Polohovatelná jídelní židlička

215
2.11.24 09:44

Polohovatelná jídelní židlička

Ahoj, doporučíte mi polohovatelnou jídelní zidlicku? 🙂 dcerka má půl roku, ale ještě nesedi, ale v houpatku už se to nedá 😂 nějakou cenově dostupnou, jakou mate třeba vy? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
2.11.24 09:55

My měli z Lidlu Roba to je myslím. Má nástavec se 3 polohami. Blbí je, že nástavec má umělé komponenty a ty nám popraskal i, takže se při větším pohybu nástavec sesul. Židlička je ale dobrá, pevná, kvalitní
Ještě jsme měli polovatelnou multifunkční kolibku/židličku. Ta stoji pevné na zemi a nehne se. Taky jsem v ní krmila. A taky byla z Lidlu( asi, dárek)
Určitě budou mít tady lepší doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6746
2.11.24 09:58

Pro všechny děti jsem měla Chicco Polly a je naprosto perfektní. :palec: :palec: Určitě se dá koupit i bazarová. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
2.11.24 10:03

Ja mám dřevěnou trip trap z druhý ruky, už 8 let jede druhý dítě a rozhodně lepší než ty hrozný velký plastovy židle, co se blbě myjou a ve 2 letech je můžeš vyhodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
2.11.24 10:10
@pikola píše: Více

Tak, se mi tyto nelíbily, takže dokud syn neseděl, byl ve vajíčku :pankac: Pak šel do dřevěné židličky, co je vysoká, nebo se rozloží na židli a stůl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
2.11.24 10:14
@Dahlia0409 píše: Více

Dá se k tomu pořídit i takové vajíčko pro mimina, pak stoleček pro sedici a nakonec je to židle az do školy klidně :nevim: Já jsem byla spokojená, fakt lepší jak plastova židle co mela první. Druhý na ni sedí pořád a to má 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
2.11.24 10:16
@pikola píše: Více

Jj, tak to chci pak už normální židli, jak bude syn větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...