Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lindor koule bych sežrala sama
u nás se taky v půlce nic nenosí, až na konci roku ![]()
@terinka4444 v pololetí dostávají vysvědčení v hodině, syn je taky v první ale ted je jeho učitelka nemocná takže vysvědčení bude předávat zástup ale i tak by nic nenesl až na konci. jen jsem stále žila že se dává jedna známka a ona je známka za každý předmět
tak at si manžel čokolády klidně sní ![]()
Lindor koule bych nedala ani za jedničku s hvězdičkou a mohl by mi to předávat třeba papež
Nechte si chutnat ![]()
Naše Barča nese p. uč. lepší kafe, ale teda chodí na vesnickou školu, s p. uč. máme nadstandartní vztahy ![]()
Však manžel je nechce dát, rpý jen přes jeho mrtvolu, a to má dvě krabičky. Je hamižnej
@terinka4444 píše:
Však manžel je nechce dát, rpý jen přes jeho mrtvolu, a to má dvě krabičky. Je hamižnej
je rozumný
já teda navrhovala přidávat p. učitelce tisícovku k platu za každý měsíc co našeho syna učila a nezabila ho, ale čokoláda je čokoláda ![]()
Jééé, tak teď jste mě dostaly… já už holce připravila bonboniérku, aby ji dala… mají předávání výpisu jakési „netradiční“, mimo školu… Tak že bych ji zas vyndala…?
![]()
@terinka4444 píše:
Oni nedostanou vysvědčení? Ale jen výpis? Co to je?
Výpis si mohou nechat, na konci roku dostanou vysvědčení za obě pololetí. Některá hovádka totiž vracela do školy vysvědčení, která již nebylo možno projet tiskárnou.
@terinka4444 To je kopie pololetního vysvědčení na obyčejném papíře. Do školy se nevrací. Originální blanket dostanou děti na konci roku. (Děti ho vracely hrozně zmamlaný a už se na ně nedalo tisknout konečné vysvědčení.)
To jo, hlavně že bude nějaký papír, to by naší šprtku položilo, kdyby neměla papír s jedničkama ![]()