Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj/ Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda má někdo s těmito léky nějakou zkušenost? Nechce se mi tomu moc věřit, ale zase bych to chtěla vyzkoušet
Trpím dost velkým kompexem a na plastiku jaksi nemám dostatek financí ![]()
Díky za info
Mrkni se sem, myslím, že tě zájem o ty prášky hned přejde
***.
edit admin - odstraněn odkaz
Taky mám malá prsa a po tomto článku už kašlu na vše navíc jsem v jiném stavu tak prsa narostou…jinak nemusíš mít komplex ja ho měla taky a říká se co je malé to je roztomilé…máme výhodu neboli nás záda a můj chlap říká že je má nejradši že jsou akorád tak do ruky
hlavu vzhůru chlapi taky nejsou dokonalý některý má malého pindíka někdo velkého…
Holky, fakt není zač
já jsem ráda, že jsem mohla pomoct… a věřím, že kdybych to sem nedala já, tak to sem dá někdo jiný, přece jen Protivnou blondýnu čte docela dost lidí ![]()
Ahoj holky, nechala jsem se zblbnout a objednala jsem je. Poradíte mi, co dělat? Je to už na poště, asi to nepřevezmu… Díky, LP
No udelala jsem tu samou chybu a ano jsem blba a dala bych si facku. Taky je mam uz na poste… jdu se smirit s malyma kozama. Na te strance bylo dost pozitivnich komentaru o tom ze ty tabletky funguji, ale to bude zrejme soucast podvodu ze? achjo
Být Vámi, tak se pro jistotu mrknu na tu stránku, kde jste je koupily, zda tam nemají někde malým písmem napsané, co se stane, když je nevyzvednete. Normálně je to, že se balíček vrátí tam, odkud přišel, ale.. u těchto společností bych si nebyla jistá v ničem, tak aby tam neměli i něco o tomto. Nikdy nevíte, kdy Vám na dveře zaklepe exekutor.. Zkušenosti s tímto nemám a ani mít nechci, takže poradit nemůžu, ale toto bych si určitě ověřila, kdybych se nechala zviklat jako Vy. Přeji hodně štěstí, ať to vše dobře dopadne a vykašlete se na nějaké doplňky stravy! Každý je nějaký a každý má na svém těle jiné přednosti! A néé každý chlap má rád velká prsa! Mějte se
Každopádně nevyzvedávat. Z toho, že by šel po vás exekutor bych strach neměla, protože balíček si můžete nechat poslat na jakoukoliv adresu. Třeba i do schrány na poštu a tam asi exe těžko půjde a bude něco vymáhat. Nestane se nic tak nemějte strach a nechte to tam ať se jim to vrátí.
To jsou takovy zmetkove a ja naivni jim na to naletim. Tak snad to dopadne dobre. Balicek jim necham na poste. Minule mi i volali aby se ujistili ze jsem zaplatila atak. Podle hlasu jsem poznala ze je to ruska a to uz bylo podezrelé. tak jestli mi znova zavolaji ze jsem si nevyzvedla balicek tak jim to zvedat ani nebudu. A tu stranku na ktere jsem si to obednala, uz nemuzu najit.. ![]()
Holky jestli už to máte na poště, rozhodně nevyzvedávat. Pokud je zásilka poslána na dobírku doporučeně, ve chvíli kdy ji adresát nevyzvedne, automaticky ji pošta zasílá zpět odesílateli. V tu chvíli ale firma ztrácí jakoukoli náhradu na škodu související s poštovným, protože na poště se dá podle podacího čísla zjistit že byla zasilka nevyzvednuta a jakmile nemáte zboží, není co platit. Já s tím zkušenost mám. Zkoušeli to na mě s tabletkama Omega3 mastné kyseliny… ale poslali mi to dokonce obyčejně a bez objednávky, po několika měsících mi přišla upomínka, žep okud nezaplatím, předají pohledávku exekutorovi. No to byla voda na můj mlýn, spolupracuji s poštou, takže vím jak to chodí, co a jak. Ještě se mi nakonec omluvili ![]()
A ještě jedna věc, holky vůbec nemějte depky z malejch prsou, sou klici, kterej se to naopak líbí a nemaj rádi velký dudy. Ně se prsa zvětšily, když sem začala víc jíst a sportovat… začala sem před rokem, hodně sem papala, takže prsal šly nahoru, ale pochopitelně i zbytek těla, začala sem chodit do posilky, ale jen tak dvakrát týdně na hodinku, postavu sem dostala do normálu, jestě sem se trochu zpevnila a prsa se mi už nezmenšila a maj i hezkej tvar ![]()
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Tabletky jsem objednala a vyzvedla a jedno balení už otevřela. Co dělat teď? Aby mi vrátili peníze
Děkuji za rady.