Kadeřnice Liberec, Jablonec

12249
14.8.12 23:15

Kadeřnice Liberec, Jablonec

Ahoj,
nevíte o nějaké hodně šikovné kadeřnici/kadeřníkovi v Liberci, Jablonci či okolí, nejlíp co používá značku např. Wella či Loreal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
14.8.12 23:36

Ja chodim do kadernictvi matrix lenka hnidkova na broumovskou k vitovi tomesovi a je super, sikovnej i poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
14.8.12 23:37

Vím o jedné v Hrádku nad Nisou, nevím jestli to pro tebe není daleko ale je fakt šikovná :)

• Citovat
  • Upravit
7260
15.8.12 00:41

Ja byla pred svatbou u ambiente a tam jsou ty holky sikovny vsechny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 08:01

Já chodím občas sem http://www.modrysalon.cz/?… k Ivě a jsem moc spokojená - hezky stříhá, pěkný melírek a ceny víc než slušné ;)

• Citovat
  • Upravit
30831
15.8.12 09:51

Ja chodim do salonu H2O2 je to kousek od klastera a jsem tam spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.8.12 13:23

@acimedaca H2O2 je super ma to kamaradka, ale ja mam u baraku ten matrix a ten vitek je fakt sikovnej, nejak jsem si oblibila chlapy kaderniky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
15.8.12 14:53

Díky za tipy :)
Na stříhání bývají kadeřníci dobří, ale značku matrix já nemůžu, dělá mi divnou barvu melíru, nejlíp mi právě sedí wella, popř. loreal. Mám celkem dobrou kadeřnici, ale pořád mi nějak nedokáže udělat melír - jemné pramínky. A taky bych ráda někoho, kdo dokáže opravdu poradit a hlavně umí stříhat.
Překvapivě H2O2 mi nějaká kadeřnice cca před rokem a půl hrozně zničila vlasy tím, že neumí udělat melír, odešla jsem se žlutou chemlonovou hlavou, tak proto hledám konkrétní osvědčenou osobu, která fakt umí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.10.12 10:28

Přidám se s dotazem-sháním kadeřnictví, které stříhá i děti v Jablonci, pokud možno někde v centru… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
4.10.12 10:37
@lovelytelle píše:
Ja chodim do kadernictvi matrix lenka hnidkova na broumovskou k vitovi tomesovi a je super, sikovnej i poradi.

ahojky, tak jsem u Vítka byla, s melírkem jsem maximálně spokojená, ale střih teda vůbec. Buď jsme si nerozuměli, myslel to dobře, ale ostříhal mi to zas do 2 stupňů a co se na mých vlasech nesmí dělat, vypadám pak jak v helmě a dole camfoury. Doma jsem musela vzít nůžky a něco s tím udělat a budu zas čekat, až mi dorostou vlasy :roll:, ale naštěstí to jde pořád dát do culíku, jen to musím pracně foukat přes kartáč ;). Ale na melírek půjdu pak znova, v tom byl fakt moc šikovnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.10.12 13:28

@Janikula aha ja chodim na melir a strih mi nedela jen mi to prostrihne kvuli hustote, necham si dlouhy. tak snad to bude priste lepsi :) ale meliry dela pekny taky k nemu musim zase zajit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
4.10.12 14:45

@lovelytelle já právě čekám až mi to naroste a on mi to zase ustříhnul do dvou vrstev, na stranách to nechal dlouhé a vzadu hrozně moc vystříhal, nepochopila jsem to. Měla jsem odrostlé mikádo a jen jsem to chtěla lehce prostřihnout. No dobrých 10cm vlasů :roll: …ale to doroste. Ty strany jsem musela sestříhnout, nealo se to česat. Holky to nosí, ale to nesmí mít člověk vlnité vlasy a to věděl. Ale to je už jedno. Melírek dobrej, na ten si zase pak zajdu, ale nůžky nééééééééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.10.12 15:28

Vis jak to je nekdo se sikovnej na melir a barveni a nekdo zase sikovnejsi na strihani :) jo tak snad to brzy doroste, ja jsem mikado nosila taky to vystrihane a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.10.12 15:29

Vis jak to je nekdo se sikovnej na melir a barveni a nekdo zase sikovnejsi na strihani :) jo tak snad to brzy doroste, ja jsem mikado nosila taky to vystrihane a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
15.1.13 21:41
@Anonymní píše:
Já chodím občas sem http://www.modrysalon.cz/?… k Ivě a jsem moc spokojená - hezky stříhá, pěkný melírek a ceny víc než slušné ;)

díky za super tip, byla jsem tam před vánocemi a jsem maximálně spokojená, takže příště jdu zase tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková