidelně posiluju nošením dcery :lol: :lol: a předtím jsem v práci taky hodně natahala těžkejch věcí tak snad sílu trochu mám :lol: :lol: jde mi spíš o to jestli se pomocí pole dance dá i zhubnout, nebo mi to půjde spíš do svalů…nerada bych zůstala na 70 kg=D nevejdu se do žádnýho oblečení :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15329
2.8.16 21:13

@KatkaKlcova No tak jestli půjdeš jednou týdně na 1,5hodinovou lekci pole dance, nezhubneš :lol: Důležitá je síla v rukách a menší zadek se zvedá určitě líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 21:17

@KatkaKlcova chich, jesli chceš zhubnout, tak nejlepší je tyč od vysavače, mopu, hrábí… toč se s nimi pár hodin den co den a budeš jako twiggy :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
2.8.16 21:32

@KatkaKlcova na me to mělo spis vliv takový ze se mi zpevnilo svalstvo, začaly růst svaly na rukou + zádech a když jsem se nemohla dostat zadkem nahoru tak me to motivovalo i zhubnout. Jako jestli chceš nějaký sport na rychle zhubnutí tak bych asi začala něčím jiným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.8.16 21:36

Tak nějak jsem si to myslela no :lol: :lol: tak radši pole ještě o nějakou chvíli odložím a trochu zkusím zhubnout… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
2.8.16 21:50

@KatkaKlcova dobrej plán :palec: na pole dance pak budeš připravená a budeš si to vychutnávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.8.16 15:21

@KatkaKlcova Já bych s tím klidně začla. Zadek nahoru neházíš hned.

Na druhou stranu jsem u toho nijak nezhubla. K tomu mám běhání venku a běhání kolem dětí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kryssous
6.10.21 09:53

@Elisshabetta Taky si něco takového koupím ale řekla jsem si, že až odchodím 3 měsíce abych si zbytečně nenakoupila věci a pak třeba nechodila jak to u mě bývá zvykem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková