Na fotbal do Anglie

421
21.8.12 15:45

na fotbal do Anglie

Ahoj holky. Mám prosbu, ráda bych koupila k narozkám manželovi lístek na fotbal do Anglie (Manchester, Arsenal, Newcastle nebo Chelsea - stadiony) někdy od konce září - listopad. Hraje se teď nějaký Premier league (moc tomu nerozumím). Strávila jsem hledáním dnes celý den, byla jsem snad na všech ofiko stránkách týmů z tý PL, ale zjistila jsem, že koupil lístek bude asi nadlidský výkon. Buď chtějí členství (30 - 60liber) a stejně bych pak mohla koupit jen jeden a nebo prostě nejsou k dostání :,(
Chci se proto zeptat, zda nemáte někdo někoho známého v Londýně/Manchesteru nebo nějakýho fanouška v rodině, který to členství má a který by byl ochotný mi lístky sehnat? Sice existují agentury, které pořádají zájezdy vyloženě na ten fotbal, ale když vidím, že lístek stojí na tom ofiko webu cca 40liber (=cca 1200kč) a oni za to chtějí 5-15000kč, tak se mi to za to dávat nechce…
Nebo pokud má někdo nějakou zkušenost, jak lístek sehnat :nevim: Budu moc ráda za jakékoli tipy…předem děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
21.8.12 15:48

@Runi mám kámoše co na téhle akci byl loni..zkusím mu písnout a zeptat se :palec: Známé tam ale neměl..jeli jako parta z ČR a byli ubytovaní v penzionu co si zamluvili :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.8.12 15:51

@denisa 76 to by bylo skvělý…opravdu děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.8.12 15:52
@Runi píše:
@denisa 76 to by bylo skvělý…opravdu děkuji moc :kytka:

už mu píšu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.8.12 15:55

Dopsáno tak pak písnu co napsal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.8.12 16:01

@denisa 76 jsi úžasná, díky…moc si toho vážím…já teď nebudu chvíli u pc, ale během dneška se určo dostavím :) ještě jednou díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.8.12 16:05

Takže mě napsal, že nemá kontakt na lístky na tyhle zápasy. Jinak ubytování a letenku si zařizovali sami..to je prý snadné. Jinak tyhle zájezdy zprostředkovává nějaká Slan Tour, ale je to prý drahé.
Zkus napsat třeba jenom o info a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.8.12 17:02

@denisa 76 hm, to je škoda…jj, na Slan tour už jsem taky koukala a je to opravdu drahé. A na jiné zápasy (ale na stadionu Manchesteru/Arsenalu nebo Newcastlu) by kontakt neměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.8.12 17:04

@Runi už mu píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.8.12 17:07
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.8.12 17:40

Napsal, že na tyhle týmy je to zvlášt problém a nemůže je sehnat ani on. Jedině jak psal přes tu cestovku, ale je to hold drahé a neporadí. Minulí rok to bylo přes nějaký kontakt a lístek je stál pouze 3000 nebo 5000,ale jak psal už ten kontakt nemá :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 18:16

Ahoj a co presne potrebujes? Jen listky, ci i ubytovani? Muzu ti sehnat asi vse, bydlim primo v Manchesteru a stadion je od nas 5 minut autem ;).Anonym pochopite (bydliste),kdyztak napisu po tvych pokynech SZ ;).

• Citovat
  • Upravit
421
21.8.12 18:59

@denisa 76 i tak moc děkuji :kytka:
Ahojky anonymní, no stačily by mi klíďo jen ty lístky, ale pokud víš i o nějakém levném ubytku na 1 noc, bylo by to supr :) v poho napiš SZ.
Prakticky nemám nějaká kritéria-koukala jsem, že 29.9. hraje manchester s tottenhamem, 20.10. se Stoke city, 3.11. s Arsenalem - ale to je nejspíš bez šance. Pokud by to nešlo, nemusí to být ani ten Premier League, jde mi spíš o to, aby viděl ten stadion (rád fandí) a měl ten zážitek :) Ceny se pohybovaly od 36 - 50liber/dospělý.
Tak kdyby se zadařilo, bylo by to supr, manžel nemá tušení a určo by to bylo skvělé překvápko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.12 11:03

Premier League

Tak s tímhle mám své zkušenosti, protože partner je blázen do fotbalu a miluje Arsenal :) Takže bych ti mohla doporučit stránku www tečka gunners tečka cz, což je český fanklub Arsenalu a tam se dá lístky sehnat. No a potom je taky výborná tato stránka www tečka eshop-rychle tečka cz lomeno cksportevents, kde pořádají zájezdy na různé zápasy včetně Premier League. Nejsou zde povoleny odkazy, tak jsem to musela napsat takhle :lol: Tak snad to pomůže :)
@Runi píše:
Ahoj holky. Mám prosbu, ráda bych koupila k narozkám manželovi lístek na fotbal do Anglie (Manchester, Arsenal, Newcastle nebo Chelsea - stadiony) někdy od konce září - listopad. Hraje se teď nějaký Premier league (moc tomu nerozumím). Strávila jsem hledáním dnes celý den, byla jsem snad na všech ofiko stránkách týmů z tý PL, ale zjistila jsem, že koupil lístek bude asi nadlidský výkon. Buď chtějí členství (30 - 60liber) a stejně bych pak mohla koupit jen jeden a nebo prostě nejsou k dostání :,(
Chci se proto zeptat, zda nemáte někdo někoho známého v Londýně/Manchesteru nebo nějakýho fanouška v rodině, který to členství má a který by byl ochotný mi lístky sehnat? Sice existují agentury, které pořádají zájezdy vyloženě na ten fotbal, ale když vidím, že lístek stojí na tom ofiko webu cca 40liber (=cca 1200kč) a oni za to chtějí 5-15000kč, tak se mi to za to dávat nechce…
Nebo pokud má někdo nějakou zkušenost, jak lístek sehnat :nevim: Budu moc ráda za jakékoli tipy…předem děkuji…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.8.12 18:15

@Diana Válková Děkuji moc Diano. Já už to sháním 3. den v kuse (šéf byl pryč :mrgreen: ) a už mám oči úplně vykoukané 8o

Napsala jsem na ten gunners, děkuji za tip, tak uvidím, zda se ozvou no a pak jsem ještě našla nějaké stránky devilpage - pán mi hned volal, že sežene lístky na cokoli..nemáte s tím náhodou někdo zkušenost..je mi divné, že za to nic nechce a tak - nebo se zatím nezmínil, že by za to něco chtěl a na zápas se Stoke prý sežene tak za 70GBP :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková