Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky ![]()
Začátkem září mě čeká konzultace a následně modelace prsů, zpevnění (zavěšení), nikoli zvětšení…
Je tu někdo s touto zkušeností? Potřebuji pár rad, jak moc to potom bolí, kdy s eto zahojí, jak jste fungovaly s dětmi… a hlavně, jak jste s výsledkem spokojené?
Moje obava je jen taková, že budu třeba zklamaná z výsledku ![]()
Děkuji za odpovědi
![]()
@bedruna7 píše:
Ahojky holky![]()
Začátkem září mě čeká konzultace a následně modelace prsů, zpevnění (zavěšení), nikoli zvětšení…
Děkuji za odpovědi
Je tu někdo s touto zkušeností? Potřebuji pár rad, jak moc to potom bolí, kdy s eto zahojí, jak jste fungovaly s dětmi… a hlavně, jak jste s výsledkem spokojené?
Moje obava je jen taková, že budu třeba zklamaná z výsledku![]()
Neni tohle lepsi az po detech? Dalsi uz neplanujes?
Ahoj,
tak ja mam mesic po plastice i se zvetsenim, ale vlastne v ramci modelace, protoze jsem mela kazde prso jine - tvar i velikost. Mam implantaty v kazdem prsu jinak velke ke srovnani velikosti a jeste mi zmensovali a posouvali jednu bradavku.
Osobne bych do toho s malymi detmi nesla, neni to zadna bolest - i kdyz je to samozrejme individualni. Ale ten pooperacni stav je hodne neprijemny. Tahani, pichani, bodani v prsu. A jsi dost omezena pohybove.
Ja treba jeste ted nejsem uplne fit. Jizda autem s houpanim prsu je pro me utrpenim.
Ale pisu v podstate o augmentaci. Modelace urcite bude snazsi, myslim, ze tam nebudou zapojeny prsni svaly, tak to bude v pohode, vlastne to bude jen asi plastika kuze.
No ale uvidis na konzultaci, vsak se na vse poptej.
Ja byla pro jistotu na trech konzultacich u trech doktoru.
Drzim palec.
@Anonymní píše:
Neni tohle lepsi az po detech? Dalsi uz neplanujes?
Ne další děti neplánuji…
@Neprihl píše:
Ahoj,
tak ja mam mesic po plastice i se zvetsenim, ale vlastne v ramci modelace, protoze jsem mela kazde prso jine - tvar i velikost. Mam implantaty v kazdem prsu jinak velke ke srovnani velikosti a jeste mi zmensovali a posouvali jednu bradavku.
Osobne bych do toho s malymi detmi nesla, neni to zadna bolest - i kdyz je to samozrejme individualni. Ale ten pooperacni stav je hodne neprijemny. Tahani, pichani, bodani v prsu. A jsi dost omezena pohybove.
Ja treba jeste ted nejsem uplne fit. Jizda autem s houpanim prsu je pro me utrpenim.
Ale pisu v podstate o augmentaci. Modelace urcite bude snazsi, myslim, ze tam nebudou zapojeny prsni svaly, tak to bude v pohode, vlastne to bude jen asi plastika kuze.
No ale uvidis na konzultaci, vsak se na vse poptej.
Ja byla pro jistotu na trech konzultacich u trech doktoru.
Drzim palec.
Mám kamarádku, co byla také na zvětšení, implantát ji voperovali pod sval, tohle je úplně něco jiného, než modelace…tam vím, že to potom bolí a je náročné na pohyb, to bych při té mojí cácorce určitě nemohla ted podstoupit
Já mám prsa dost povislá, ale velikostně akorát, nechci nic zvětšovat, jen je mít hezky zase nahoře…zatím jsme posílala do ordinace fotky a už podle nich mi právě doporučili modelaci a ne zvětšení…
@bedruna7 kolik to vůbec ted stojí? já je mám teda i hodně velká tak že by se pak dalo i změnšit ze zdravotních důvodu
@sibi píše:
@bedruna7 kolik to vůbec ted stojí? já je mám teda i hodně velká tak že by se pak dalo i změnšit ze zdravotních důvodu
Ta modelace je podle zozsahu zákroku, dělají se se zmenšením i bez…do 40 tis se vlezeš, ale tady u nás na moravě, v čechách je to mnohem dražší co jsme tak četla…
Až nebudeš kojit, tak ti teprve spadnou právě bohužel… prsa se prý dávají tak nějak trošku zpět až kolem 2 let po porodu…ale v mém případě bych se načekala dlouho, v těhu jsme nabrala 26kg a prsa měla 85-90D a pak po porodu jsme těch 26kg zhodila za 3,5 měsíce, tak si představ, co mi z těch prsou zbylo…
@bedruna7 já nabrala teda jen 15, prsa jsem před i po porodu i ted když kojím tak je mám 80F(v těhu jsem měla obvod 85), dala dolů více kil ale díky antikoncepci kterou jsem měla pro kojící jsem nabrala zpět 10kg, ted to jde pomalililinku dolů ![]()
Teda, tak to máš pořádné prsa
No tak po kojení to bude nepěkné bohužel, v tvém případě bych šla do zmenšení určitě a zkusila to přes pojiš´tovnu…
Já byla na úpravě a super. Bolest naprosto žádná, prý bolí jen zvětšení
.Byla jsem doma cca týden. Není se čeho bát. A to jsem fňukna, bolí mě kde co ![]()
@Tereza1986 píše:
Já byla na úpravě a super. Bolest naprosto žádná, prý bolí jen zvětšení.Byla jsem doma cca týden. Není se čeho bát. A to jsem fňukna, bolí mě kde co
Jééé Terezko, děkuji, já jdu právě taky jen na modelaci
Tak snad to bude u mě taky tak pohodové!!! A jak jizvy? Hojí se to rychle? Jdou hodně vidět? U modelace jsou od dvorce směrem dolů pod prso, že?