Pololetní vysvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
29.1.14 21:49

No jako taky jsem nad tím dneska přemýšlela a nakonec zakoupila 3 tulipánky a budu pevně doufat, že přežijou zítřejší mrazivou cestu do školy. Dcera je v první, ale její třídní je má známá, navíc naprosto nejlepší učitelka na celém světě :-D, tak jí půjdu za holku poděkovat ráno i já :-) dáreček dostala i na Vánoce, ale fakt jen symbolický… jsem taky učitelka, tak vím, že nejlepší dárky jsou takové, které se dají sníst nebo vypít, ale tulipány miluju, tak jsem šla do nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 21:52

Nejlepší máme my :mrgreen: na vánoce jsem ji poslala prchové voňavé gely od Dermacolu, nebylo to blbé? jsem vyplesklá matka :mrgreen: příští rok už budu mazák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 21:53

My totiž nic nenesli první den, to mě prostě nenapadlo :zed: a bylo to takové trapné, většina šla s pugétem, ale mě to fakt nenapdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
29.1.14 21:55

Hm, tak první den taky nic nenesla, proč by? Aspon myslím, už je to přece jen 5 měsíců a vím, že se to tu taky řešilo, takže v tom mám dost zmatek :mrgreen: mozek mi zakrněl, takové vzdálené události už mi nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.1.14 22:02

První den jsme taky nenesli a myslím, že u nás ve třídě nenesl nikdo, ale před školou pár prvňáčků kytičku v ruce mělo.

A vánoce jsem teda zazdila. Přitom učitelka dětem donesla 100 skořápek od ořechů a 1OO malých dortových svíček, aby si mohly udělat na vánoce lodičky. Taky máme tu nejlepší :mrgreen:

Bohunko žížalky jsou šikulky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.1.14 23:48

První den jsme taky nenesli… teda, ano, nesli… kornout. Holčina kmotra je Němka a tam se to holt dělá… nemohli jsme jí tu radost odepřít, takže malá šla s kornoutem.

@krmar, žížaly jsou především potvory :mrgreen: Šikulky jaksi z globálnějšího hlediska… to jim holt budiž přiznáno :mrgreen:… ovšem z mého mateřského pohledu jsou to regulérní příšery… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.1.14 00:01

@BohunkaP jo tak kornout se tu řešil na konci prázdnin taky :mrgreen: a teda nosí ho čím dál víc dětí. Ale to se tu holky shodly, že je to krajové, někde nosí už spoustu let na zad (jako i za dob Lucie postrach ulice a dřív :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.1.14 00:09

@krmar, určitě - my jsme z Prahy, pár dětí ho tu mělo, ale moc jich nebylo, minimum. Dcera byla výjimka - ani jsme jí ho do třídy nenechali, vzala jsem jí ho před odchodem do třídy, že budu hlídat :mrgreen: Bývala bych si to radši ušetřila, ale „Tante Irmgard“ měla takovou radost, jak jí to pěkně přichystala a navíc malá tomu vlastně nerozuměla, že tady se to nedělá a jinde ano, připadalo jí to normální a těšila se, jak si to s sebou ponese… to se prostě nedalo nevzít, to za tu radost stálo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.1.14 00:19

@BohunkaP vždyť jo, a právě jestli se třeba těší, že dá učitelce tu bombošku, tak zase neřeš, jestli bude jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.1.14 00:29

@krmar, to je fakt :lol: Už ji tam má… díky  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.14 08:00

Mladší nese dnes do školy bonbóny jako občerstvení pro všechny (pytlík karamelových Salonek). Starší vyšila paní učitelce obrázek s nápisem, já ho vyžehlila a dala do rámečku (její iniciativa, je to vzorňačka). Jo a obě šly v šatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.1.14 09:50

@BaraF to je milý, spolužáci budou mít určitě radost. A obrázek zase určitě potěší učitelku. Je to šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
30.1.14 11:15

@terinka4444 My taky první den nic nenesli-měl jen jeden kluk a všichni na něho koukali 8o. Jsou k nám přistěhovaní a maminka říkala že nevěděla že u nich se to tak dělá. :nevim: Dáme jen na konci roku kytičku popř. nějaký malý dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.1.14 14:51

No, tak jsem nakonec poslal ty bonb=ony a prý všichni nesli, jen dva kluci ne. My jsem asi z vadný školy, všichni šli s kornoutem na začátku roku, všichni nesli kytku učitelce, všichni nesli něco k pololetí, to chci vidět konec roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.1.14 22:54

@terinka4444 no asi to bude tím, že máte fakt výbornou učitelku ;), tý jo co by se jí tak mohlo hodit, že by jste se složili na něco velkýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí