Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jestli chceš profesiolnální učitelky, který na nikoho netlačí tak se jukni sem http://poledance-praha.cz/, sice tam chodím na jógu, ale co znám holky z polu tak jsou nejvíce spokojeny.
Zdravím měla bych dotaz, jsem 2 měsíce po porodu a chtěla bych začít chodit na pole dance, a teď moje otázka, mám stále ještě 10kg navíc po porodu, které bych chtěla dostat dolů, a nevím, jestli jste při pole dance i zhubly nebo se spíš formuje a zpevňuje postava…váhám jestli začít hned, nebo se nejdříve vrhnout na nějaký jiný cvičení a zhubnout a pak začít pomocí pole dance jen postavu zpevňovat
a druhá věc je že teda teď mám fyzičku absolutně na bodu mrazu, tak nevím jestli bych to zvládala ![]()
Ja bych chodila hned ale k nam do zapadakova to jeste nedorazilo
jinak neva ze mas neco nahoře, prý to muze delat každy
Musíš mít silné ruce, ja proste nemohla dostat zadek nahoru
ale chce to zkusit, sport je to nádherný ![]()
@babyblue tak silný ruce bych celkem řekla že mám, poslední 2 roky je pravidelně posiluju nošením dcery
a předtím jsem v práci taky hodně natahala těžkejch věcí tak snad sílu trochu mám
jde mi spíš o to jestli se pomocí pole dance dá i zhubnout, nebo mi to půjde spíš do svalů…nerada bych zůstala na 70 kg=D nevejdu se do žádnýho oblečení
![]()
@KatkaKlcova No tak jestli půjdeš jednou týdně na 1,5hodinovou lekci pole dance, nezhubneš
Důležitá je síla v rukách a menší zadek se zvedá určitě líp ![]()
@KatkaKlcova chich, jesli chceš zhubnout, tak nejlepší je tyč od vysavače, mopu, hrábí… toč se s nimi pár hodin den co den a budeš jako twiggy
![]()
@KatkaKlcova na me to mělo spis vliv takový ze se mi zpevnilo svalstvo, začaly růst svaly na rukou + zádech a když jsem se nemohla dostat zadkem nahoru tak me to motivovalo i zhubnout. Jako jestli chceš nějaký sport na rychle zhubnutí tak bych asi začala něčím jiným ![]()
Tak nějak jsem si to myslela no
tak radši pole ještě o nějakou chvíli odložím a trochu zkusím zhubnout… ![]()
@KatkaKlcova dobrej plán
na pole dance pak budeš připravená a budeš si to vychutnávat ![]()
@KatkaKlcova Já bych s tím klidně začla. Zadek nahoru neházíš hned.
Na druhou stranu jsem u toho nijak nezhubla. K tomu mám běhání venku a běhání kolem dětí. ![]()
@Elisshabetta Taky si něco takového koupím ale řekla jsem si, že až odchodím 3 měsíce abych si zbytečně nenakoupila věci a pak třeba nechodila jak to u mě bývá zvykem ![]()