Polodupačky, nebo tepláčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15168
30.3.15 20:43

Používáme oboje polodupky i tepláčky, nejdůležitější je aby seděly dobře v pase ideální je vyšší průžný pas, malá je trochu břicháček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.3.15 20:45
@bobr123 píše:
@Berousik
Jak jsem napsala, chapu ze ten podpis je spatny napad, ale i jine uzivatelky maji v podpisu odkazy na mistni bazar ze tam prodavaji, i to je reklama. Kdyby ten podpis nemela, tak by to bylo v pohode?

ne já jsem reagovala na odkazy, ne na podpis. Na první pohled naivní dotaz, ještě jsem si říkala, proč proboha kvůli takové kravině zakládá diskusi…a pak hodila odkazy a bylo jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.3.15 20:46

@anairda
A v pravidlech je psano ze nesmi byt reklama v podpisu? Tak to abys hlidala vsechny uzivatelky, ktere inzeruji svoje veci a maji ti napsane i v podpisu. Ja se fakt obcas nestacim divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.3.15 20:47

@Berousik
Tak ty ja jsem nestihla, takze nevim co tam bylo. Ale tohle pranyrovani a okamzity hlaseni mi prijde jak na zakladce. PANCELKOOOO, ona tady ma reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
30.3.15 20:48

Ono nejde jen o to, že má v podpisu odkaz..Ona tady na férovku napsala, že šije a viz mé stránky..ale už to smazala..
@bobr123

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.3.15 20:49

@bobr123
A kdo říkal, že mi vadí něco v podpisu? Tam ať si to klidně má, ale ať nezakládá takové trapné diskuze, je to dosti průhledné… No a jelikož to má v podpisu, tak ani odstranění odkazu výrazně nepomůže že. Když založí diskuzi o barvě a konzistenci stolice dítěte, tak to bude jiná situace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.3.15 20:51
@bobr123 píše:
@Berousik
Tak ty ja jsem nestihla, takze nevim co tam bylo. Ale tohle pranyrovani a okamzity hlaseni mi prijde jak na zakladce. PANCELKOOOO, ona tady ma reklamu.

No to je sice hezké, ale zkus si představit, jak by to tady vypadalo, kdyby se povolilo vše… To se to tady může potom rovnou zabalit, už chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.3.15 20:54

@anairda
Jo takhle, takze doraz zda preferuju podupky nebo teplaky je trapna, protoze ma pani eshop a chce z nas vytahnout prachy, ale kdyby se rady zeptala nejaka uzivatelka, co nema v podpisu odkaz na ehop na to same, tak by to bylo v pohode. Jako ja tyhle mistni zvyky fakt nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.3.15 20:56

@anairda
Promin, ale fakt nechapu. Nechapu o co ti jde. Zalozila diskuzi, at uz z jakehokoliv duvodu, tak bud odpovim, nebo neodpovim a myslim si svoje. Ale hned ji hlasit a prohlasovat cosi o trapnosti mi prijde uhozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 20:57

Smazala jsem to, protože jsem opravdu nechtěla, aby to vypadalo jako reklama. Chtěla jsem poradit, klidně tu diskuzi smažte.
Myslím, že mi hodně pomohl nápad na titulek, co tady měla jedna maminka :)
„Rostoucí tepláčky“.

Co se týče reklamy, tak začínám cílit přes adwords a platím si ji. Rozumím, že pravidla jsou pravidla, příště to asi vyřeším vložením obrázku, než odkazem.

Každopádně moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.3.15 20:57
@bobr123 píše:
@Berousik

no vidíš a já to nahlásím :nevim: protože to není správný. S vyčůranýma lidma já se nepářu a říkej si tomu třeba základka, to je mi fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.3.15 20:59
@bobr123 píše:
@anairda
Jo takhle, takze doraz zda preferuju podupky nebo teplaky je trapna, protoze ma pani eshop a chce z nas vytahnout prachy, ale kdyby se rady zeptala nejaka uzivatelka, co nema v podpisu odkaz na ehop na to same, tak by to bylo v pohode. Jako ja tyhle mistni zvyky fakt nepochopim.

tohle je ale fakt nesmysl, co jsi napsala. Opravdu jsi nepochopila, jak to anairda myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.3.15 21:00
@bobr123 píše:
@anairda
Promin, ale fakt nechapu. Nechapu o co ti jde. Zalozila diskuzi, at uz z jakehokoliv duvodu, tak bud odpovim, nebo neodpovim a myslim si svoje. Ale hned ji hlasit a prohlasovat cosi o trapnosti mi prijde uhozene.

to jsi asi chtěla reagovat na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.3.15 21:08

@Berousik
To si klidne nahlas, jestli ze sebe pak budes mit lepsi pocit. Me je to fuk. Jenom mi ti hlava neberw.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.3.15 21:18

Rozhodně polodupačky :palec: Když jí dám tepláčky a ponožky, tak věčně hledám ponožku na zemi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat