Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, která z Vás má polohovací klín? Přemýšlím, jestli ho mám koupit pro mimíska na spaní, děkuji.
Mám ho, protože starší divoška pořád postýlkou třepe, tudíž selhalo podkládání noh od postýlky
ale není to nezbytně nutná věc, kupovala bych až dle potřeby ![]()
My neměli polohovací (polohovací máme rošty v posteli, čímž se to dá nahradit), ale obyčejný rehabilitační klín s omyvatelným povrchem - dnes bych spíš koupila s látkovým, protože sice tamten omyješ, ale je neprodyšný.. Ten látkový můžeš hodit do pračky celý a dýchá..
Určitě ho kup, hodně to pomáhá mimi od ublinkávání - my měli v porodnici všechny dětské postýlky a převozky napolohované a když zjistili, že mám mimi v posteli, ten klín mi tam přinesli.. Byla to jedna z nejužitečnějších věcí pro asi tak první dva měsíce.
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Tento klín mám na mysli:)
@wesny Já třeba klín neměla a nechyběl mi… aby neblinkal po nakrmení, tak musel být zvýšený výrazně víc a pak už mohl klidně spát na rovném.
Já klín mám a využili jsme v prvních měsících + nyní, když je nastydlá ![]()
@wesny píše:
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…Tento klín mám na mysli:)
Mně tento přijde poměrně nízky
A hlavně tam teda dost blbě položili to děcko - má tam být celýma zádíčkama, nejen hlavou, z toho by ho pěkně bolelo za krkem, kdyby tak měl spát celou noc ![]()
@Amber_1977 tento přesně nechci, jen jsem narychlo našla aspoň nějaký, ať víte:)
Ahoj, ja ho mam dokonce na obou stranach postylky, abych mohla maleho davat i na druhou stranu (kvuli splosteni hlavicky), kdyz se otaci za svetlem. i na predporodnich kurzech nam rikali, ze by mimco melo spat ve vyvysene poloze ( pry i kvuli syndromu nahleho umrti). jak psala Amber_1977 v porodnicich taky tak spinkaji. takze za me urcite kup
, neublizi mu to a i kvuli tomu blinkani mam z toho lepsi pocit ![]()
Ahoj, mohu doporučit multifunkční kojící polštář s klínem. Mimčo mi leží na rovné ploše a nedeformuje si páteř. Jsem s tím hodně spokojená ![]()
Ahoj, taky máme klín a určitě dobrá investice - stál kol 300Kč…malá mi nekrká, občas ublinkne, tak je to dobrý ![]()
Koupila jsem zbytečně, stejně spí semnou a na tom klínu bých nechtěl…pokud nemá reflux, zbytečná investice podle mně
Také jsem přemýšlela koupit klín, ale zase nevím, když budeme mít monitor dechu tak jestli bude monitor správně fungovat. Poradíte? Díky