Pololetní vysvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
29.1.14 20:20
@renule 13 píše:
U nás výpis vracejí

zbytečně, leda snad do soutěže ve sběru papíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
29.1.14 20:31

@lucie82 u nás se děti učí normálně. V pololetí učiteli nic nenosíme… Ale určitě záleží na konkrétní škole. Píší něco na webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.1.14 20:36

Tak náš jde s aktovkou-nese si nešní ůkoly a složku na vysvědčení. Pak igelitku sena, obilí a jablíček-půjdou krmit zvířátka. Učitelce nic nenese až na konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.1.14 20:54

V pololetí nic nedáváme. Až na konci roku. I když paní učitelka si to ani nezaslouží… Nebo jo. Já bych měla mrkve z hlavy mít 30 dětí ve třídě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.1.14 21:17

Jsem ucitelka a nedostavame nic na pololeti. Jen nekdy od devataku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 21:21

Děkujuuuu, koule jsme snědli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.1.14 21:23

Tak já jsem dneska hnala pro bombošku u nás do konzumu :mrgreen:, ale my máme druháka a vím, že vloni děti nesly. Ale my teda máme fakt úžasnou učitelku, tak si jí třeba trochu víc považujeme. A ona dětem k vízu taky drobnost dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
29.1.14 21:25

Mám třeťáka a taky máme bonboniéru pro učitelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.1.14 21:29
@terinka4444 píše:
Děkujuuuu, koule jsme snědli :mrgreen:

a te%d se tu vynoříme my co nosíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.1.14 21:33

No do háje, dámy… tak mám tu bonbošku z té aktovky vytáhnout nebo ne??? :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 21:37
@krmar píše:
a te%d se tu vynoříme my co nosíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no, hm, ještě máme karamelové, teď jsme snědli ty bílé a karamelové dáme učitelce :cert: tak tedy všem dík :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale nakonec je ponese, přeci jen je naše učitelka taky anděl, tak si zaslouží trochu mlsání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
29.1.14 21:39
@BohunkaP píše:
No do háje, dámy… tak mám tu bonbošku z té aktovky vytáhnout nebo ne??? :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Dej si, dobrou chuť :D

• Citovat
  • Upravit
7479
29.1.14 21:41

@BohunkaP nevytahuj a řekni dceři ať jí vytáhne, když budou mít něco i ostatní :mrgreen:

A nebo když bude jediná, tak ji třeba učitelka rozdělí dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.1.14 21:45

@krmar, hele, to není špatný nápad… jen musím doufat, že to ta moje žížala s dalšími stejně mazanými žížalami nezežere cestou domů… „když nikdo nic nedával, maminko, víš, tak abys to nemusela doma zbytečně uklízet“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
29.1.14 21:49

No jako taky jsem nad tím dneska přemýšlela a nakonec zakoupila 3 tulipánky a budu pevně doufat, že přežijou zítřejší mrazivou cestu do školy. Dcera je v první, ale její třídní je má známá, navíc naprosto nejlepší učitelka na celém světě :-D, tak jí půjdu za holku poděkovat ráno i já :-) dáreček dostala i na Vánoce, ale fakt jen symbolický… jsem taky učitelka, tak vím, že nejlepší dárky jsou takové, které se dají sníst nebo vypít, ale tulipány miluju, tak jsem šla do nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí