Modelace prsou - zkušenosti - bolest, hojení, děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
6.4.14 08:02

Ahoj holky
V úterý mě čeká modelace plus lehké zmenšení jednoho prsu u doktora Kmenta. Zacinam byt lehce nervózní… :roll: Asi největší strach mám z bolesti po operaci :,( a výsledného efektu…byla jste nektera u dr Kmenta???Dejte prosím vědet…díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 13:31

pravda

Je pravda ja jsem po 3 detech prsa sem mela pri prvnim ditku uzasna :-D a po dvojcatech mno nestezuju si v prubehu tehotenstvi a pri kojeni ale bohuzel ted rok po porodu ma prsa jsou jak zvadla… rika se ze po 2 letech se taktrochu daji do poradku ale nevim no..uvazuju o plastice kuli partnerovi… ale bohuzel na to neni…ale co nadelam sama se sebou zpokojena nejsem stve me to jelikoz mi je 23 let a prsa mam zdeformovana :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.4.14 10:40

ahoj

Právě pročítám příspěvky na téma zvětšení prsou. Jsem taky jednou z čekatelek na nová prsa. Najednou se těším a pak se bojím narkózy, ještě jsem na žádné operaci nebyla. Jdu do Sanusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.14 21:56

Ahoj holky…mam dotaz…konzultace je zdarma nebo placena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.15 08:41

Ahoj, jsem po 2 detech a prsa mam svesena, ale nic extra hroznyho. Jen me trapi bolesti. Asi jak jsou ta prsa mekka, tak to boli nekdy fakt hodne. Pomohla by mi modelace? A nezmensi se mi o moc prsa? Kolik to tak stoji? Nebo to lze na pojistovnu, kdyz je to z duvodu bolesti a ne estetiky? Jakou kliniku v Brne by jste mi doporucili?

Omlouvam se za tolik otazek a dekuji za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.8.16 12:49

Jarka1

Zdravim :-) Podaří se mi oživit tuhle konverzaci? Čeká mě taky modelace a hodil by se někdo, kdo je na tom stejně a tak má pochopení :-) Modelací se prý prsa nezmenši, muže mě někdo ujistit, že je to tak? A kdo jste už dýl po, co ty jizvy? Dá se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.10.24 07:36

2024?

Ahojte,

nebyl ještě někdo v poslední době na modelaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.24 19:01

Zdravím, s dovolením se přidám do diskuze a počkám si na komentáře. Sama jsem po dvou dětech a bohužel mám povislá prsa, takže uvažuju o modelaci, prostě potřebuju jen zlepšit tvar a plnost prsou, velká je mám dost. Budu tak ráda za komentáře a doporučení na dobrou kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.11.24 16:40

@Lucekolejkova Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila :) Od přítele si přeji poukaz na nová prsa pod stromeček a konečně mám jasno kam se objednat :) Klinika má skvělé recenze, takže se není čeho bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 09:22

@PaniGibonova
Zdravím, já jsem byla a jsem za to rozhodnutí teda dost ráda. :) Měla jsem vždycky větší prsa, ale tvar se nějak nedoladil. Takže mě to taky trápilo. Já jsem byla pana doktora Justana teda a za mě velká spokojenost. Prsa se tvarově upravila, pozvedla a jizvičky se krásně zahojily a nejsou ani viditelné. :) Takže za mě to smysl má, hlavně když to pomůže na sebevědomí. A upravit se dají i menší prsa. Jen to chce mít vždycky dobrého plastika. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.12.24 19:32

Ahoj holky, já už to mám pár měsíců za sebou a jsem nadšená! :-) Po operaci to samozřejmě pár dní bolí, je to taková tupá bolest a tlak. Nejhorší jsou asi první 2–3 dny a pak už se to rychle zlepšuje. První dva týdny jsem byla hodně opatrná, ale po měsíci jsem už fungovala skoro normálně. S dětmi to bylo trochu náročnější, protože se nesmí nic těžšího zvedat, takže se hodí mít někoho, kdo pomůže. U mě se střídal manžel a mamka. Na operaci jsem byla na klinice mybestcare u MUDr. Vaněčkové a výsledek super, prsa si ještě sice nějakou dobu budou sedat, ale už teď je to perfektní a strašně mi to zvedlo sebevědomí. Pokud po té operaci toužíte, tak se nebojte a jděte do toho, uvidíte, že to fakt stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.25 00:51

Ahoj, chystám se na modelaci prsou( tedy, tu bych ráda) za dva měsícd mám konzultaci. Je tu někdo, kdo má JEN modelaci, a měl opravdu vykojena prsa? Přijde mi, že je mám úplně prázdné. Když je zvednu rukou, vypadají fajn, ale nechci, abych pak měla Áčka, celý život jsem měla C/D ale už od devatenácti let takhle hnusné a vykojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková