Modelace prsou - zkušenosti - bolest, hojení, děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2862
21.8.12 21:22

Jo a ještě jak jsi spokojená s výsledkem? Bojím se, abych třeba nebyla ve finále zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.8.12 21:41

@bedruna7 Spokojená jsem 100%.Jojo, jizva je taková ta kotvička. Já se hojila dobře, tuším po měsíci jsem mohla mít normální podprsenku.Chce to hodně masírovat a promačkávat, což teda nic moc sahat si na čerstvý jizvy ;) ale bolestivý to není. Jizvy postupně vyblednou, nejdřív ty od dvorce dolů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.8.12 22:16

@Tereza1986 Můžu se jen zeptat, kolik tě zákrok stál a jak dlouho si strávila v nemocnici?

Taky mam v planu nechat opravit prsa po detech… sice na to mam jeste cas… planuji jeste jedno mimco, ale setrim si uz ted… Docela se desim toho, jak budu vypadat, jak prestanu kojit… ted mam prsa 75E… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.8.12 18:10

@Bessinka Kolem 45 tis.Je to ale už 3 roky.Byla jsem tam 3 noci. Neboj, doktoři dokážou zázraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
22.8.12 20:06

Teri a ty jsi koukám těhotná??? Jak jo, tak vyhozené peníze :?

U nás jdi v nemocnici jednu noc a zaplatíš 30tis se vším všudy…já mám ale kamarádku sestričku, která mi se vším pomůže a poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.8.12 20:17

@bedruna7 Jsem,snad to nebude tak hrozný :D Jen jednu noc? To zní dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
22.8.12 21:46

No doufej, držím palce :D JJ ale určitě záleží, jak na tom pacient je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
23.8.12 22:58

Terko můžu se ještě zeptat, jak dlouho se hojily jizvy? Nevím, jak dlouho jsi po, ale pokud dýl, tak jsou hodně viditelné? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.8.12 22:33

Ahoj holky,
ja bych chtela na mmodelaci i zvetcseni ale momentalne jsem jeste v 6ti-nedeli tak musim chvili vydrzet taky kojim ale planuju tak nanejvis do 3 mesicu synceka a pak toho necham. Chci ale mozna mit jeste jedno mimi tak nedoporucujete? Je s tim pak nejaky problem nebo proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
26.8.12 23:34

Při zvětšení to nevadí, implantát jde pod sval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.8.12 00:21

Takze kdyby jsem byla po operaci tak klidne za rok dva muzu mit miminko a kojit ho a neni s tim zadnej problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
27.8.12 10:40

Ano, kamarádka si nechala před dvěma roky zvětšit prsa a v říjnu porodí syna :) Na tohle se hned ptala, ptz žádné děti před tím ještě neměla…proto se to dává pod sval, aby jsi mohla kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.8.12 11:08

Moc dekuji za radu tak jeste 3 tydny pak hupsnu na hubnuti a v Lednu hura na operaci doufam ze to bude stat za to a ze si konecne po tom vsem co sem ted zazila taky trochu udelam radost :dance: a zvednu sebevedomi. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
27.8.12 11:34

Není zač :) Ona je hlavní ta konzultace, tam ti vše řeknou a poradí, co je pro tebe nejlepší, každá jsme jiná… Přeji, ať vše dobře dopadne a ať jsi moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.3.13 16:01
@bedruna7 píše:
Ahojky holky :)

Začátkem září mě čeká konzultace a následně modelace prsů, zpevnění (zavěšení), nikoli zvětšení…
Je tu někdo s touto zkušeností? Potřebuji pár rad, jak moc to potom bolí, kdy s eto zahojí, jak jste fungovaly s dětmi… a hlavně, jak jste s výsledkem spokojené?
Moje obava je jen taková, že budu třeba zklamaná z výsledku :(

Děkuji za odpovědi :) :mavam:

Příspěvek máš z podzimu-už jsi byla na modelaci? Jdu příští týden, hlavně modelaci hodně povadlých prsou + zmenšení o jedno číslo-mám E, chci mít D. Mám pár otázek-bolest se dá vydržet, nebo první dny hrůza? Za jak dlouho jsi byla schopná trochu doma fungovat-vaření, mytí nádobí, nemyslím tím vytírání či jiné náročné práce? A za jak dlouho bylo možno řídit auto? Cvičení píšou po 6-ti týdnech. Sestřenice je po zmenšení prsou 6 týdnů a ještě nechodí ani do práce, nežehlí, neuklízí, vše jí bolí. Tak nevím, co je standart, zda dlouhé hojení nebo je to lepší, jen ona má komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková