Solárium Ergoline 38 Turbo Power

781
22.8.12 18:12

solárium Ergoline 38 turbo power

Ahoj holky. Věděla byste některá jestli tohle solárko,,Ergoline 38 turbo power,, patří ke slabším nebo je to to nejslabší? Ptám se, protože jsem dneska byla podruhé a nevidím na sobě žádnou změnu. Poprvé jsem byla na 6 minut a dneska podruhé na 15 minut a vypadám jako kdybych na solárku nikdy nebyla. Tak nevím jestli zůstat tady u toho a chodit, jestli jde o slabý solárko, na 20 minut. Nebo se na to vyprdnout. Krém s urychlovačem nepoužívám. Jde tedy o slabý solárko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
22.8.12 18:32

Mám kamarádku, která si koupila permici na solárko a než ji stačila vypotřebovat, tak ji byl na ruce diagnostikován melanom. Naštěstí to odchytla včas, dnes už je v pořádku, ale podle doktorky jí to solárko pomohlo melanom „rozjet“. Ale to si asi slyšet nechtěla :think:

Já osobně jsem byla kdysi párkrát na solárku ( i na turbo) a nikdy jsem prostě nezhnědla. Nevím proč. Více se mi osvědčilo brát už od jara denně Betakaroten a pokožka má i bez nadměrného slunění vždy pěkně opálenou barvičku. Fakt doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
22.8.12 19:15

@tegereen samotný název stroje o ničem nevypovídá, záleží jaké trubice jsou tam nainstalované. Po dvou návštěvách nelze žádné zázraky očekávat, ale od té doby, co vstoupila v platnost povinnost dodržovat normu EU3 u trubic, solárka špatně opalují. Každopádně obsluhu, která Tě po počátečních 6ti minutách pustí následně na 15 bych střílela :pocitac: Ověř si u obsluhy, zda jsou na trubicích dodržené motohodiny, popř. ať Ti ukkáže servisní list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 16:17

Ahojte, máte některá zkušenost se soláriem Ergoline 1100?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková