Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky
V úterý mě čeká modelace plus lehké zmenšení jednoho prsu u doktora Kmenta. Zacinam byt lehce nervózní…
Asi největší strach mám z bolesti po operaci
a výsledného efektu…byla jste nektera u dr Kmenta???Dejte prosím vědet…díky ![]()
Je pravda ja jsem po 3 detech prsa sem mela pri prvnim ditku uzasna
a po dvojcatech mno nestezuju si v prubehu tehotenstvi a pri kojeni ale bohuzel ted rok po porodu ma prsa jsou jak zvadla… rika se ze po 2 letech se taktrochu daji do poradku ale nevim no..uvazuju o plastice kuli partnerovi… ale bohuzel na to neni…ale co nadelam sama se sebou zpokojena nejsem stve me to jelikoz mi je 23 let a prsa mam zdeformovana
![]()
Právě pročítám příspěvky na téma zvětšení prsou. Jsem taky jednou z čekatelek na nová prsa. Najednou se těším a pak se bojím narkózy, ještě jsem na žádné operaci nebyla. Jdu do Sanusu.
Ahoj, jsem po 2 detech a prsa mam svesena, ale nic extra hroznyho. Jen me trapi bolesti. Asi jak jsou ta prsa mekka, tak to boli nekdy fakt hodne. Pomohla by mi modelace? A nezmensi se mi o moc prsa? Kolik to tak stoji? Nebo to lze na pojistovnu, kdyz je to z duvodu bolesti a ne estetiky? Jakou kliniku v Brne by jste mi doporucili?
Omlouvam se za tolik otazek a dekuji za odpovedi ![]()
Zdravim
Podaří se mi oživit tuhle konverzaci? Čeká mě taky modelace a hodil by se někdo, kdo je na tom stejně a tak má pochopení
Modelací se prý prsa nezmenši, muže mě někdo ujistit, že je to tak? A kdo jste už dýl po, co ty jizvy? Dá se?
Ahojte,
nebyl ještě někdo v poslední době na modelaci? ![]()
Zdravím, s dovolením se přidám do diskuze a počkám si na komentáře. Sama jsem po dvou dětech a bohužel mám povislá prsa, takže uvažuju o modelaci, prostě potřebuju jen zlepšit tvar a plnost prsou, velká je mám dost. Budu tak ráda za komentáře a doporučení na dobrou kliniku.
@Lucekolejkova Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila
Od přítele si přeji poukaz na nová prsa pod stromeček a konečně mám jasno kam se objednat
Klinika má skvělé recenze, takže se není čeho bát ![]()
@PaniGibonova
Zdravím, já jsem byla a jsem za to rozhodnutí teda dost ráda.
Měla jsem vždycky větší prsa, ale tvar se nějak nedoladil. Takže mě to taky trápilo. Já jsem byla pana doktora Justana teda a za mě velká spokojenost. Prsa se tvarově upravila, pozvedla a jizvičky se krásně zahojily a nejsou ani viditelné.
Takže za mě to smysl má, hlavně když to pomůže na sebevědomí. A upravit se dají i menší prsa. Jen to chce mít vždycky dobrého plastika. ![]()
Ahoj holky, já už to mám pár měsíců za sebou a jsem nadšená!
Po operaci to samozřejmě pár dní bolí, je to taková tupá bolest a tlak. Nejhorší jsou asi první 2–3 dny a pak už se to rychle zlepšuje. První dva týdny jsem byla hodně opatrná, ale po měsíci jsem už fungovala skoro normálně. S dětmi to bylo trochu náročnější, protože se nesmí nic těžšího zvedat, takže se hodí mít někoho, kdo pomůže. U mě se střídal manžel a mamka. Na operaci jsem byla na klinice mybestcare u MUDr. Vaněčkové a výsledek super, prsa si ještě sice nějakou dobu budou sedat, ale už teď je to perfektní a strašně mi to zvedlo sebevědomí. Pokud po té operaci toužíte, tak se nebojte a jděte do toho, uvidíte, že to fakt stojí za to.
Ahoj, chystám se na modelaci prsou( tedy, tu bych ráda) za dva měsícd mám konzultaci. Je tu někdo, kdo má JEN modelaci, a měl opravdu vykojena prsa? Přijde mi, že je mám úplně prázdné. Když je zvednu rukou, vypadají fajn, ale nechci, abych pak měla Áčka, celý život jsem měla C/D ale už od devatenácti let takhle hnusné a vykojene.