Polohovací klín?

579
6.8.12 10:04

Polohovací klín??

Maminky, která z Vás má polohovací klín? Přemýšlím, jestli ho mám koupit pro mimíska na spaní, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
6.8.12 10:10

Měla jsem podložené nohy postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
6.8.12 10:13

Mám ho, protože starší divoška pořád postýlkou třepe, tudíž selhalo podkládání noh od postýlky ;) ale není to nezbytně nutná věc, kupovala bych až dle potřeby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.8.12 10:13

My neměli polohovací (polohovací máme rošty v posteli, čímž se to dá nahradit), ale obyčejný rehabilitační klín s omyvatelným povrchem - dnes bych spíš koupila s látkovým, protože sice tamten omyješ, ale je neprodyšný.. Ten látkový můžeš hodit do pračky celý a dýchá..
Určitě ho kup, hodně to pomáhá mimi od ublinkávání - my měli v porodnici všechny dětské postýlky a převozky napolohované a když zjistili, že mám mimi v posteli, ten klín mi tam přinesli.. Byla to jedna z nejužitečnějších věcí pro asi tak první dva měsíce.

• Citovat
  • Upravit
579
6.8.12 10:21

http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

Tento klín mám na mysli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102776
6.8.12 10:25

@wesny Já třeba klín neměla a nechyběl mi… aby neblinkal po nakrmení, tak musel být zvýšený výrazně víc a pak už mohl klidně spát na rovném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
6.8.12 10:43

Já klín mám a využili jsme v prvních měsících + nyní, když je nastydlá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.8.12 11:53
@wesny píše:
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…Tento klín mám na mysli:)

Mně tento přijde poměrně nízky :think: A hlavně tam teda dost blbě položili to děcko - má tam být celýma zádíčkama, nejen hlavou, z toho by ho pěkně bolelo za krkem, kdyby tak měl spát celou noc :lol:

• Citovat
  • Upravit
579
6.8.12 11:58

@Amber_1977 tento přesně nechci, jen jsem narychlo našla aspoň nějaký, ať víte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.8.12 11:59

Ahoj, ja ho mam dokonce na obou stranach postylky, abych mohla maleho davat i na druhou stranu (kvuli splosteni hlavicky), kdyz se otaci za svetlem. i na predporodnich kurzech nam rikali, ze by mimco melo spat ve vyvysene poloze ( pry i kvuli syndromu nahleho umrti). jak psala Amber_1977 v porodnicich taky tak spinkaji. takze za me urcite kup :), neublizi mu to a i kvuli tomu blinkani mam z toho lepsi pocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mils
22.8.12 12:11

Ahoj, mohu doporučit multifunkční kojící polštář s klínem. Mimčo mi leží na rovné ploše a nedeformuje si páteř. Jsem s tím hodně spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
2345
22.8.12 12:23

Ahoj, taky máme klín a určitě dobrá investice - stál kol 300Kč…malá mi nekrká, občas ublinkne, tak je to dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.8.12 13:09

Koupila jsem zbytečně, stejně spí semnou a na tom klínu bých nechtěl…pokud nemá reflux, zbytečná investice podle mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.8.12 12:41

Také jsem přemýšlela koupit klín, ale zase nevím, když budeme mít monitor dechu tak jestli bude monitor správně fungovat. Poradíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.8.12 21:25

@serina máme klín a pod ním monitor a bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie